Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

SylwiaC napisał(a):
Nina nie sam Dominik u nas w sypialni narazie ale na nowym łożu 😜 jak zrobi się cieplej to zamierzam go powoli eksmitować do jego pokoiku. Nina ale to nie wporzadku, ze tak na ostatnio chwile maz sie takich rzeczy dowiaduje.... Mini mi Domi też pomaga pranie wieszac 🙂 taka moja gospisia trochę z niego jak gotuje to koniecznie do garów chce zaglądać hihi A co u Pigi co tam nam możesz napisać? 😉 a i pozdrow ja od nas i życz wesołych Świąt 🙂 Ja jestem zła, ale juz nie mam sił bo na zmywarce mi sie pali lamka ktora oznacza zapchane filtry albo problem z cisnieniem wody no ale filrty poczyscilam rurki Pawel posprawdzal i niby wsio jest ok ale nie chce dzialac cholerka no dam jej czas do jutra i jeszcze raz wyczyszcze, a jak nie pomoze to dzwonie do serwisu .... 😠 Dominik ślicznie śpi już od 15 minut wcale nie marudził
U pigi jest teraz maniu 🙂 wczoraj przyleciał 🙂 spotkanie mamy przełożone na 1-2 maj bo Maniu chce by wróciła szybciej do domu wtedy 😁 a tak wsio ok 🙂

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

SylwiaC napisał(a):
no to fajnie dobrze, że im się na nowo układa 🙂
prosiak jak wróci będzie szaleć w dużym domku,już teraz myśli o urządzaniu 3 komanty będzie miała kuchnie i łazieńke 😁

• Mamusie
mialam nic nie pisac, ale potem pomyslalam, ze skoro juz Wam cos napomknelam, to postaram sie cos wyjasnic,
tyle ze Kaya troche marudzi i wlazi mi ciagle na kolana.
generalnie od jakiegos czasu nie bardzo nam sie uklada, powiedzmy, od 1,5 tygodnia. mamy czesto "ciche dni", bo my w sumie nie klocimy sie glosno. w kazdym razie ostatnio dogadac sie nie mozemy. wczoraj zaczelo sie od glupoty a skonczylo na powaznej awanturze, takiej, ze oboje wrzeszczelismy na siebie. potem przestalismy sie do siebie odzywac. a za jakis czas M stwierdzil, ze trzeba sie zastanowic nad slubem, skoro jest coraz gorzej, to on drugi raz takiej glupoty nie bedzie popelnial.
ja na to tylko stwierdzilam, ze ok, w takim razie jutro wszystko poodwoluje, a on, ze ok.
na pytanie, po co w takim razie jestesmy razem, nic nie odpowiedzial, a ja nie mysle teraz byc z czlowiekiem, ktory nie ma ochoty brac ze mna slubu, tyle.
poczulam sie ponizona i mialam ochote spakowac sie dzis i wyjechac gdzies, tylko potem pomyslalam, ze dlaczego ja?

kasiak napisał(a):
mialam nic nie pisac, ale potem pomyslalam, ze skoro juz Wam cos napomknelam, to postaram sie cos wyjasnic,
tyle ze Kaya troche marudzi i wlazi mi ciagle na kolana.
generalnie od jakiegos czasu nie bardzo nam sie uklada, powiedzmy, od 1,5 tygodnia. mamy czesto "ciche dni", bo my w sumie nie klocimy sie glosno. w kazdym razie ostatnio dogadac sie nie mozemy. wczoraj zaczelo sie od glupoty a skonczylo na powaznej awanturze, takiej, ze oboje wrzeszczelismy na siebie. potem przestalismy sie do siebie odzywac. a za jakis czas M stwierdzil, ze trzeba sie zastanowic nad slubem, skoro jest coraz gorzej, to on drugi raz takiej glupoty nie bedzie popelnial.
ja na to tylko stwierdzilam, ze ok, w takim razie jutro wszystko poodwoluje, a on, ze ok.
na pytanie, po co w takim razie jestesmy razem, nic nie odpowiedzial, a ja nie mysle teraz byc z czlowiekiem, ktory nie ma ochoty brac ze mna slubu, tyle.
poczulam sie ponizona i mialam ochote spakowac sie dzis i wyjechac gdzies, tylko potem pomyslalam, ze dlaczego ja?

