Skocz do zawartości

Przyszłe Mamy z Łodzi | Forum o ciąży

olamat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 820
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczynki 😉
Ja dziś od 6 mam skurcze, troszkę bolą no i są co około 10 minutek, a dziś 5.30 jak byłam w toalecie to zauważyłam te niteczki w śluzie a one oznaczały chyba, że się szyjka skraca? Kto wie może dziś Julka będzie z nami Na razie nie jadę do szpitala, wykąpie się i zjem śniadanko i zobaczymy
Miłego dzionka

• Mamusia
dokładnie, w całym mieście 🙂 musisz popatrzec bo nie w kazdym sa jakies fajne, a w niektórych ceny duze za badziewie. w centralu II jeszcze nie byłam za ubrankami dzidziowymi, ale przejedz sie, pewnie znajdziesz cos tam fajnego 🙂 i najlepiej jeżdzij w dni dostaw - w danym second handzie różne są to dni niestety.

• Mamusia
Hej dziewzynki 😉
Największe cudo i szczęcie jest już nami 🤪 🤪 🤪
Przyszła na świat bardzo szybciutko bez większego wysiłku 😁 Ma 3400 i 54cm, wczoraj wróciłyśmy do domciu. Jest po prostu extra, nie mogę się napatrzec. Napiszę więcej jak się ogarniemy. Wtawie pózniej zdjęcie. Buziaki dla Was!!!!

• Mamusia
hej Kochane
Urodziłąm 6.06.10 o 19.20. przez całą niedzielę miałam niewielkie skurcze od 6 rano a o 15 pojechałam z Bartkiem na izbe przyjęć, bo również od rana wylatywał taki śluz z krwią. Okazało się o około 16 że mam rozwarcie na 4 cm i regularne skurcze co 5-10 min. No i na porodówkę Położne miałam super. Najpierw ktg potem lewatywa, przebicie wód płodowych i ktg. około 19 bardzo bolały już skurcze a rozwarcie było na 8cm -poprosiłam o znieczulenie, ale anastezjiolog był dostępny za 15 min dopiero. ALe na całe szczęście jak się o tym dowiedziałam zaczełam mieć skurcze parte i na fotel. Za trzecim partym skurczem była już Juleczka Rodziłam z męzem w sali do pordów rodzinnych. Jestem bardzo zadowolona i następnym razem też tam i też razem. Julia jest taka słodka, kochana i po prostu tak jak by dziecka nie było. Mogła bym o niej pisać godzinami Staram się karmić piersią-cyce jak balony, ale jeszcze nie za dużo leci niestety i strasznie bolą, ale osrto masuje.