Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
a ja dzis Dominika eksimtuje z sypialni naszej 🙂 wlasnie spi w tapczaniku u siebie w pokoju, sam poszedl sie polozyc i nawet mnie nie wołał więc mam nadzeje, ze wieczorem też jakoś pójdzie 😉 tylko zastanawiam się czy zostać z nim w pokoju na noc na kanapie czy od razu na głęboką wodę samego zostawić i nianie tylko podłączyć? hmmm trochę mi smutno,że go "wyrzucam" ale musi się przyzwyczajać do swojego pokoiku

SylwiaC napisał(a):
sama ze soba dzis pisze hehe Mini a co z Kafinka??

Kafinka z mężem i Olinkiem wyjechała z soboty na niedziele w trasę do legolandu 🙂 wróci chyba w środę 🙂

• Mamusie
UU Krowa, czuję, że dostaniesz tą pracę 🙂

Uwaga, uwaga... dziś byliśmy w piaskownicy z Łukaszka kuzynką, wzięła go za rączki i szedł! A w domu nigdy tak nie chciał! I potem go puściła i zrobił najwięcej 5 kroczków! Ale ryczałam ze szczęścia!! Nagrałam kilka wideo, to potem się pochwalę. A dziś mamy 7 lat z mężem, więc nam zrobił przeent. Także póki co nie idę na rehabilitację, poczekam na rozwoj wydarzeń 😁

naylaaa napisał(a):
UU Krowa, czuję, że dostaniesz tą pracę 🙂

Uwaga, uwaga... dziś byliśmy w piaskownicy z Łukaszka kuzynką, wzięła go za rączki i szedł! A w domu nigdy tak nie chciał! I potem go puściła i zrobił najwięcej 5 kroczków! Ale ryczałam ze szczęścia!! Nagrałam kilka wideo, to potem się pochwalę. A dziś mamy 7 lat z mężem, więc nam zrobił przeent. Także póki co nie idę na rehabilitację, poczekam na rozwoj wydarzeń 😁
Gratulacje dla Łukaszka i najlepszego Nina dla Ciebie i Mirka 🙂

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
Ninka bardzo ale to bardzo się cieszę, że Łukasze zaczyna chodzić 😘 Buziak dla Niego za to 😘 Dla Was więcej tych 7 lat 😉 😘 I dużo szczęscia i miłości 🙂
Ja dzisiaj pomalowałam kuchnie 🙃 🤪 😎 Dałam dwa odcienie pomarańczowego koloru jaśniejszy i dość ciemny, ale bardzo mi się podoba efekt końcowy 🙂 😎 Już nawet posprzątałam hihihi 😁 😁
Sylwia moja Ala śpi sama w łózeczku w swoim pokoju tylko nad ranem płacze i bierzemy Ją do siebie 🙂 Spała z nami ale poszłam na tzw. głęboką wodę połozyłam Ją któregoś wieczoru do łózeczka i spała tylko musi ktoś być przy łózeczku jak zasypia a później wychodzimy 🙂
Ja padam na twarz zrobiłam dzisiaj pracy za 3 osoby albo i więcej hahaha 😁 😉
Brat już na swoim - ma małe ale za to ładne i przytulne mieszkanie tylko dzięki Jego przeprowadzce ja mam jeszcze więcej pracy ponieważ pomagam im w zakupach - Oni narazie noga z językiem ( bratowa już przyleciałam w sobotę ).
Ok rospisałam się ulalalala a teraz idę spać 🙂 😘 😘 😘 😘