Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum dla mam

kkkkoralik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Na początku jak "bawiłam się" nożyczkami raz wychodziło ok, a raz jak bardzo sie wiercił miał takie schody, że szok i wstyd 😁 Więc wzięłam maszynkę i chlast na 6mm, wszędzie równiutko 🙂
Trochę kwękał, bo wiadomo, coś nowego i dziwnego, wibracje i jeździ po głowie 😁 Ale myślę, że u fryzjera nie byłoby lepiej....dlatego póki co jego los w moich rękach 😁 😁

• Mamusie
Hej mamuśki 🙂

Justi - wczoraj coś mi się z kompem porobiło i już nie mogłam nic napisać na pożegnanie...

Ja postanowiłam obcinac Franka żeby mu się włoski wzmocniły. Ponoć to nie prawda, że od tego włosy są mocniejsze i gęstsze, ale jest różnica bezapelacyjna 🙂

Dzisiaj jest -15, nigdzie tyłka nie wystawiam, żadnych spacerów, nul 😁 Chyba że coś mi się odwidzi 😉

Parę chwil temu dziecię moje dorwało blachę do pieczenia babek - w pokoju cisza, za jakiś czas przychodzi po mnie, a w blaszce upchane pół paczki chusteczek nawilżanych (a była nowa paczka 🤢), więc chusteczki z powrotem trafiły do opakowania ale pogniecione 🥴

• Mamusie
Wojtuś słodziak z tyłu to ma już dłuższe włosy od Kini 🙃
My lusiu też dziś wyłącznie dom jak się zapowiadaliśmy wczoraj.
Co do obcinania włosów Kubę nie raz strzyże maszynką.
Uśpiłam małą to lecę teraz sprzątać 😉 miłego dnia mamuśki ;**

• Mamusie
dzien dobry

tradycyjnie NIECHE MI SIE 😜

Lusiu
nic sie nie stalo 🙂
heheh a to z Frania maly Gagatek 🙂

Ewa
przyjemnego sprzatania 🙂 o ile takowe moze byc 😜 🙂
zazdroszcze zdania sesji
Ja niby skonczylam juz studia,ale ...... sie nie obronilam ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ i tutaj pozdrowienia dla Edytki przekazuje 😜 🙂

a propo uczelni to w niej ostatnio bylam ehh
wiec zrobilam tyci tyci krok do przodu

• Mamusie
kochane mamusie, włączam stronke a tu zdjecia....jeju jak ja to lubie 😁

jjusti, z Wojtusia niezły przystojniak i slicznie mu w takich kolorkach jak złółty, zielony i niebieski...bardzo ładne zdjęcia...warto je wywołac.Wojtus bedzie mial śliczną pamiatke 😁

Olusiu, zdjęcia Viki w śpiącej w husdawce Boskie, ale sie uśmiałam i mój m tez widział i oczy zrobił.....to ona im tak usneła? i w smiech...tez będzie super pamiątka!

Edytko, widzę ze Emi podobnie jak Gabi lubi tacie czapkę zabierac i ja nosic...hehe moj m jak popatrzył na Emi to mówi...ale juz ma długie włoski heheeh.

ja Gabi, m, mojego tatę...sąsiadki, dziadków i teścia strzygę sama 😁

Justi, Edytko na pewno duzo wysiłku was będzie kosztowało zakończenie studiów...wiem cos o tym.... najgorzej sie zebrać..... ja sie ciesze ze mam juz za soba bo chyba bym teraz sie nie zebrała..ehhh powodzenia wam życzę i wytrwałości!!!

Evcia a dla ciebie gratulacje!!! oby tak dalej, no i nie trac zapału!!!

Lusiu, USG mi wyznaczyli na piątek a dzwoniłam w poniedziałek wiec szybko...no i fajnie ze zamówiłam termin telefonicznie 😁 a ty kiedy na wymaz?

• Mamusie
PONIEDZIAŁEK 8.00-15.35
WTOREK 10.25-18.00
ŚRODA 10.25-18.00
CZWARTEK 8.00-15.35
PIATEK 8.00-15.35

LUSIU, ALE NAJLEPIEJ JAK PODEJDZIESZ WE WTOREK MIEDZY 11.00 A 15.00 BO WTEDY ŁATWO SIE DOSTAC BEZ ZAPISYWANIA CHODZ JA PODEJDZIESZ Z TYM WYNIKIEM TO MOZE UMÓWI CIE NA INNY DZIEN, SAMA NIE IEM MUSIASZ SPYTAC

• Mamusie
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/521/20100721135.jpg/][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/2364/20100721135.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
A TO KUBUS JAK MIAL DZIEN...W SZPITALU JESZCZE 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