Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej 🙂
Kasiu, jaka zmiana 🤪 🤪 pięknie to wygląda 🙂
Pigi, jak po pracy?
Marta, bywaj częściej 🙂
A gdzie Sylwia i Czita?
Jestem tak przybita, że nawet nie chce mi się pisać.. mam mętlik w głowie, boję się, że Mirkowi nie wypłacą i jeszcze inne gorsze myśli... Normalnie się zastnawiam czy do jakiegoś obozu pracy nie pojechał.
Wsyztsko jest jakieś podejrzane. Jak sie spytał ile dziś pracują, to usłyszał: a czy to ma jakieś znaczenie? Do tego inne podejrzane rzeczy... Jestem załamana 😞 Kasa się kończy, no wszystko mnie dobija.

• Mamusie
hej Kasia trzymam kciuki 🙂
druga Kasia 🙃 schody są boskie i te światełka 🙂 masz super męża 🙂
Nina może poczytaj o tej firmie w internecie na pewno są jakieś informację ... może nie będzie tak źle, może to kwestia czasu jak twój mąż wszystko ogarnie co i jak 🙂

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
Nie pisałam bo po pracy odbierałam Ale od brata i dużo dłużej mi wszystko zajmowało.
Praca jest ciężkaaa bardzo ciężka. Ja dzisiaj zrobiłam 9 pokoi w 6 godzin i padam na twarz a jak dostanę 20 pokoi to dorobię sobie ręce bo inaczej zamiast 8 godzin będę spędzać tam 12 🤨 Już teraz rozumiem czemu tak dziewczyny się tak zmieniają. Poza tym muszę pracować 7 dni aby mieć 2 dni wolne a nieraz trzeba pracować po 11-12 dni i dopiero ma się 2 dni wolne 😮
Poza tym wszystko ok. Ala u brata fajnie. Widać, że dobrze się Nią tam zajmują a więc jestem chociaż o to spokojna.

• Mamusie
Kasia, początki sa ciężkie , ale jak juz sobie wypracujesz swój system sprzątania to będzie ci szło o wiele szybciej 😉 poza tym, jak będziesz miała swoją sekcje to tez jest łatwiej , bo będziesz sobie mogła rozplanowac kiedy co sprzatasz, bo przecież nie trzeba zawsze wszystkiego lizać , trzeba wiedzieć gdzie i kiedy 😜

• Mamusie
Halo, zyjecie?
Sylwia, Ty tez sie gdzieś zgubilas ?
Kaya ma straszny kaszel od kilku dni, ale na szczęście jest w miarę grzeczna
Pogoda u nas masakryczna- strasznie zimny wiatr wieje, tak więc spacerki odpadają , tylko wszędzie samochodem i nic mi sie nie chce 🤢

• Mamusie
Hej. Ktoś ma numer do Czity i Sylwii?
Pigi, ale ciężko.. dziwny ten system, że tyle trzeba pracować, żeby mieć 2 dni wolnego 🤢 🤢 trzymam kciuki za Ciebie 🙂 my też wszędzie tramwajem, bo śnieg, błoto, ślisko i się nie chce nigdzie chodzić. Niby od niedzieli wiosna. Ja robię generalne porządki.

• Mamusie
Hej 🙂
Ninka to hotel a więc oni wychodzą z założenia że jak jest nadmiar pracy to nie wiadomo kiedy dadzą człowiekowi dzień wolnego 😮
Ja już dzisiaj po pracy. Dość szybko mi to idzie a więc zmieniłam M bo On dzisiaj na noc do pracy a wiec jeszcze godzinkę może pospać 🙂
U mnie dzisiaj ładna pogoda, ale raczej nogi już za drzwi nie wystawię bo pranie czeka 🙃

Nadrobiłam to było straszne 😁

Nina trzymam z ciebie kciuki 😘 a raczej za was,daj znać co i jak z ta pracą,mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i nie wykorzystają Mirka jako tania siłę roboczą 🤢
teraz wszędzie z praca ciężko K pracuje codziennie do 20, są zlecenia ale stale pieniądze w miejscu stoją,bo nie płacą na czas 😠

Kasiu widziałam schody na Facebooku 🙂 dobrze mieć fachowca w domu 😁

Mnie już ta pogoda dobija nic mi sie nie chce stale zimno 🤨 dziewczyny ciągle wojują się kłócą i biją 🤨

• Mamusie
Ja tak samo zaglądam 🙂 Krowo, pisałam do Ciebie, czemu nie odpisujesz?
Na serio nie wiecie co z resztą się dzieje?
Łukasz w ogóle się mnie ostatnio nie słucha 🤢 🤢 już nei mam sił czasami.
Mirek ma 28 samolot, nie mogę się doczekać 😁
Krowa, czyli dalej nie płacą? jaja sobie robią? 😠 😠

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Cześć Wszystkim, czyli nikomu 😉

Ninka ja zaglądam ale nie będę pisać sama ze sobą 😁

Ja tez 😉 tyle ze teraz juz nie zagladam często 😜
Czyli tak zagladamy, zagladamy i....nic 🙃
Mini - taka refleksja - jak byłaś z P to częściej siedzialas na forum, a teraz juz nie 🤨 rozumiem, gdyby K był w domu, ale jak piszesz on W PRACY jest więc ? 🥴
Nina , u Twojego M w pracy wszystko ok? Martwilas sie ostatnio ....

kasiak napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Cześć Wszystkim, czyli nikomu 😉

Ninka ja zaglądam ale nie będę pisać sama ze sobą 😁

Ja tez 😉 tyle ze teraz juz nie zagladam często 😜
Czyli tak zagladamy, zagladamy i....nic 🙃
Mini - taka refleksja - jak byłaś z P to częściej siedzialas na forum, a teraz juz nie 🤨 rozumiem, gdyby K był w domu, ale jak piszesz on W PRACY jest więc ? 🥴
Nina , u Twojego M w pracy wszystko ok? Martwilas sie ostatnio ....

Kasiu a co to za różnica czy z P jestem czy z K?? 😮
K długo pracuje ale to nie znaczy że ja mam mało zajęć, Oliwka idzie nie długo do przedszkola uczy się więc literek, chce lepić korony, malować... poza tym często nas w domu nie ma ,a jak jestem to na gg, bo Oliwia i mają teraz ciągle sobie dokazują więc mam na nie oko, generalnie komputer włanczam głównie by posłuchać muzyki. 😉
Poza tym nie mam o czym codziennie pisać bo nic nowego się nie dzieje. 🤪

naylaaa napisał(a):
Ja tak samo zaglądam 🙂 Krowo, pisałam do Ciebie, czemu nie odpisujesz?
Na serio nie wiecie co z resztą się dzieje?
Łukasz w ogóle się mnie ostatnio nie słucha 🤢 🤢 już nei mam sił czasami.
Mirek ma 28 samolot, nie mogę się doczekać 😁
Krowa, czyli dalej nie płacą? jaja sobie robią? 😠 😠
Nina szkoda gadać niby są klijenci ale nikt nie płaci na czas a materiały trzeba kupić k robi jako podwykonawca na lakierni kolegi on mu oddaje część swoich klijentów i tacy zwykli płacą odrazu ale większe zlecenia od chandlarzy samochodami stoją i czekają aż ci je odbiorą a ci co wiszą kase nadal nie oddali bo nie mają ale my cholera mamy mieć?! Dziś włącze orange bo znów jedziemy na 2 telfony bo k utopił swój w pracy...