Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kafinka napisał(a):
mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
😁 😉

ha ha zaznaczasz się?? 😁
Maja mi wyje i wyje 🤢
wkładam ją do łóżeczka bo na rekach się wygina wyrywa i bije to tam za kare,jak się uspokaja to biore a ona znów to samo to ja znów do łóżeczka....

skądś to znam 🤢
Oli gada ja się boję ja się boję ogląda bajki, a potem nie chce zasnąć i budzi Majkę 😠
a moja specjalnie chodzi a to siku a to niby po coś do nas trzaskając drzwiami i budząc Maje..... 🤢 i co chwile coś gada GDZIE JEST PRZEŁĄCZNIK ON/OFF W DZIECKU?? 😁 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
😁 😉

ha ha zaznaczasz się?? 😁
Maja mi wyje i wyje 🤢
wkładam ją do łóżeczka bo na rekach się wygina wyrywa i bije to tam za kare,jak się uspokaja to biore a ona znów to samo to ja znów do łóżeczka....

skądś to znam 🤢
Oli gada ja się boję ja się boję ogląda bajki, a potem nie chce zasnąć i budzi Majkę 😠
a moja specjalnie chodzi a to siku a to niby po coś do nas trzaskając drzwiami i budząc Maje..... 🤢 i co chwile coś gada [b]GDZIE JEST PRZEŁĄCZNIK ON/OFF W DZIECKU?? 😁 😁

Jak się dowiesz to daj MI znać, bo ja niestety nie posiadam takiej wiedzy 😎
Oli gada mamuniu zrobisz mi bułeczkę... 🤢

Aga i w tym oto momencie idzie szału dostać 😁 🙃
nie raz myśle że ludzie którzy mają słabą psychikę rzeczywiście są nie poczytalni i osłabieni przez sztuke bycia rodzicem wyrzucając dziecko za okno,jednak do dziecka trzeba mieć twardą psychikę i oczy w dupie znajdujące się na zapałkach 😁 🙃 🙃

• Mamusie
mini23 napisał(a):
nie raz myśle że ludzie którzy mają słabą psychikę rzeczywiście są nie poczytalni i osłabieni przez sztuke bycia rodzicem wyrzucając dziecko za okno,jednak do dziecka trzeba mieć twardą psychikę i oczy w dupie znajdujące się na zapałkach 😁 🙃 🙃

ŚWIĘTE SŁOWA!!!

kafinka napisał(a):
mini23 napisał(a):

ŚWIĘTE SŁOWA!!!
Czasem myśle za jaką kare one takie niegrzeczne 🤢 a znowu jak śpią....JAKIE ANIOŁKI 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
mini23 napisał(a):

ŚWIĘTE SŁOWA!!!
Czasem myśle za jaką kare one takie niegrzeczne 🤢 a znowu jak śpią....JAKIE ANIOŁKI 😁

😁 😁 😁

kafinka napisał(a):
Oli razem z Majką czasami dają tak popalić, że ja staram się włączyć tryb bez nerw bez nerw 😁 🙃bo inaczej murowany psychiatryk 🤪
oj ja nie raz mojemu powiedziałam że ma wziąść dzieci bo nie ręcze za siebie ☺️ ☺️
to tak zwane mżonki,ale po prostu i ja mam dosyć
gdy mój prysznic jest w biegu bo Maja płacze,
gdy siadając na "tronie" słysze już płacz a dupa działa jak z procy 🙃
gdy biorąc jedzenie do ust szarpią mnie lub trują dupe że żołądek już najedzony nimi 🙃
gdy po całym dniu i noc dla nich za mało 🙃
gdy słysze tysiąc pytań,tysiąc krzyków,jęków i płaczów że móżg nie nadąża rejestrować 😁 🙃 🙃

a i jeszcze po całym tym sprincie mój małżonek ma czelność spytać:
to ty jeszcze nie wykąpana?? 😮
a czemu jeszcze nie jadłaś?? 😮
nie zdążyłaś tego zrobić ??(obojętnie czego) 😮
czym ty się tak zmęczyłaś?? 😮
iiiiiiiiiiiiii najmądrzejsze :
chcesz możemy się zamienić 🙃
ty masz łatwizne i ja bym sobie poradził 🤪

