Skocz do zawartości

Tabelka Wrześniówek 2014 | Forum dla mam

zonanagazie

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
co podac do tabelki? na razie daje : katiaa85,2 ciaza, termin 29.08 cos jeszcze? imie dla chl\"Adam dla dziewczynki nie mamy.

na razie w tabelce kolumna płeć i imię zostaną puste, bo za wcześnie , wystarczy która ciąża, przewidywaną datę porodu i nic też 🙂

• Mamusia
a u nas zmiana co do imienia dla chłopca, zamiast Sergiusz bedzie pewnie Adrian, a moze jeszcze inne 🙂
Moj maz naklonil mnie do zmiany 🙂 no ale jeszcze do porodu daleko wiec kto wie jakie bedzie ostatecznie 🙂

Co do imienia dla dziewczynki wahamy sie tylko przy Nina lub Klara tak wiec tutaj mysle nic sie nie zmieni 🙂

• Mamusia
Diestel napisał(a):
Hejka moj termin to 18 wrzesien byc moze tez cos sie zmieni imie dla dziewczynki to Nika a dla chlopca jeszcze nie wiemy, a i to moja pierwsza ciaza 🙂

O jak fajnie mamy pierwszą Pierworódkę, super bo już myślałam że same weteranki. Gratuluję

• Mamusia
Cześć dziewczyny!! 🙂 Strasznie się cieszę, że w końcu mogę do Was dołączyć 🙂 jest to moja druga ciąża (pierwsza poroniona) termin na 27.09. a jeżeli chodzi o imiona to dla dziewczynki Julia a dla chłopca nie wiemy jeszcze 🙂 mąż próbuje coś wymyślić 🙂

• 3 tygodnie później...