Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kafi ale Ty jesteś laska szczupła, zgrabna no tylko rwać 😁 😁 😁 😎 😎 😎 😜 😜 😜 🙃 🙃 🙃 Na prawdę śliczna z Ciebie kobieta ! Sukienka w moim guście i buty i dodatki a więc wyglądałaś odlotowo !! 😘 😘 😘 Kafi a cycki to Ty naturalnie masz takie balony wielkie ??!! 🤪 🙃 😁

• Mamusie
hahaha dziękuję bardzo 😘 😘 😘 ta sukienka bardzo wyszczupla 😁 dzięki tej falbance 😁 cycki moje prawdziwe 😁 sukienka kupiona w h&m za nie duże pieniądze buty w centro też nie drogie ale porażka totalna nie szło w nich chodzić jeden mi spadał z nogi musiałam palcami trzymać żeby nie zgubić jak tańcowałam 🙃 oprócz mnie były jeszcze dwie w podobnej sukience tylko że moja była neonowa a tamte czerwone haha szkoda że nie widać tego na zdjęciu.

• Mamusie
Na zdjęciu gdzie jesteś sama widać, że to nie jest zwykła czerwień fajna sukienka i fajne cycki hihihi 😁 😁 😁 Ja mam jedne buty takie, że jak idę to palcami muszę przytrzymywać są z prawdziwej skóry i się rozciągnęła 🤔 A Ty mogłaś buty ściągnąć i tyle na weselu wypada hahaha 😁

Ja jutro na zabieg na 9:20 ehhh nie lubię tego ale muszę aby pozbyć się chociaż jednej choroby później żołądek - mam nadzieje, że po zmianie przychodni coś w końcu mi pomogą ponieważ w starej miałam lekarza konowała dawał mi na zmianę dwa leki które mi nie pomagały ale nie dało sobie tego przetłumaczyć a później zostanie jeszcze tylko oko i będę git hahaha 😁 Ale oko to już tylko kosmetyka 😉 😁

Dobranoc 😘

• Mamusie
hej 🙂 Mini ale Majuchna się karmi hehe Dominik czasem je rączkami ale lubi widelcem, a zupek mu nie daje jeść samemu bo bylaby calutka kuchnia do malowania 😁 Kafinka laska z Ciebie niesamowita!!!! NAprawdę i zazdroszcze cycków hehe Ślicznie wyglądałaś. Mini ja bym chciała do weekendu urodzić, ale jak na złość wszystko mi przeszło, a od środy do soboty czułam jak mi mały schodził i myślę,że wtedy mi się szyjka musiała trochę skrócić, a teraz wątpię,że przed terminem sie pojawi, no ale zobaczymy z Dominikiem też nie miałam żadnych objawów tylko wody mi odeszły 😉 Kasiu trzymam kciuki,oby zabieg dał efekty!!!!

• Mamusie
Hej 🙂
Zacznę od Kaffi... 🙂 śmiem twierdzić, że przyćmiłaś pannę młodą 🙂 wyglądałaś zjawiskowo! Sukienki z baskinką są genialne 😁 a jaka figura... no i cycków nie musisz poprawiać operacjami, bo masz jak u nastolatki 🙂 dobra, już Cię nie chwalę, bo w samozachwyt wpadniesz 😁
Sylwia rodzi 30 września lub 3 października 😁 o! 🙂
Majka rzeczywiście jak kotek miauczy 😁 matka ją męczy, powiedz to, powiedz tamto 😁 a jak je palcami zupę hahah 😁 ja tak samo jak Sylwia - nie daję mu jeść łyżką, bo mu nie wychodzi i wszystko ląduje do okoła. Ogólnie je widelcem lub palcami.
Łukasz się uparł na słowo Siedem. Czasem powie Siedem lub Siede. Tylko chyba nie wie co to znaczy 😉 Z liczb umie powiedzieć 3 (Ci), 6 i 7.A tak to dalej ma ciężką mowę.

• Mamusie
Hejka kochane 🙂

Jakoś ciągle a to czasu nie miałam wejść , poza tym jak wiecie straciłam pracę i jakoś nastroju nie miałam... Spędzam dużo czasu z Gabrysiunią więc to wielki plus 🙂
Poza tym wszystko ok 🙂 Gabi już bez pampersa, wola siku i kupkę. Na razie na spanie jej jeszcze zakładam bo nie zawsze woła 😉 Mówi "Mamuniu" albo "Mamunia" więc to takie slodkie hehe. W zasadzie rozgadała się i można się z nią świetnie dogadać za pomocą półsłówek czy słów także jest super 🙂

Nadrobię Was bo jestem ciekawa co u Was 🙂 Ale teraz szybkie sprzątanie i spacer ale myślę że dzisiaj się zmobilizuje i przeczytam te 20 stron 🤪 Poza tym jakieś aktualne zdjęcia wrzucę bo dawno nie dawałam 🙂

Miłego dnia kochane 🙂

kasiak napisał(a):
hej 🙂
Paulina chrzci Tomiego 06.10. i dlugo zastanawialismy sie nad prezentem, az w koncu ... , dzis cekam na dostawe tego :
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_37_10751_-1_14552_135830_10001_14051
mam nadzieje ze sie jej spodoba 🙂
mi się podoba jest zgrabny 🙂