• Mamusie
mini23 napisał(a):
a i jeszcze po całym tym sprincie mój małżonek ma czelność spytać:
to ty jeszcze nie wykąpana?? 😮
a czemu jeszcze nie jadłaś?? 😮
nie zdążyłaś tego zrobić ??(obojętnie czego) 😮
czym ty się tak zmęczyłaś?? 😮
iiiiiiiiiiiiii najmądrzejsze :
chcesz możemy się zamienić 🙃
ty masz łatwizne i ja bym sobie poradził 🤪

hahahahahahah a to mądrala 🤪

kafinka napisał(a):
Aga jak ja się kąpie i słyszę, że Maja płacze to się wyłączam 😁
a stary niech sobie radzi 🙃
ja próbuje ale ten dupek woli jką zostawić by waliła rączkami w drzwi od łazieńki i płakała pod nimi 😠
albo by ją uspokoić włazi z nią do łazieńki 😠

kafinka napisał(a):
Mój gra w jakąś cholerną grę na kom 😠 czasami chce zostawić Majkę, bo np. muszę pranie rozwiesić to słyszę TERAZ NIE MOGĘ TERAZ NIE MOGĘ 😠 😠 😠
a ja słysze a nie może iśc z Tobą 😠
dziś w planach miałam obie z nim zostawić ale przerażony stwierdził że Maja pół godziny wytrzyma a później w czarną rozpacz wpadnie 🤢
a następnie usiłował Oliwke na przystanku mi jeszcze wkręcić ale się nie dałam 😉

• Mamusie
mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Mój gra w jakąś cholerną grę na kom 😠 czasami chce zostawić Majkę, bo np. muszę pranie rozwiesić to słyszę TERAZ NIE MOGĘ TERAZ NIE MOGĘ 😠 😠 😠
a ja słysze a nie może iśc z Tobą 😠
dziś w planach miałam obie z nim zostawić ale przerażony stwierdził że Maja pół godziny wytrzyma a później w czarną rozpacz wpadnie 🤢
a następnie usiłował Oliwke na przystanku mi jeszcze wkręcić ale się nie dałam 😉

i bardzo dobrze 🙂

• Mamusie
hej dziewczyny, ja też nie znam umiejscowienia przełącznika on/off w dziecku na szczęscie narazie mi odpukać nie potrzebna, mała daje troche w kość jak choruje ale już coraz lepiej, tylko dla mnie przydałby się przełącznik ciąża/wyłącz ciąże bo zmęczenie mnie dobija,a poza tym dolegliwości ciążowe są dużo bardziej uciążliwe niż z Zosią
ja swoich wielu wózków nie sprzedaje 😎 siostra kazała mi wszystko trzymać bo ona zamierza mieć córkę 🤪 hehe smiałam się, że jak będzie chłopak jakoś przeżyje bordowo-różowy wózek 🙂

• Mamusie
Cześć 🙂 Dobrze, że z Zosią i Dominikiem lepiej 😁
Mini, u mnie jest to samo, tylko u mnie są zawsze takie warianty odpowiedzi (gdy muszę małego zostawić z tatą)
- nie teraz (bo idę zapalić 😠 😠 bo idę do kibla ...na godzinę 😜 )
- nie może iść z tobą?
- dobra, ale uwijaj się szybko !
jestem na niego wściekła, bo ma zimno a całuje mi małego i gdy mu powiedziałam, że ma tego nie robić to foch i że jestem nienormalna. 🤢 🤢 ciekawe kto tu jest nienormalny 🤨 🤨 😠 😠

naylaaa napisał(a):
Cześć 🙂 Dobrze, że z Zosią i Dominikiem lepiej 😁
Mini, u mnie jest to samo, tylko u mnie są zawsze takie warianty odpowiedzi (gdy muszę małego zostawić z tatą)
- nie teraz (bo idę zapalić 😠 😠 bo idę do kibla ...na godzinę 😜 )
- nie może iść z tobą?
- dobra, ale uwijaj się szybko !
jestem na niego wściekła, bo ma zimno a całuje mi małego i gdy mu powiedziałam, że ma tego nie robić to foch i że jestem nienormalna. 🤢 🤢 ciekawe kto tu jest nienormalny 🤨 🤨 😠 😠

ha ha czy nasze dzieci to terroryści pokroju bin ladena że ojcowie się boją zostać z nimi 😮 🤪
owszem kupa pocisk pierwsza klasa a uśmiech rozbraja no i to tyle 😁