Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

taaaaaaaaaaaaaaaaran pierwszy obraz Majki picasso się chowa 😁
malowała i paluszkami,i pędzelkiem czym tylko mogła my nawet tej kartki nie tknęliśmy 🙂

[IMG]http://img14.imageshack.us/img14/6522/img0016na.jpg[/IMG]
[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/4134/img0017efb.jpg[/IMG]

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

naylaaa napisał(a):
Jaki talent 🤪 a jak ogląda brudnego paluszka 🙂 właściwie nasze dzieci mają 16 miesięcy, więc to bardzo możliwe. Jak nie dostanie tego czego chce to od razu wrzask i rzuca się po łóżku 🤪 🤪 wcześniej taki nie był.

ha ha ha Maja tylko krzyczy 😁

• Mamusie
naylaaa napisał(a):
Jaki talent 🤪 a jak ogląda brudnego paluszka 🙂 właściwie nasze dzieci mają 16 miesięcy, więc to bardzo możliwe. Jak nie dostanie tego czego chce to od razu wrzask i rzuca się po łóżku 🤪 🤪 wcześniej taki nie był.

Nina Zosia jak nie dostanie rzuca się na podłoge, usiłuje ją gryść, gryzie buta, próbuje gryść ręce albo drzwi, napina sie przy tym aż czerwona jest, a ogólnie co powiesz to ona "nie", zabawke dotkniesz a ona znowu nie i tak w kółko
po co mi 4 rożki? mi się rożki bardzo przydały, wiesz że ja eh mam troche zimno w domu, w lecie bedzie podobnie, dopiero w lipcu zrobi sie gorąco o ile lato będzie upalne i we wrześniu od nowa chłodno, np teraz małej zakładam body, bluzke i grubą bluze bo inaczej mi marznie...no więc przy noworodku tutaj mi się też przyda rożek, to wygodniejsze niż zakłądać 3 warstwy ciuchów

• Mamusie
Dominik juz spi 🙂 nawet kapac sie nie chcial bo taki padniety byl 🤪 ja mialam 3 rozki i juz wszystkie trzy w szpitalu używałam bo mały często mi siusiał hehe a w domu pozniej to tylko wieczorem po kapieli jak go bralismy albo rano jak bylo jeszcze nie rozpalone, ale ogolnie malo uzywalam i teraz napewno nie bede dokupowac bo nie ma potrzeby 😉 Maja jaka śliczna taka brudna hehe Domiik narazie to tylko kredą po tablicy lubi pisac na kartkach go nie interesuje 😮 ja chce małemu teraz kupic wlasnie koldre 140x200 do tapczanika bo wtedy juz ładne pościele są 🙂 Nina gratulacje dla Łukaszka już niewiele mu zostało 🙂 a jak długo mu wychądzą ząbki bo pewnie gorączka to tylko przy przebijaniu się już pojawia? Bo np Dominikowi czwórki u góry bardzo długo wychodziły jedna przez miesiąc nawet było ją widać ale nie mogła się przebić i teraz też mu na dole czwórka wychodzi już jakieś dwa tygodnie i jest tak, że marudzi przez kilka dni później mam przerwe dwa trzy dni i znowu marudzi widac jak go to męczy aż 😞 lece dokończyć prasowanie może zdąże zanim Paweł z pracy przyjdzie

Ja muszę zerknąć czy Majce wybiły 4 czy nie bo tylko ich jej brakowało 😁
ja durna w sklepie nie chciałam słodkiego a teraz chce a zamknięte już 😞 😞
ale za to poruszę jelenia by zrobił mi naleśniki zapiekane z parówka serem i ketchupem na kolacje 😁 a jak nie to niech spada 😠 😁

• Mamusie
Krowa, to Maja już ma TYLE ząbków?? Czemu ja tą informację przegapiłam?? ☺️ ☺️ 🤨 🤨 🤪 🙃 🙃
Sylwia, u nas jest tak: wychodzą zęby właściwie z dnia na dzień. Gorączka przez 2-4 dni i w końcu się przebije, a przed tym nawet czasem nie widać który to, czasem jest troszkę rozpulchnione dziąsło, ale to naprawdę w krótkim czasie 🙂 jednak jak już się wybije to potem wychodzi i wychodzi. Wychodzi i wychodzi. Wychodzi i wyjść nie może 😉 ooo
Ja dzisiaj miałam nosa do zakupów. Weszłam na Schleckera po dwie kaszki ( a nie lubię tego sklepu, bo jest jakiś taki nieprzyjemny, nie to co Rossmann). A tu miłe zaskoczenie, bo za to że płaciłam zbliżeniowo dostałam krem do rąk ;D i to nie próbkę, tylko normalny krem 😁
A potem weszłam do lumpeksu, jak już dawno nic nie szukałam, a zresztą rzadko cos znajdę. A tu wyszukałam dla małego dwie praktycznie nowe bluzki z h&m, jedna ze Snoopym,a druga z Myszką 😁 ale jestem z siebie zadowolona 😁

