Skocz do zawartości

..:: Listopadówki 2009 ::.. | Forum dla mam

Sathi_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 730
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Sathi napisał(a):
Sandra przez to oczekiwanie, to aż mi się śniło, że rodziłam. 😁 I, że potem zaraz jakoś Ty po mnie. 😁 Może to już niedługo? 😉

och Shati jak ja sobie tego zycze!!! nawet nie wiesz...

od dwoch dni mam rozowa/krwista wydzieline pewnie mi sie szyjka rozwiera ale jak dlugo jeszcze bedzie??? Nie chce panikowac ale mam stresa - za pierwszym razem sie poprostu zaczlo mocnymi skurczami bez zapowiedzi... a tym razem to 😮 Jestem zielona chocby pierworodka i czuje sie z tym glupio 😜 Najgorsze jest to, ze nikt nie moze mi pomoc - musze czekac albo na skurcze albo na odejscie wod... jak w jakiejsc loterii - oby tylko poszlo gladko przy ostatecznej akcji!

• Mamusie
mamma-mia napisał(a):
Sathi napisał(a):
Sandra przez to oczekiwanie, to aż mi się śniło, że rodziłam. 😁 I, że potem zaraz jakoś Ty po mnie. 😁 Może to już niedługo? 😉

od dwoch dni mam rozowa/krwista wydzieline pewnie mi sie szyjka rozwiera ale jak dlugo jeszcze bedzie??? Nie chce panikowac ale mam stresa - za pierwszym razem sie poprostu zaczlo mocnymi skurczami bez zapowiedzi... a tym razem to 😮 Jestem zielona chocby pierworodka i czuje sie z tym glupio 😜 Najgorsze jest to, ze nikt nie moze mi pomoc - musze czekac albo na skurcze albo na odejscie wod... jak w jakiejsc loterii - oby tylko poszlo gladko przy ostatecznej akcji!

Hm... no nie dziwię Ci się, mnie by też trochę to wszystko niepokoiło. 🤨 Ale ruchy okej, czujesz?

• Mamusie
Sathi napisał(a):
mamma-mia napisał(a):
Sathi napisał(a):

Hm... no nie dziwię Ci się, mnie by też trochę to wszystko niepokoiło. 🤨 Ale ruchy okej, czujesz?

ruchy czuje na szczescie - jeszcze tego brakowalo - odeszlabym chyba od zmyslow gdyby nie...
Dam znac po juttrzejszej wizycie - co i jak!

• Mamusie
mamma-mia napisał(a):
Sathi napisał(a):
mamma-mia napisał(a):
Sathi napisał(a):

ruchy czuje na szczescie - jeszcze tego brakowalo - odeszlabym chyba od zmyslow gdyby nie...
Dam znac po juttrzejszej wizycie - co i jak!

To czekamy na wieści. 🙂

• Mamusie
mamma-mia napisał(a):
w spzitalu bylam ale wrocilam 🤢
mam CZEKAC!!! 😞
nastepna wizyta w przyszla srode - wtedy zadecyduja co dalej........
a jan ie moge sobie znalezc pozycji nawet zlem i sie lezy...nie mowiac o przytulaniu Mii z tym nawet ciezko...
Stekam okropnie, ze sie sama lsuchac nie moge!!! MASAKRA!!!

W przyszłą środę? Kurde, jakoś wątpię czy dalej w dwupaku będziesz w przyszłą środę, z tego co piszesz... 😉 Jeszcze troszkę, Sandra! 🙂

• Mamusie
Jejku, dziś mam pakowanie, wyjazd, a jutro druga impreza. Ale w sumie teraz sobie odpuściłam i przyjeżdżam na gotowe... rodzice mojego M teraz organizują. Ja nie miałam głowy, czasu, zdrowia, ech. No i odległość i to, że będziemy dopiero dziś wieczór, to swoją drogą. 🤨

Ciekawe jak się czują Sandra i maleństwo i kiedy do nas napiszą. 🙂

• Mamusie
Hej Mamusie!
Mam ptanie czy byłyście moze juz na bilansie dwulatka? Ja zupełnie o tym zapomniałam. 😮

Wczoraj moje dziecko nie widziało mnie przez cały dzień. Rao wyszłam do pracy to spał a poziej poszlam na impreze integracyjna i wrocilam pozno.

A tu Sandra wstawila fotkę
http://brzuszek.net/forum,odp-witajcie-listopadowki-2011,336,700692.html,str=20394

Tia podobna do Mii 🙂

• Mamusie
witam!
my juz wyszlysmy WCZORAJ ze szpitala 🙂
to my zaraz po porodzie:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/408/dscf33601024x768.jpg/][IMG]http://img408.imageshack.us/img408/2405/dscf33601024x768.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Pozdrawiam odezwe sie jutro bo nadal slabawa jestem
opisze co i jak no i musze utworzyc nowa galereie Aguagu 🙂
Dziewuszki dziekuje za wsparcie :*

• Mamusie
Leniuszku my dopiero będziemy za parę tygodni, to już będzie grudzień. 🙂

Olga 100 lat! 🙂

Mamma-mia witamy z powrotem. 😉 Czekamy na więcej fotek maleńkiej! 🙂

A i my dziękujemy za życzenia dla Wicia. 😉
Za to właśnie jesteśmy po drugiej imprezie urodzinowej - tym razem rodzinnej. 😉 I idę spać, bo nie mam już sił na nic. 😜 Ale było super. 🙂

• Mamusie
SPOZNIONE ZYCZENIA DLA MALUSZKA NASZEGO WICIA I NASZEJ MAMUSKI OLGI STO LAT!!!!

SANDRUS JESTEM BARDZO CIEKAWA JAK TO WSZYSTKO SIE U CIEBIE ZACZELO,BO JESZCZE DZIEN WCZESIEJ BYLAS PRZECIEZ U LEKARZA I ODESLALI CIE DO DOMU...
JAK BEDZIESZ NA SILACH TO NAPISZ
CALUSKI DLA WAS

A MOJ SZYMEK CHORY ,BYLISMY W PIATEK U LEKARZA NIBY ZWYKLE PRZEZIEBIENIE,ALE JEST CORAZ GORZEJ,MA STRASZNY KATAR I KASZEL,MYSLICIE ZEBY ISC Z NIM JUTRO NA SPRAWDZENIE CZY COS SIE TAM NIE ROZWINELO????ODPUKAC
DO TEGO JESZCZE ROPIEJE MU LEWE OCZKO,PRZEMYWAM SOLA FIZIOLOGICZNA,MACIE MOZE JAKIES INNE SPOSOBY?
JA MAM OKRES I UMIERAM,A I ZNOW JESTEM NA DIECIE

• Mamusie
Marzi dzięki. 🙂
Zdrowia dla Szymka! 😘 Lepiej idź z nim jutro na kotrolę. Katar nie powinien się drastycznie pogarszać, a czase bywa, że coś co lekarz początkowo bierze za zwykłe przeziębienie, jest czymś większym (my już tak miewaliśmy, ech).

Nom, ja też jestem ciekaw opowieści Sandry z przebiegu porodu... 🙂