Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zeberka napisał(a):
Malwa to dobrze, że wszystko ok 🙂
Ciekawe na ile dni przed porodem są takie objawy:P
Malinka ja też ledwo wróciłam...
myślałam, że nie dojde...kupiłam ciacho i zjadłam właśnie...na zapas jeszcze 3 wzięłam:P

a ja sobie zrobilam gorace slodkie kakao...do tego babeczka...na poprawe nastroju... 😉

• Mamusia
Dziewczyny ale super moze w koncu zacznie sie u nas prawdziwa porodówka 😁 😁
my bylismy w lidlu i tez nakupilam slodkosci 😁 wczesniej nie mialam ochoty na slodkie a teraz mam bardzo heh 😁 i o dziwo czuje sie super nic mnie nie boli, nie ciągnie 😁 😁 mimo chodzenia dłuższego 🙂 🙂

• Mamusia
Z tymi bolami jak na miesiaczke to juz tyle razy Wam mowilam...ja mam je juz od 3 tyg.jak nie dluzej ...
Moj lekarz powiedzial, ze tak jest, a porod moze zaczac się za miesiąc albo za dzień. To byly jego slowa z wizyty kiedy to pojawilam się u niego z tymi bolami. .
Wczoraj mi powiedzial, ze krocze będzie bolalo i pachwiny itd.bo glowka jest bardzo nisko i napiera. Dlatego warto lezec.

• Mamusia
Malinko tule Cię i jestem z Tobą:*
tez miewam takie humorki przez cała ciąze le razy płakałam, że jestem spasiona , nie mam się w co ubrać i generalnie wszystko jest do d...-powiem Ci tylko tyle-przechodzi 😉 i znowu wraca;p
Zeberko witaj dzisiaj w 100% klubie..-właśnie mam biegunkę. przepędziło mnie 😞((

• Mamusia
Ninieczka ma racje to taka huśtawka emocjonalna....
Ja też narzekam, że w nic się nie mieszcze a zaraz potem zjadam całą tabliczkę czekolady....
Teraz nie możemy się załamywać bo potem po porodzie zamiast cieszyć się macierzyństwem i tym, że pomału wszystko wraca do normy (waga, ciało, sprawność) to my będziemy miały depresje...

• Mamusia
Za mną dzień pełen wrażeń.... Rano poszłam na wizytę, okazało się, że mam ciśnienie 140/100, spuchnięte nogi i KTG nieciekawe. Lekarz szybko wysłał mnie do szpitala, głowa mi pękała i czułam się jak bym miała zemdleć.
W szpitalu powtórzyli badania, ktg nawet 3 razy, dali mi lekarstwa no i na szczęście ciśnienie spadło, wszystko jeszcze pozamykane więc porodu nie widać.
Jestem w szpitalu pod obserwacją, zapowiedzieli, że zostanę do wtorku. Jeśli ciśnienie znowu mi tak skoczy to możliwe, że konieczne będzie CC. Więc teraz czekam co dalej...... 😞

Najgorsze, że słyszę tu jak dziewczyny rodzą, okropne odgłosy...ale ten płacz dzieciątka na koniec BEZCENNY 🙂

• Mamusia
goshe napisał(a):
ale mi sie nudzi 🥴 🤨 masakra...byla u mnie kolezanka Oli ją wymęczył heh ale juz poszła..teraz obiecałam malemu ze bedzie mógł pograc na komputerze w swoją grę 🙂 i znowu bede sie nudzic ehh

oj ja tez sie nudze...ale mężus z pracy wrocil i jak Gracjan pojdzie spac to w spokoju sobie jakis filmik obejrzymy...trzeba wykorzystac ostatnie dni spokoju... 😉
A narazie wciagam wszystko co mozliwe z lodowki...a potem mowie gruba jestem eh 😞