Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Siedzę z farbą na głowie 😉 miał być rudy, ale nie znalazłam odpowiedniego odcieniu, więc będzie brąz 🙂
http://www.garnier.pl/_pl/_pl/our_products/shades-haircolor.aspx?tpcode=OUR_PRODUCTS^PRD_HAIRCOLOR^100_COLOR^100_COLOR_DISCOVER&prdcode=P51002&varcode=533533533533&back=1 taki na opakowaniu, a jaki wyjdzie to któż to wie 😁
Dominiś jest uroczym urwisem 😁 Rzeczywiście miał trochę grzywkę 😁
Foka, wrzucaj zdjęcia Alicji 😁 i to już 😁

• Mamusie
Dobry wieczór 😉
Mój internet jest wolniejszy od żółwia 😠. Nie jestem w stanie Was nadrobić bo naskrobałyście nie mało.
Wiem tylko że dzieciaczki choruję 😞, to przez brak zimy 😠. Jest ciepło i wirusy i bakterie lataja w powietrzu i atakują. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia maluszkom 😘 😘 😘
Moja Ola juz spi, dziś na dzień spała tylko godzinę 😮, więc przed chwila padła w łóżeczku 🙂
Ja mam chwilę dla siebie teraz, więc idę poleżeć przed tv 😉
Zajrzę może jutro do Was przed pracą 😉
😘 😘

• Mamusie
Hej 🙂byłam dziś Majką u lekarza jest trochę przeziębiona i idą jej 4 zęby trzonowe naraz i to, dlatego jest taka nerwowa 😞 wszystko gryzie nawet skarpetki wyciąga z szafy i trzyma je w zębach chyba jej to ulgę przynosi 🙃 A co do wózków to ja miałam coneco i byłam bardzo zadowolona 🙂

kafinka napisał(a):
Hej 🙂byłam dziś Majką u lekarza jest trochę przeziębiona i idą jej 4 zęby trzonowe naraz i to, dlatego jest taka nerwowa 😞 wszystko gryzie nawet skarpetki wyciąga z szafy i trzyma je w zębach chyba jej to ulgę przynosi 🙃 A co do wózków to ja miałam coneco i byłam bardzo zadowolona 🙂

bo coneco to dobra firma 🙂 a jak się kupi jeszcze z gwarancją to malina 😁

• Mamusie
dziewczyny u mnie zarwana noc, małą kaszel bardzo dusi, w dzien mniej, daje jej flegamine bo się boje że to z tego że katar jej spływa, no i zęby nie wiem gdzie nie wiem jakie, ale plastik od smoczka to wczoraj ledwo wytrzymał tak gryzła, spać wogóle nie mogła 😞
Nina jak włosy?? ja śpiąca że hej, ale czekam aż się pranie upierze bo musze spodnie na kaloryferach powiesić żeby wyschły, bo jutro musze pojechać na badania a nie mam w czym

Moge już powiedzieć UFFFFFFFFFFFFFFFFF 😁
od kilku dni martwiłam sie bo nie mialam okresu 🤢
zawsze miałam ok.ostaniego a teraz nic,już nachodziły mnie nerwy,bo nie chce 3 dziecka NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE..... 🤢
więc chodziłam nerwowa jak cholera,wczoraj wrzący prysznic,później pisałam z Agą,no i wyczarowała mi 😁
wizja 3-ciego dziecka to dla mnie dramat by był,nie jestem na to gotowa ani fizycznie ani psychicznie ani finansowo 🤢
marze o tym by wyjśc z 4-ścian,a tu znó czas bym musiała poświęcić dziecku,na dodatek dzielić go na trójke gdzie wtedy te starsze by ucierpiały a Majka dość malutka,no i wiadomno u mnie to ryzykowne by było po ciazy z Oliwką sama ciąza z Majką była bacznie obserwowana a co dopiero w takim tępie 3.... ☺️

• Mamusie
Mini, to cieszymy się razem z Tobą 😁 wiem co przezywasz, ja też nie jestem gotowa na następne dziecko i raczej nie będę. Teraz takie czasy, że raz lepiej, raz gorzej i wolę, żeby Łukaszek miał więcej niż miałby mieć za mało. Zresztą nawet byśmy się nie mieli gdzie zmieścić 😉
Jakie macie prześcieradła dla dzieci?? Ja mam z frotte i nigdy tego gówna nie kupię... 😠 😠 muszę poszukać jakichś nowych z innego materiału, bo nie mogę patrzeć na te prześcieradła. wyglądają jakby miały 10 lat, a nie rok 🤢 🤢 zdjęcie miałam wstawić, ale mi się nie chce... 😉 może jutro 😁

