Skocz do zawartości

wrześnióweczki 2014 | Forum dla mam

kami0603

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam 😁
ja juz po wizycie. niestety Karolcia kula ci sie nie nalezy 😁 na 70% bedzie chlopak 😁 no niby to jeszcze nie pewne bo oczywiscie moje dziecko mialo wszystko w d...i spalo cala wizyte 🤪 dlugo mnie badal i ruszal brzuchem zeby sie obodzil a on nic 🤪 a obrocony byl glowka do gory 🙂
kolejna wizyta 8.05
Ja meza poznalam jak mialam 16 lat 🤪 o i juz tak zostalo i w tym roku mamy tak jak Karolina 5 rocznice slubu i 10 lat juz jestesmy ze soba

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Polie co do wieku to ja ci powiem ze moj kolega zaliczyl wpadke jak mial 20 lat i jego dziewczyna tyle samo...ja bylam w szoku bo to bardzo wolne dusze byly...tylko imprezy i nic wiecej...a teraz...ma 25lat corke 5 letnia i jeszcze mu sie kilka dni temu synek urodzil 🙂 chlopak nie do poznania....ustatkowal sie ozenil zanim corka sie urodzila i zyja naprawde fajnie 🙂 takze moim zdaniem nie masz sie co martwic 🙂 jak dzidzius sie pojawi to i tatus szybciutko dorosnie 😁 moj mial 24 lata jak sie Lena urodzila i dopoki byla w brzuszku to ja go sobie tez nie wyobrazalam jako tatusia 😁

• Mamusia
dziewczyny ja dzisiaj byłam u lekarza bo od rana boli mnie brzuch i już sama nie wiedziałam czy jest twardy czy jest miękki. Zadzwoniłam do mojego lekarza ale powiedział, że przez tel to trudno mu cokolwiek powiedzieć i poradził żebym przyjechała, no i jestem po wizycie wszystko jest git! mały urósł od ostatniej wizyty o całe 100 g 🙂 waży teraz 265g no i mamy śliczne zdjęcia z 4d 🙂 lekarz poradził no spe zażywać i dopisał jakieś badania na następną wizytę, a kolejna wizyta 29 kwietnia, tak więc trochę stresu dzisiaj miałam ale wszystko jest ok 🙂 Kuba cały i zdrowy 🙂

• Mamusia
Diestel napisał(a):
dziewczyny ja dzisiaj byłam u lekarza bo od rana boli mnie brzuch i już sama nie wiedziałam czy jest twardy czy jest miękki. Zadzwoniłam do mojego lekarza ale powiedział, że przez tel to trudno mu cokolwiek powiedzieć i poradził żebym przyjechała, no i jestem po wizycie wszystko jest git! mały urósł od ostatniej wizyty o całe 100 g 🙂 waży teraz 265g no i mamy śliczne zdjęcia z 4d 🙂 lekarz poradził no spe zażywać i dopisał jakieś badania na następną wizytę, a kolejna wizyta 29 kwietnia, tak więc trochę stresu dzisiaj miałam ale wszystko jest ok 🙂 Kuba cały i zdrowy 🙂

dobrze, że pojechałaś do lekarza ! zawsze człowiek spokojniejszy 🙂 ja na 3d/4d to się chyba wybiore jakoś k 30 tygodnia żeby było ładnię buźkę widać 🙂

• Mamusia
Super ze juz sie lepiej czujesz zanartwianie sie w ciazy nie jest nam wskazane i jestes spokojniejsza o siebie i synka 🙂Wychodzi ze ja kupie kule karoli 🙂niech czaruje.... 🙂ja juz w lozeczku wysmarowana balsamem a Mia pyka non stop wiercioszek kochany 🙂Dobranoc mamusie

• Mamusia
Gratuluję udanych wizyt:-)

Ja dziś też zaliczyłam wizytę i wszystko ok mały waży 230g i potwierdzone że chłopiec 🙂 więc tego się już trzymam bo na usg ja już nawet widziałam siuśka.... 😉

Na usg 3d/4d mam iść w połowie maja czyli ok 21 tyg i z poprzedniej ciąży wiem że już wtedy śliczne fotki wychodzą buzki 🙂

Jutro nadrobie co napisalyscie 🙂

• Mamusia
Dobry wieczór!
Widzę, że temat wieku 🙂 U nas też piąta rocznica ślubu, w maju 🙂 Miałam wtedy 28 lat. A znamy się... 7,5 roku. Tak więc dość szybko się uwijamy 😉
Dzisiaj dość intensywny dzień. Teraz dopiero startuję z prasowaniem. Jutro pakowanie. Ale wieczorem już będzie bosko 🙂
U mnie ruchy już są bardzo regularne. Myślę, że bardzo bym się martwiła gdybym nie wyczuła przez cały dzień.. Ale miałam 2 tygodnie temu takie 2 dni, że właściwie nie mogłam wyczuć ruchów...
Asiunia, no to będziecie mieli parkę 🙂 Synusie to są dzieci mam - zobaczycie 🙂 Tatusiowie mogą dla nich nie istnieć w pierwszych latach 😜 Ale też chłopaki są strasznie cycusiowi... no i z kolkami sobie gorzej radzą 😉 Ale fajnie z chłopakami 🙂 Mi z dziewczynka na pewno będzie strasznie dziwnie na początku. Ale chyba sobie poradzę, nie? 😉 Zastanawiam się jak sobie poradzę przy pierwszym przewijaniu 🙃

• Mamusia
łohohoh ale nasmarowalyscie 🙂
Asiunia zaluje ze nie trafilam w Twoim przypadku ale synus do kompletu na pewno rownie mocno Cie cieszy 😉 najwazniejsze ze maluch ma sie dobrze.
Diestel dobrze ze pojechalas do gina, i ciesze sie ze wszystko ok.
Marika gratuluje synusia.
Rosna maluchy jak na drozdzach 🤪

dziewczyny zaraz Was odnajde na fejsie i wysle zaproszenia 🙂

• Mamusia
Hej! Naskrobałyście rzeczywiście sporo. Jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam ale postaram się nadrobić żeby być na bieżąco. 🙂

Dziewczęta ja już niestety muszę zacząć przygotowywać rodzinkę na te intensywne w tym roku dla nas święta. My w rozjazdach począwszy od dziś.

Chciałabym Wam życzyć przede wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie 😘

• Mamusia
dudasia - ja to się obawiam przewijania chłopca ! bo siostrę czasem przewijałam to tam mniej więcej wiem co i jak , a tu bach i interesik !

dziewczyny Wam też Wesołych Świąt 🙂 Piszcie na bieżąco co dobrego będziecie jeść!