• Mamusie
Nina ja też nie wiedziałam, ze Maja ma tyle ząbków!!! Mini to ukryła przed nami 😠 🤪 😁 Ja u Dominika widzę szynko który ząb jest winowajcą marudy mojej a teraz dziąsło ma tak spuchnięte i bialutkie, że szok ma chyba twarde dziąsła i też mu strasznie długo wychądzą ząbki jak juz się przebiją 🤢 No a zakupy Nina naprawde Ci się udały 🙂 no to nic uciekam juz dzis do jutra 😘

• Mamusie
SylwiaC napisał(a):
Dominik juz spi 🙂 nawet kapac sie nie chcial bo taki padniety byl 🤪 ja mialam 3 rozki i juz wszystkie trzy w szpitalu używałam bo mały często mi siusiał hehe a w domu pozniej to tylko wieczorem po kapieli jak go bralismy albo rano jak bylo jeszcze nie rozpalone, ale ogolnie malo uzywalam i teraz napewno nie bede dokupowac bo nie ma potrzeby 😉 Maja jaka śliczna taka brudna hehe Domiik narazie to tylko kredą po tablicy lubi pisac na kartkach go nie interesuje 😮 ja chce małemu teraz kupic wlasnie koldre 140x200 do tapczanika bo wtedy juz ładne pościele są 🙂 Nina gratulacje dla Łukaszka już niewiele mu zostało 🙂 a jak długo mu wychądzą ząbki bo pewnie gorączka to tylko przy przebijaniu się już pojawia? Bo np Dominikowi czwórki u góry bardzo długo wychodziły jedna przez miesiąc nawet było ją widać ale nie mogła się przebić i teraz też mu na dole czwórka wychodzi już jakieś dwa tygodnie i jest tak, że marudzi przez kilka dni później mam przerwe dwa trzy dni i znowu marudzi widac jak go to męczy aż 😞 lece dokończyć prasowanie może zdąże zanim Paweł z pracy przyjdzie

u nas podobnie z jedna czwórka było, trzy wyszły momentalnie a jedna sie przebić nie mogła chociaż było widac, długo trwało zanim wyszła, teraz brakuje nam tylko jednej trójki ale to samo poprzednie wyszły szybko a ta jedna sie już z 2 tyg przeżyna i nie może, może dlatego taka dokuczliwa jest, ale gorączki na szczęście nie ma

Nina Ty może jak masz takie szczęście idź mi skompletuj wyprawke w sklepie to połowa za free będzie 🤪

ha ha bo nie lubię się chwalić 😁 ale ma ząbki wszystkie prócz czwórek 🤢
a mówiłam wam że jak dostanie oba kubki Bubki i Majki ---> fioletowy i różowy to nigdy się nie pomyli i zawsze da Oliwi fioletowy 😁

naylaaa napisał(a):
mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Matole, bo woli kolor różowy!! 😉
Łukasz jej różowe prezenty zrobi?? 😁

Jak mu matka da kasę, to tak 😁
toć zarobisz na pisankach 🤪

naylaaa napisał(a):
Tylko nie licz na dużo 😉 Maja dostanie ....
..............
................
...................
.......................

To prezent dla Mai: ... chwila niepewności....
http://imageshack.us/photo/my-images/854/586196big.jpg/

jajka jajka za FREEEEEEEEEEEEEE 🤪 🤪 🤪 🤪 NINA KOCHAM CIE 🤪 🤪

• Mamusie
mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
..............
................
...................
.......................

gUpia debilko i idioDko! To miała być nasza tajemnica!!

naylaaa napisał(a):
mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
..............
................
...................
.......................

gUpia debilko i idioDko! To miała być nasza tajemnica!!

Bym ci pocisła ale nie chce mieć Bana na serwis od Admina ty stara ku....ro 🤪 🤪

• Mamusie
Siemka.

Gabi ma 14 albo 15 zębów bo już się doliczyć nie mogę hehe

Dzisiaj i my byliśmy w lumpku ale na młodą nic nie wybrałam bo zaszliśmy 10 minut przed zamknięciem 🤪 Rafał kupił oryginalne spodnie dresowe z Nike za 24 zł a ja za 2 zł też Nike i oboje bez przymierzania 🤪 Okazały się dobre na szczęście 😁

Zaraz wyjmuje rzeczy z prania i lecę spać więc dobranoc 🙂 ... I OBY SIĘ WAM JAJA PRZYŚNIŁY 😁 😁

• Mamusie
A na marginesie właśnie ugotowałam zupę warzywną z włoską kapustą i zamierzam zjeść talerz bo bym nie była sobą gdybym tego nie zrobiła 😁 😉

Ogólnie to przytyłam więc muszę przestać jeść po 18 i chuj, koniec! 🙃 Przecież wiosna za pasem, lato idzie... Ale jestem zła na siebie. Tylko nie wiem jak to się stało bo przecież cały dzień w ruchu a kg przybywa ech 🤔