Skocz do zawartości

Przyszłe Mamy z Łodzi | Forum o ciąży

olamat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 820
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Brrr... a jak szyją to też będziemy świadome? Bo jedna z dziewczyn które miały cc w Koperniku mówiła, że ją uśpili... nie wiem jak reszta.

Dla mnie krępujące będzie takie leżenie, bo wiadomo, że odchody poporodowe są i ktoś Ci musi podkłady zmieniać, chociaż wtedy nie będę pewnie na to zwracać uwagi, moja dzidzia będzie najważniejsza!

Olamat nie my pierwsze i nie ostatnie, oby tylko obyło się bez komplikacji i dziewczynki były zdrowiutkie!

• Mamusia
Zgadzam się z Toba Esia w 100%. Będziesz tak obolala, że nie będziesz myslała o podkladach, zaufaj mi 🙂 Pomogą Ci polozne, dla nich to codziennośc i sa kobietami, więc nie ma czym sie przejmowac. Może tez byc przy Tobie mąż, albo mama, więc nie zostajesz sama 🙂
A co do szycia, z tego co wiem to nie były dziewczyny usypiane 🤢

• Mamusia
A czy w CZMP może być obecny mąż przy cc? W Koperniku niestety nie 😞 A to napewno było by było bardzo wspierające!

Kurcze moja ginka od usg widocznie jeszcze nie wróciła bo ma nadal tel wyłączony 😠 a ja muszę w tym tygodniu iść na usg! Jak do wieczora się nie dodzwonię to spróbuję umówić się z tą polecaną przez Ciebie.

• Mamusia
Haj dziewczynki
coś się ruszyło u nas na forum 🙂

Esia ja tez zamierzam rodzić w czmp więć jak coś to czekam na relacje z pobytu, tylko nie zapomnij 🙂
Masz jakiegoś lekarza prowadzącego z czmp?

Słyszałam,że dobrze mieć jakiegoś.

• Mamusia
aaaaaale zemnie gapa sorki:laugh:

to w takim razie ponawiam swoja prośbę, ale tym razem już do olmat 🙂

Jeszcze chwilka i obie rodzicie, tez juz bym chiała... a najlepiej to już po:laugh:
W każdym razie trzymam za Was dziewczynki kciuki, żeby było wszystko jak najlepiej wszystko, wszystko, wszystko:laugh:

• Mamusia
Ja chodzę na zieloną 25, a czasem na milionową 2g do lux medu. W lux medzie chyba najszybciej cokolwiek załatwisz podam Ci numer 22 33 22 888 to ogólna info i bezpośrednio do Łodzi na recepcje tel. (042) 254 94 94 lub (042) 254 94 95 trzymam kciuki zebys cos załtwiła.

• Mamusia
Dziewczyny, podobno super lekarz (zajmuje sie tylko badaniami usg) - naczytałam sie w necie i przez przypadek dowiedziałam sie ze kolezanka do niego chodziła - dr. Lech Dudarewicz, ul. Kamińskiego 31, koszt usg 150zł + 50 za 3d. Przyjmuje pon. i śr. 16-18 i pt.15.30-18. W necie znajdziecie do niego bezpośredni nr. tel. Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczynki.

Olamat czy Ty też ostatnio w ogóle nie masz apetytu? Ja mogłabym nie jeść cały dzień... a jak już się zmusze to mi niedobrze... 🤢

Lusia też słyszałam o dr Dudarewiczu same pozytywy. Ja do tej pory usg robiłam u dr Baś-Budeckiej na Wigury 13- też godna polecenia, byłam zadowolona. Minusem jest, że nie robi 3d.

Kruszyna daj znać po usg 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki.
Ładnie się tu dzieje 🙂

Esia miło, że się tak o mnie martwiłaś 🙂

Ja sobie odpoczywałam u ojca w domku i pozwalałam się rozpieszczać 🙂 a netu nie było, więc nie miałam jak się do Was odezwać...

Olamat super, że ten torbiel się pomniejsza!

Ja już jutro idę do szpitala...Będę miała ściągany krążek i poród... także ze szpitala wyjdę już z córcią 🙂