Skocz do zawartości

Czerwiec 2010 | Forum dla mam

Maria_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hejo, wrocilismy do domu, pogoda sie poprawila.
Zuzku to niezly intruz z ojca... wspolczuje.
Temat butow dzis weszlam do sklepu, probowalam rozne maxymkowi i nei weim... msuze najpierw sie przejsc do lekarza, zapytac czy nadal moze krazyc w tych miekkich. jesli nie to jakie on poleca, bo ja juz pomyslow nie mama, a rozmiar 19 ma czy kupic mu 20 bo tyle kasy nie chce mi sie wyrzucac na mieisac albo dwa... 30€ i wyzej...

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Sylwia, linki można umieszczać po 20 postach 🙂

A ja się właśnie dowiedziałam, że koleżanka z liceum jest w ciąży 🙂 niby niewielki kontakt z nią miałam, ale strasznie ją zawsze lubiłam 🙂 zdjęcia ze ślubu wrzuciła na facebooka i zauważyłam, że się troszkę na buzi zaokrągliła, napisałam do niej wiadomość i odpisała, że jest w ciąży 🙂 🙂 🙂 bardzo lubię takie wiadomości 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
sto lat dla solenizantek 🙂

Zuziaku tak czy siak musicie z tym zlodziejstwem walczyc i nie am zmiluj sie...cholerny zlodziej (przepraszam ale juz mnie znasz i zapwne wiesz ze napisalbym ostrzej ale przez szacunek dla Cibie sie powstrzymalam)

cod o butów Dawid ma jedne takie za kosteczke al miekkie (koszt okolo 25 zlo) a drugie juz sandaly usztywniana pieta i za kostke z firmy "bartek" kosztowaly 149 zl. sa super bo skorzane i przeiwewne a rozmiar ma 20.

Daiws uwielbia sie do wszystkiego przytulac oc miekkie czyli wszelkie maskotki, podusie, jaski ale pieluszka to nie bardzo bo nie jest miekka 😉 😜

Zuziaku, Kwaksu to bedzie sie dzielo babole 😁 no i moze w koncu koljen dzidizatko sie pojawi...co??? 😜 🤪

• Mamusie
hej ja juz wykapana u nas kolega siedzi i pije z Piterem moim whisky.. mi sie jakos nie chce;/
Marika spi od godziny.
Maria to jeszcze nie moj mąż narazie narzeczony 🙂 On ogolnie jest djem ale gra tylko prywatne imprezy dla firm a teraz dodatkowo pracuje na basenie miejskim jako zastepca starszy ratownik. i czasami jeszcze jakies dodatkowe fuchy bierze. Wiec teraz jak juz sie cieplutko zrobi to bede latac z mala na basenik. juz zakupione mam kolko do plywania z siedziskiem 🙂 chodz ona juz bywala na basenie ale zakrytym chyba po tatusiu Marika odziedziczyla milosc do plywania.
A tak ogolnie dziewuszki to ja pochodze z nad morza, nie wiem czy kojarzycie ale miejscowosc niechorze. tam moja mamuska mieszka i prowadzi pensjonat. wiec jak cos to zapraszam nad morze 🙂 Piotrek moj z jeleniej gory zapoznalismy sie nad morzem i tak juz u niego zostalam 🙂

• Mamusie
Alicja no to witaj kobieto z moich stron 😉)))
Moze kidys sie zgra urlop w pl i sie spotkamy 😉 ja pochodze z kamienia pomorskiego, a dokladnie z malej miejscowaosci pod kamieniem 😉 skarchowo 😉))
Bywam czasami w pl, bo akt mieszkam w de.
A gdzie chodzilas do szkoly? pewnie do gryfic bo blizej.
A aaa MAxymo przytula sie do pieluszki i jest wtedy spiew zasypiania 😉 hmmm yyhhhmmm i slodkich snow 😉mamy kolejnego zeba 😉

• Mamusie
ala maz czy nie maz jak zwal tak zwal, najwazniejsze ze jestescie razem 🙂
a czego Ty go babo nad morze nie wyciagnelas 😮ja pierdziu jak ja bym chciala tam mieszkac i zanm niechorze, bylam tam a moja Kamiska chyba z 5 lat z rzedu na koloniach 🙂

• Mamusie
Komsi wiem gdzie ta miejscowosc. Ja chodzilam do Kołobrzegu a pozniej poznan, szczecin. no to nasz dwa gałgany lubia zasypiać z pieluszka moja sie nie rozstaje z nia 🙂 jak tylko robi sie marudna to jej daje i usypia, i jeszcze smiesznie sobie kolo nosa wsadza za smoczka 🙂 twoj synek tez tak robi?? A ja nad morzem bede pod koniec lipca