Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
malinka24 napisał(a):
Czy wasze maluchy tez tak uderzają i rozpychaja sie ku dołowi. ..matko kochana moj to normalnie dzis przegina...czuje go juz bardzo bardzo nisko.
A w dodatku mam doła bo wyczytałam w internecie ze jeżeli pierwsze dziecko urodzilo sie po terminie to z drugim najprawdopodobniej bedzie tak samo...no zajebiście teraz sobie poczekam z 4tygodnie na porod... 😞

u mnie od 2 dni na odwrót moje maleństwo bardzo mało się rusza , wczoraj to już go zmuszałam żeby się ruszył 🥴

a co do porodu to wcale nie jest udowodnione , ja pierwszego synka urodziłam 1 dzzień po ter.a teraz moja gin powiedziała że musimy się spieszyć z cc bo urodzę wcześniej 🙃

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
malwa1333 napisał(a):
malinka24 napisał(a):
Czy wasze maluchy tez tak uderzają i rozpychaja sie ku dołowi. ..matko kochana moj to normalnie dzis przegina...czuje go juz bardzo bardzo nisko.
A w dodatku mam doła bo wyczytałam w internecie ze jeżeli pierwsze dziecko urodzilo sie po terminie to z drugim najprawdopodobniej bedzie tak samo...no zajebiście teraz sobie poczekam z 4tygodnie na porod... 😞

u mnie od 2 dni na odwrót moje maleństwo bardzo mało się rusza , wczoraj to już go zmuszałam żeby się ruszył 🥴

a co do porodu to wcale nie jest udowodnione , ja pierwszego synka urodziłam 1 dzzień po ter.a teraz moja gin powiedziała że musimy się spieszyć z cc bo urodzę wcześniej 🙃

oj mam nadzieje tez ze jednak urodze wczesniej bo...psycha mi dzis wariuje mam taka depresje ze siedze i rycze... 😞żal mi wszystkich co sa kolo mnie bo tylko na kazdego warcze... 😞bylam sie przejsc do sklepu i ledwo doszlam bo brzuch boli...juz mam dosyc tego kalectwa... 😞i siebie...musze obiad zrobic a nie mam sily... 😞

• Mamusia
moj to sie na potege rozypcha ale nie tak na dole tylko po calym brzuchu, mozna rozpoznac łokiec albo kolanko hehe a boli to jak nie wiem 🙂
mój mężulek ma juz urlop zatwierdzony od 18 listopada 🙂 a wogole on ma urodziny 18.11 a malutki przyjdzie na swiat 19.11 😁 fajny prezencik dostanie 😁
moj termoforek pewnie tez juz jest, tylko na poczte moja mama bedzie musiala isc po niego 🙂 bo zamawialam go do domu rodzicow a oni pracują 🙂

• Mamusia
Niunia26 napisał(a):
Malwa do ucha można wsadzić wacik nasączony kamforą to rozgrzewa. Tu masz link http://jejdziecko.pl/co-na-bolace-ucho

spróbuje dzisiaj na noc wysmarować mu to uszko i wacik włożyć 😉
dziewczyny ja kupiłam wczoraj w sklepie z art. dla dzieci taki termoforek , jest naprawdę fajny już nam się przydał , na bolące uszko , ale ma jedną wadę trochę śmierdzi jak się go nagrzeje ☺️

• Mamusia
oj lekarz moze mowic co chce a maluszek i tak wyjdzie kiedy bedzie na to czas 🙂 mi z Olim moj lekarz powiedzial ze urodze min.za 2 tyg czyli w 41tc bo nic na porod nie wskazywalo (szyjke dluga na 4 cm mialam) a urodzilam 2 dni po wizycie 😁 😁 wiec na to nie ma reguły...
ja teraz sie modle zeby wczesniej nie urodzic 🙂

• Mamusia
Ja też kopiłam migdałki...ale w czekoladzie 😜

Lecę do szkoły rodzenia, dziś mamy poród, pierwsze skurcze i oznaki. Tego się najbardziej boję...że nie będę wiedziała czy to się już zaczyna i czy jechać do szpitala 🙂

• Mamusia
goshe napisał(a):
ja jutro zrobie nalesniki ale z nutellą, moj synek tez uwielbia nalesniki 😁
chyba znowu mnie zgaga dopada, chyba wiem po czym..nie moge pic zielonej liptonki 🤨 dobrze ze kupilam migdałki 🙂

ja wlasnie zauważyłam ze po herbacie mam zgage