• Mamusie
witaj Marta ponownie 😉 moze tym razem czesciej tu bedziesz zagladala 🙂 szkoda ze stracilas prace, ale zdobylas doswiadczenie i mozesz szukac teraz w tym samym kierunku, jesli ci sie podobalo 😉
gratuluje Gabrysi, chyba jest pierwszym u nas maluszkiem, ktory robi na nocnik 🤪 jak tego dokonalas? 😮 ja sie smieje, ze Kaya pojdzie do szkoly w pampersie, bo ona nawet jak chodzic z kupa to jej nie przeszkadza 😠
Mini, a Maja jaki ma apetyt 🤪 reka, ale je ze smakiem 🤪 Kaya ma bardzo slaby apetyt, ona najchetniej by tylko jadla serki i mleko z kaszkami i mentosy mietowe 🤨
ciekawe ktora z was bedzie miala racje co do daty porodu Sylwii... moze porobimy zaklady? 😁
Nina, teraz rozumiem dlaczego zdecydowalas sie na aparat i rozumiem dlaczego tak cierpialas ... 😘
Kafii super wygladalas 🤪

• Mamusie
DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ 😘Nina za późno już wpadłam w samozachwyt 😁 Kasiu życzę zdrówka 😘 trzymam kciuki 🙂 Marta przykro mi że straciłaś pracę 😞 tak z dnia na dzień się z tobą pożegnali ? przecież byli zadowoleni z twojej pracy ... Kasia prezent bardzo fajny 🙂 Mini więcej ci nóg nie pokaże bo będziesz chciała ciągle 😁

• Mamusie
hej Marta a czemu straciłaś pracę? No i zapraszamy częściej teraz do nas 😁 Gratuluje jeszcze raz Gabi 🙂 u mnie Domi też mógłby cały dzień z kupą w pampersie chodzić chociaż mówi że ma ale mu nie przeszkadza, może powoli uda mi się go odzwyczaić chociaż zimą ciężko będzie, a teraz nie naciskam bo na początku z dwójką to i tak nie będę miała tyle czasu,żeby go dopilnować. Kasiu mi wozek bardzo się podoba 🙂 myślę,że Tomi będzie zadowolony 😁 a co do zakładów kiedy urodzę to obstawiajcie może któraś trafi hehe

• Mamusie
Dziewczyny zabiegu nie miałam to była kontrolna wizyta i rtg 🙂 Ale do tego pobrali mi krew i prawie im odleciałam 😞 Mam problemy z ciśnienie okazało się, że jest za niskie i dlatego prawie odleciałam 😞 Zostawili mnie na obserwacji prawie 2 godzin, ale jak poczułam się lepiej mogłam wrócić do domu 🙂

Sylwia urodzi 6 października !! I koniec w moje urodziny 😁

Marta witaj 🙂 Przykro mi z powodu pracy ale jednak powód jakiś musiał być - pewnie redukcja etatów. Gabrysia to super Dziewczynka jeśli już jest na nocniczku co do mówienia to takie słowo jak Mamusia itp. to raczej już chleb powszedni u wszystkich Maluszków bo jednak mają prawie 2 lata 🙂

Kasiu u Ciebie tak jak u mnie Ala nawet jak zrobi kupkę to nie krzyczy, że Ją szczypie 😮

• Mamusie
Zabieg będzie robiony ale w innym terminie. Kafi zabieg mi jest potrzebny ponieważ oni mi rozbijają kamień, który miał 1cm i 5 mm a teraz ma tylko 5 mm po dwóch zabiegach ponieważ pisałam Wam, że miałam trzy nie wiem czemu, ale miałam tylko dwa 🙂 Ja miałam pierwszy raz taką sytuację przy pobraniu krwi 🤨 Kafi ja się dzisiaj dopiero dowiedziałam, że mam problemy z ciśnienie także nic nie biorę na to 😞 Muszę iść do lekarza, ale najpierw muszą nam papiery przesłać do nowej przychodni.

Kasie x 2 Maja właśnie jak zrobi kupke,albo więcej siusiu to domaga się zmiany pampersa i woła aa wtedy 😁

Sylwia bzykniemy ci i pojedziesz w weekend 😁

Kafi chce oglądac twoje nogi ha ha 😁 😁

Nina pipa się nie pochwaliła ale Łukaszek też robi już pomału na nocnik 🙂

Marta dali ci awans itp a później wyrzucili?? 😮

• Mamusie
Kasiu, ale się uśmiałam, że Kaya pójdzie do szkoły w pampersie hahahah 😁
Nie chwaliłam się, bo jeszcze nie robi ciągle, także czym tu się chwalić. Chodzimy robić siusiu do nocnika, czasami ma pieluchę a sam mnie ciągnie, żeby do nocnika zrobić 🙃 🙃 a czasem lata bez pieluchy i pytam go co jakiś czas czy chce siku i mówi, że nie, a za chwilę patrzę, a on mokry. Także różnie to na razie jest. Ale nr 2, czyli kupa to już inny temat 🙂 na pytanie: czy chcesz / masz kupkę nawet mi nie odpowiada haha. Także sprawa kupki to inna para kaloszy 😁
Kaffi, a czy kupiłaś bilet również dla mnie? 🙂 ale super, ile dałaś za bilet?

• Mamusie
Pigi, no nie wiem czy taki chleb powszedni z tą Mamusią 🙂 na mnie Łukasz mówi tylko mama, lub po angielsku mummy (mami) hahahah 🙂 u niego jest naprawdę ciężko z mową, także różnie to z dziećmi bywa. Coś co dla Ciebie jest normalne, bo Ala tak mówi, dla mnie na przykład może być szokiem, że Ala tak mówi 😁
To jakie Ty masz ciśnienie? Dobrze, że już wszystko w porządku 😘
Wózek mi się bardzo podoba 🙂