• Mamusie
Hejka 🙂

Sylwia, daj znać jak Camilia na ząbki działa bo mojej idą 4 naraz i jest masakra 🤪 🤔 Wózek super a waga w porządku wg mnie 🙂 Jeśli wózek waży mniej niż dziecko to dobrze hehe. Mój waży 9 kg a Gabi jakieś 12 więc jest ok 🙂

Dziewczyny jak jest z tymi szczepieniami bo się zgubiłam... Moja ma na 11 miesięcy zgodnie z tabelką a co słyszę to większość dzieci na mamuśkach już miały... Nie czaję 😮

Co do dolegliwości ciążowych to też czułam się super, tylko na koniec zgaga męczyła i takie tam inne mało znaczące męczące rzeczy 😜 Agatko, już półmetek więc musisz jakoś dać radę 🙂 Jesteśmy i będziemy z Tobą 😉

Dominiś to piękny chłopiec- przystojniak ! 🙂 No i generalnie jest fotogeniczny 🙂

Moja śpi na płaskiej poduszce jeśli w łóżeczku a jeśli z nami to na naszych poduchach ale one też raczej płaskie 😉

Z/W

Martus_D napisał(a):
Hejka 🙂

Sylwia, daj znać jak Camilia na ząbki działa bo mojej idą 4 naraz i jest masakra 🤪 🤔 Wózek super a waga w porządku wg mnie 🙂 Jeśli wózek waży mniej niż dziecko to dobrze hehe. Mój waży 9 kg a Gabi jakieś 12 więc jest ok 🙂

Dziewczyny jak jest z tymi szczepieniami bo się zgubiłam... Moja ma na 11 miesięcy zgodnie z tabelką a co słyszę to większość dzieci na mamuśkach już miały... Nie czaję 😮

Co do dolegliwości ciążowych to też czułam się super, tylko na koniec zgaga męczyła i takie tam inne mało znaczące męczące rzeczy 😜 Agatko, już półmetek więc musisz jakoś dać radę 🙂 Jesteśmy i będziemy z Tobą 😉

Dominiś to piękny chłopiec- przystojniak ! 🙂 No i generalnie jest fotogeniczny 🙂

Moja śpi na płaskiej poduszce jeśli w łóżeczku a jeśli z nami to na naszych poduchach ale one też raczej płaskie 😉

Z/W

Marta w sumie w przychodni pielęgniarka wyznacza kiedy masz przyjść na szczepienie 🙂
np.wszystkie maluchy miały jakąs tam szczepionke przed Majką i byłam też wtedy w szoku,a teraz np.Maja miała szczepienie 2 tyg przed Alą foczki czyli to różnie z tym 🤢

ruzia napisał(a):
Mini ja też chyba by sie zalamała 3 dziecko 😮 tym bardziej że my już mamy 3 dzieci na utrzymaniu(córkę męża z pierwszego małżeństwa)

Magda wiem coś o podróżach z dwójką dzieci :idzie po nich zapaść w głęboki sen ze zmęczenia 😁
No na trójke dzieci to teraz chyba stać bogatych i tych z nianią 😁 a córka męża ile ma lat??

naylaaa napisał(a):
Mini, to cieszymy się razem z Tobą 😁 wiem co przezywasz, ja też nie jestem gotowa na następne dziecko i raczej nie będę. Teraz takie czasy, że raz lepiej, raz gorzej i wolę, żeby Łukaszek miał więcej niż miałby mieć za mało. Zresztą nawet byśmy się nie mieli gdzie zmieścić 😉
Jakie macie prześcieradła dla dzieci?? Ja mam z frotte i nigdy tego gówna nie kupię... 😠 😠 muszę poszukać jakichś nowych z innego materiału, bo nie mogę patrzeć na te prześcieradła. wyglądają jakby miały 10 lat, a nie rok 🤢 🤢 zdjęcie miałam wstawić, ale mi się nie chce... 😉 może jutro 😁

ja mam i nadal ślicznie wygląda 🙂 no ale Maja dużo śpi u nas 😁
ja też chce by maluszki miały wszystko....i dużo miłości 🙂