Skocz do zawartości

Przyszłe Mamy z Łodzi | Forum o ciąży

olamat

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Esia ja w dole brzucha to czuję jak mała przekręca sie swoja dupiną 🙂
Ale generalnie nie czuję ruchów oddechowych. Jedynie czkawki kilka razy dziennie, raz są mocniejsze a innym razem słabsze oraz jak sie przekręca i wypina 🙂
Zielona nic sie nie martw! Najgorsze teraz to jest to czekanie. Bo już jest tak blisko, a jednak jeszcze trzeba czekac 🙂

• Odpowiedzi 820
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
52 dluga, waga 3100
Qrcze Esia nie chcesz żebym opowiadała o porodzie 🙂
Napisze tak...: ciesz się, że masz cc 🙂 to jest pierwsza rzecz 🙂 a druga to taka, że żałuję iż zażyczyłam sobie bez znieczulenia...gdzie ja miałam głowę?! 🙂
heh na szczęście już po wszystkim... 🙂
Ogólnie poród miałam bardzo krótki bo takie prawdziwe bóle zaczęły mi się o 9 rano, ok 11 miałam już bóle parte a o 12.20 Zuzia już była.
A przez to że tak krótko, to było bardziej intensywnie...
Nawyzywałam na męzulka... 😁
Ogólnie miałam ciężki poród ale chyba napiszę coś więcej jak już dziewczymki będziecie po... każdy ma inny próg bólu i każdy wszystko inaczej znosi... ja mam chyba ten niski próg... 😁
A no i jeszcze mam anemię...;/

• Mamusia
Cieszę się, że już masz Malutką ze sobą 🙂 i taaaak Ci zazdroszcze!! Ja już chce piątek!!
Silvusia ok, będziemy opisywać jak będzie każda z nas po... 😉 Dobrze, że obyło się bez komplikacji to jakoś da się przeżyć 🙂 trzeba...

Kiedy urodziłaś? Zaraz po zdjęciu krążka? Jak radzisz sobie z Maleństwem? Mam mnóstwo pytań, a Ty pewnie mało czasu... 🤔 😉

• Mamusia
[size=4]Silvusia serdeczne gratulacje!!!

Jak masz fajnie, że masz swoją Zuzię przy sobie. Następna w kolejności jest Esia, bo ma planowane cc, a na 3 miejscu Ja, bo nie wiadomo kiedy mojej Małej będzie sie chciało przyjśc na świat. Ja sie śmieję, że mała czeka na 21 marca na pierwszy dzien wiosny 🙂

Czekamy na fotę!!!