Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej 🙂 dzieki dziewczyny za życzenia no i Mini tort jest świetny hehe chciałabym taki w realu 😜 nie mam czasu wiele pisac bo musze stół nakryc jeszcze i gyrosa dokonczyc i sie ogarnac bo na 17 goście. Marat czemu mialas taki ciezki tydzien? dzieci niegrzeczne na wiosen? 😉 Nina współczuje kaca 😜 ja coś ostatnio myślę, ze we mnie to chyba dziewczynka jest no ale zobaczymy moze niedługa da sie podejrzec 😉 Kasiu slub be dzie szybciej niż możesz myśleć bo praca przyspieszy czas 😉 Agata ja bym chyba nie wytrzymala 😞 😠

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agata to ja nie wiem co ci powiedzieć.... szkoda ze twój mąż to taki dupek,napisała bym inaczej ale regulamin bym złamała....
Kasia będę trzymał kciuki za Kaye i ciebie 🙂

• Mamusie
Hej 😉
Agata, jak tam sytuacja??
Mój wstał o 5:30 🤪 🤪 🤨 🤨 masakra... gdybym nie miała dziecka, to w życiu bym nie wstała o tej porze 😜
Kasiu, a właściwie to co będziesz robić? Jakie będą Twoje obowiązki? I napisz czy znałaś język zanim zamieszkałaś w Anglii i jak doszło do tego, że tam pojechałaś?? 😎

• Mamusie
naylaaa napisał(a):
Hej 😉
Agata, jak tam sytuacja??
Mój wstał o 5:30 🤪 🤪 🤨 🤨 masakra... gdybym nie miała dziecka, to w życiu bym nie wstała o tej porze 😜
Kasiu, a właściwie to co będziesz robić? Jakie będą Twoje obowiązki? I napisz czy znałaś język zanim zamieszkałaś w Anglii i jak doszło do tego, że tam pojechałaś?? 😎

hehe sytuacja taka: mąż boi się nawet odezwać że gdzieś idzie, powiedziałam że idziemy na 11 z małą do kościoła a potem do prawdziadka jedziemy, już za nim kolega dzownił hehe i nie odbierał i mi też nie kazał chyba nie wie jak się wykrecić, mi się śmiać chce ale kilka dni będzie na pewno ok, a potem pewnie znowu wróci do normy, chociaż oby nie

• Mamusie
SylwiaC napisał(a):
hej jestem i ja dzis wam dam moje foto napewno 🙂 imprezka udana wlasnie koncze ogarnaic ten bałaganik 😁 Dominik śpi wiec skorzystałam chwile 😉 Agata oby do meza jak najwiecej dotarlo!!! A Nina jaka ciewkaska hehe 😜

hehe a nie wiedziałaś że kura musi wszystko wygrzebać, nie tylko ziarno 🙂
my właśnie po kościele, Zosia przespała całą msze i dostała w nagrode baranka z cukru bo sprzedawali, ale chyba minie troche czasu zanim się z nim oswoi bo patrzy na niego tak podejrzliwie że aż śmiać mi się chce, mąż obiad gotuje 🤪

• Mamusie
Witam 🙂

My też w Kościele byliśmy, mała biegała a babcia za nią hehe, ja grzecznie słuchałam 😜 🙂 Pogoda super!!! Zaraz zjemy rosół a potem drugie i lecimy na spacer 🙂 Od jutra na 6:30 do pracy więc nie wiem jak to przeżyję hehe. No ale wychodzę o 14:30 więc są i plusy 🙂 W piątek chyba znów na wieś jedziemy także motywacja do pracy jest 🙂

Sylwia, spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe!!! Wszystkiego dobrego dla Ciebie!!! 😘 No i upragnionej córeczki 😘 P.S. Coś mi się wydaje że i Twoje i moje przeczucie się sprawdzi hehe 😉

Miłej niedzieli 🙂

No teraz coś napisze a wiec tak 🙂
u mnie jak u Sylwii dziś mgła,pranie nie schło bo wilgotne powietrze,miałam gości - Pawła siostra z piekielną trójcą ☺️ ☺️
Dziś ogółem mam świetny humorek 🙂 może z powodu tego miłego poranka 😁
ha ha 😁 🙃

• Mamusie
no to sie zameldowalam nikt mnie nie wyprzedzi wiec teraz moge cos napisac 😉 foto dam jak mały zaśnie a już sie kula po łóżeczku hehe wstał o 5.40 poszalał trochę, ale jest jakiś podpadający od kilku dni mam nadzieję, że to nie będzie przeziębienie tylko zęby bo marudzi nie chce jeść wkłada znowu rączki do buzi i płacze, w nocy też mi popłakiwał 😞 ale nie da zajrzeć do buzi. W sobote było u nas tak ciepło, że mały biegał w bluzie bez czapeczki, ale niedziela juz dosyć chłodna niestety była, no ale na szczęście już ciepełko coraz częściej będzie. Ja tam miałam miły wieczorek z mężem pewnie dlatego mi humorek dopisuje, mały się wyszalał i przed 19 już spał jak suseł 🤪 Później przyjeżdża do mnie siostra z mamą, bo muszę ją zawieźć do lekarza z tą kostką do kontroli, bo mama nie ma się jak z pracy wyrwać, ale Dominik się cieszy, że ciocia chrzestna przyjedzie 🙂 no to nabazgrałam troszkę więc lecę grzebać w necie i kawe sobie może zrobie 😉