Kurcze Kasiu myślałam że u was jest nie mal idealnie i ślub tylko przypieczętuje ten dojrzały związek.
Naprawdę tworzycie świetną rodzinę zwłaszcza na zdjęciach to widać,może akurat stres wami pokierował,a może nawet twoja praca bądź co bądź mam nadzieje że twój partner się opamięta i znów między wami się ułoży 🤨
zwłaszcza że wcześniej między wami naprawdę było dobrze.
co do ślubu to uważam że jego zachowanie w tym momencie jest równe zachowaniu dupka w wieku 20 lat 😠 facet w jego wieku,po przejściach powinien bardziej myśleć by związać się z kobieta którą kocha i z która ma dziecko,bo między wami w końcu jest miłość.
Wszędzie wokół teraz tyle rozpadów związków i rozwodów że głowa mała 😞

• Mamusie
Kasiu mam nadzieję, że się poukłada bądź co bądź jesteście ze sobą szczęśliwi przeciez, a ciche dni zdarzają się w każdym związku nawet tych najlepszych ... myślę, że to może być wina też stresu praca, dom mało czasu... no wkażdym bądź razie mam nadzieję, że się ułoży

http://teleshow.pl/gid,14387289,img,14387336,kat,1024839,title,Toddlers-Tiaras-Prosti-Tot-teraz-bedzie-Lady-Gaga-Toddlers-Tiaras-dziewczynka-w-roli-prostytutki,galeria.html

ale te matki są jeb...ęte 😠 😠 a taka mała słodka i niewinna tylko matka jej zboczy psychikę 😠 😠

Martus_D napisał(a):
Super, że u Pigi w porządku!!! Pozdrów ją od nas 🙂

Kasia, może to typowy stres przed ślubem...??? Mam nadzieję, że minie i będzie ok!!!

Lecę spać. Dobranoc 🙂

Dziś już nie da rady bo randkuje z mężem 😉 😁
ale raz kiedyś może zdradzić mnie 🤪

• Mamusie
aaa wogóle pierwsza 😜 Nina i co mąż na dłużej będzie czy się nie udało nic załatwić? Noc w tapczaniuku mały zaliczył nieźle tylko jakoś koło 6 go do nas wziełam bo już mu się spać nie chciało, ale jak sie miedzy nami ułożył to śpi u nas w łóżku do teraz hehe Kafinka dobrze, że się odezwałaś bo już pytałyśmy o Ciebie 🙂

kafinka napisał(a):
mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
🙂żyję 😁

mówiłam im ha ha jeszcze głupota krowy cie nie przygniotła 🤪 🙃 🙃

jeszcze nie, ale blisko było 😁 😎
nie wierze że tak twierdzisz 😞 😲 🙃 🙃 😁

• Mamusie
Hej 🙂
o 6 mieliśmy niespodziankę, bo mąż przyjechał 😁 wiedziałam, że przyjedzie wcześniej, tzn. czułam 😁
Mały od 1 w nocy ma gorączkę... kolejny ząb!! Jak mi go szkoda 😞 teraz ma prawie 40 st, bo dałam mu paracetamol i nie przeszło, czyli mam pewność, że nie działa na niego, także tylko ibuprofen. Ledwo te dwa ostatnio się wybiły, chwila przerwy i znowu atak. Dzisiaj na obiad jego ukochana rybka, ale pewnie podziubie tylko, bo apetytu nie ma.
Kaffi, ale Ty rozmowna jesteś. Bo Ci zabiorę oklask 😜

naylaaa napisał(a):
Hej 🙂
o 6 mieliśmy niespodziankę, bo mąż przyjechał 😁 wiedziałam, że przyjedzie wcześniej, tzn. czułam 😁
Mały od 1 w nocy ma gorączkę... kolejny ząb!! Jak mi go szkoda 😞 teraz ma prawie 40 st, bo dałam mu paracetamol i nie przeszło, czyli mam pewność, że nie działa na niego, także tylko ibuprofen. Ledwo te dwa ostatnio się wybiły, chwila przerwy i znowu atak. Dzisiaj na obiad jego ukochana rybka, ale pewnie podziubie tylko, bo apetytu nie ma.
Kaffi, ale Ty rozmowna jesteś. Bo Ci zabiorę oklask 😜
Nina czyli w kurniku zaczynają się przygotowania do Wielkanocy 😁 😁
ja dziś dostaje szału z Mają,marudzi i szarpie mnie i nie wie czego chce 😠

• Mamusie
Lepiej byś mi dołożyła, a nie zabierała 😁 Nina twój Łukaszek to naprawdę nacierpi się przez te zębiska 😞 pralka mi się wczoraj zepsuła i dzisiaj pan ja naprawił i zażyczył sobie 230 zł 😲 czy wasze zaglądają, szperają gdzie się da czy tylko moja jest taka ciekawska 🙃wyciąga co się da 😁