Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum dla mam

kkkkoralik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
kkkarolik, no to faktycznie teściowa nie ładnie sie zachowała, jak ona mogła tak z dnia na dzień ci powiedzieć ze nie będzie sie zajmowała dziećmi. tak sie nie robi. Współczuje ci i mam nadzieje ze dacie rade i sie wam ułoży. Najważniejsze by dzieciaki były zdrowe. Szkoda ze musiałaś zrezygnować z pracy...

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Koralik no to twoja teściowa załatwiła cię na amen, jak ona mogła tak z dnia na dzień zostawić cię bez innej opieki nad dzieciakami...nieodpowiedzialna kobieta!!!!! 😠 Tym bardziej, że wie jaką macie sytuację finansową i, że twoja praca była niezbędna...
Ojjjj z przysłowiem zgadzam się w 100%!!! Też niejeden raz przejechałam się na swojej własnej rodzinie...m.in. na własnych dzidkach...ale szkoda słów na to...mogę na szczęście liczyć na męża, rodziców, brata, teściów i szwagra, a reszta się nie liczy...
Trzymam kciuki, aby wszystko się ułożyło 😘 😘 😘

• Mamusie
Ellie, ja miałam te same problemy, ale ustąpiły na szczęście za ...nastym razem..dobrze bo cierpliwość traciłam 😁
Tez sie zgadzam z tym przysłowiem w 100%.
ja zaraz jadę z mała i mężem do mojej mamy do szpitala a potem porządków ciąg dalszy 🙃
Elunia, może dobrze ze bedzie takie zebranie, dowiesz sie czegoś więcej o tym żłobku 😁 zdaj nam relacje co mowili 😁
Dziewczyny a ile płacicie za żłobek i dodatkowe opłaty?...macie jakieś?

• Mamusie
Wiecie co, wczoraj ugotowałam grochówkę, i dałam mojemu synciowi 🙂 Wiecie, "wody" nie za dużo, marcheweczke i ziemniaczki rozgniotłam, i to zagęściło zupkę. Zajadał się jak nie wiem, musiałam mu nawet dac dokładkę, a wieczorkiem takie bączki się posypały że hoho 😁

• Mamusie
NO właśnie widziałam te miseczki obok zdjęcia, a wiesz w rossmanie była promocja Hippa, przy zakupie 3 słoiczków miseczka gratis. Kupiłam bo sie opłacało. Zostawiłam jasne u teściów by nie wozić kolejnych klamotów. A ty gdzie kupiłaś swoje? Fajny komplet widziałam w sklepie, ale cena....!!! strasznie wysoka.
A jak z twoim aparatem? czym robisz obecne zdjatka?

• Mamusie
Monia - polecam tą miseczkę i talerzyk, były jeszcze kubeczki, ale bez uchwytów, więc nie brałam. Kupiłam je w Leclerku - po 2.69zł 😜 Były jeszcze inne dla chłopców, i dla dziewczynek też - różowe w jakieś bajkowe wzory, ale nie pamiętam jakie. Jakby cię interesowało, to są zaraz za gazetami na pierwszym stole w alei z ogrodowymi art. 🙂

A zdjęcia robię póki co tel., ale musze zorganizować coś, bo niedługo urodzinki Franka.

• Mamusie
Gratulacje z okazji 8 ząbka. U nas póki co 9 - nie wiem, może i idzą następne, ale trudno teraz je dojrzeć 🙂

Mówię wam, teraz Franek już normalnie chodzi, wszystko bierze w ręce i zapitala aż się za nim panele zwijają 😉 😁 Takie predkości osiąga, że zaraz chyba zacznie biegać.
A jest tak nieuważny, bo nie zwraca uwagi na to, że idzie, tylko interesuje go to, że ma coś właśnie w rączce, i potyka się. Albo idzie i próbuje zdjąć koszulkę 😁

• Mamusie
Widzę, że rozkręcacie się na mamusiach 😉
Ja też dołączam na stałe 🙂

Emi też już coraz sprawniej chodzi, potrafi sama wstać i przejść pół pokoju 🙂 Najlepiej wychodzi jej to na bosaka bo ma dobrą przyczepność. Muszę nakupować jej skarpetek antypoślizgowych, bo narazie większość ma zwykłych...

Monia gratuluję kolejnego ząbka 🤪 U nas nadal 4, coś wolno wychodzą małej te ząbki...

Lusiu bardzo ładne talerzyki 🙂 Ja też mam dla małej talerzyk z Kubusiem 😉