Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej...a ja od rana zła wstałam...Gracjan cała noc kaszlał...jeszcze mi tego teraz brakuje...jak sie wkurze to dam sobie spokoj z tym przedszkolem na jakis czas....bo jak maly sie urodzi to gracjan zarazi mi go.. 😞
Mnie brzuch boli tez jak na okres...i mam dzis wiecej tego śluzu... 🤨
Niech cos sie ruszy... 🤨
Dzieki dziewczyny za wsparcie...oby bylo ok... 😉
Kasia daj pozniej znac co i jak z malutka...napewno bedzie dobrze... 🙂dziewczyny odezwijcie sie po wizytach... 🙂
Ktora rodzi?moze jak jedna zacznie...to ruszy lawina... 🙂

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie!
Ja po wizycie wczoraj, ale nie miałam sily pisac , bo wrocilismy okolo 22.
Rozwarcie bez zmian. Cc w przyszłym tyg.
Glowke mam tak nisko, ze hej...
Ja bole miesiączkowe tak, jak Wam pisalam mam juz od miesiąca.
Niestety noc mialam ciężką; (. Obudzilam się około 4.30 z ból em żołądka i oblana potem...
Pozniej czulam okropna suchość w gardle i jakby obrzek sluzowki nosa...
A w ogole tragiczne samopoczucie. Teraz jestem mega słaba i niewyspana. Bolaly mnie tez łydki. .
Lekarz powiedział, ze gdyby znowu mi podskoczylo ciśnienie i nie spadlo to do szpitala szybko. Ja byłam zawsze nisko cisnieniowcem, a tu takie niespodzianki.. 😞. Glowa mnie z tylu wtedy boli niemilosiernie...; (.
To koniec moich smutnych wydarzen; (. Trochę ponarzekalam.

• Mamusia
Tez mam zgage tez mnie mdli...i jest zajebi...e...mam dosyc...brzuch boli ooo...oby bolal coraz mocniej... 😉
Ilia trzymam kciuki 🤪 🙂
Gadałam z siostra wielce sie tlumaczyla ze ona teraz jest na skraju depresji...w dupie to mam...od jakiegos czasu liczy sie tylko ona...ile tak mozna myslec tylko o sobie... 😞ja tez juz prawie chodze po scianach tak sie nudze...mąż w pracy...Gracjan sie bawi...a ja dostaje na banie....posprzatalabym ale mi sie po prostu nie chce... 😞

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂 właśnie wróciłam od lekarza , maluszek się nie przekręcił , ułożony miednicowo , łożysko 2/ 3 stopien dojrzałości , płyn w normie , mój maluszek waży 3190 g. ,mam się wstawić do szpitala we wtorek i wtedy ma podjąć decyzję czy już zostanę czy jeszcze nie , niby wszystko pozamykane , rozwarcia też nie ma , ale jak jej powiedziałam że pobolewa mnie brzuch tak jak na okres i krocze ,to stwierdziła że takie objawy są przeważnie przed porodem 😮

• Mamusia
malwa1333 napisał(a):
hej dziewczynki 🙂 właśnie wróciłam od lekarza , maluszek się nie przekręcił , ułożony miednicowo , łożysko 2/ 3 stopien dojrzałości , płyn w normie , mój maluszek waży 3190 g. ,mam się wstawić do szpitala we wtorek i wtedy ma podjąć decyzję czy już zostanę czy jeszcze nie , niby wszystko pozamykane , rozwarcia też nie ma , ale jak jej powiedziałam że pobolewa mnie brzuch tak jak na okres i krocze ,to stwierdziła że takie objawy są przeważnie przed porodem 😮

dobrze ze z maluszkiem wszystko ok 🙂to mnie pocieszylas z tymi bolami ze to moze byc na porod...bo ja mam znowu od rana i sie nasilaja...bylam w sklepie i znowu ledwo do domu wrocilam...bo tak boli...albo sie cos zacznie albo sie wykoncze...mlody dusi bardzo glowka w dol...boli jak cholera 😞

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂
chciałam powiedzieć że mogę być następna 😉 byłam dzisiaj na ip bo dostałam rano plamień i czop częściowo wyszedł 🙂 niby na KTG skurczy nie było ale i tak p. doktor powiedziała że może być tak że jutro znowu przyjadę 😉

• Mamusia
malwa1333 napisał(a):

dobrze ze z maluszkiem wszystko ok 🙂to mnie pocieszylas z tymi bolami ze to moze byc na porod...bo ja mam znowu od rana i sie nasilaja...bylam w sklepie i znowu ledwo do domu wrocilam...bo tak boli...albo sie cos zacznie albo sie wykoncze...mlody dusi bardzo glowka w dol...boli jak cholera 😞

• Mamusia
iskierka napisał(a):
hej dziewczynki 🙂
chciałam powiedzieć że mogę być następna 😉 byłam dzisiaj na ip bo dostałam rano plamień i czop częściowo wyszedł 🙂 niby na KTG skurczy nie było ale i tak p. doktor powiedziała że może być tak że jutro znowu przyjadę 😉

super wiadomosci 🤪 🤪 🤪 🤪