Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej 🙂 no ja właśnie też myślę o tym,że to jedynie mleka wina bo zanim zaczął obiadki i kaszki dostawać to tak miał... no właśnie chcę mu spróbować krowie mleko dać i zobacze co będzie przecież dzieci kiedyś na krowim się wychowywały a teraz mówią,że do roku nie powinno dziecko dostawać... 😮 Kafinka bardzo dobrze,że wkońcu ktoś się Majką zajął porządnie! Mam nadzieję,że malutka już nie będzie cierpiała 😘 Kasia jest odważną dziewczyną więc się nie boi nikogo hehe 😉 No Nina skoro dzwonią to znaczy,że napewno szybko znajdzie coś lepszego!!! Pogoda już mnie wkurza.... a ponoć święta też zimne mają być a my maluchom na zajączka trampoline kupujemy bo mają trochę kasy odłożone i powiedzieliśmy rodzicom,żeby nie kupowali im żadnych zabawek na zajączka tylko się dorzucili i tym oto sposobem będziemy mieć trampolinę hehe będziemy sobie skakać 🙃 a wiecie co Domik ostatnio tak polubił puzzle,ze siedzi od rana do wieczora i męczy je hehe później Wam wrzucę krótki filmik 😉

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej miałam gości więc nie wchodziłam na forum.

Aga całe szczęście że w końcu ktoś zaczął działać biedna Majka 😞
mam nadzieje że leki w końcu przyniosą jej ulge 😘

Nina Mirek na pewno znajdzie coś nowego my zobaczymy jak to będzie po świętach, być może Paweł jednak w razie potrzeby podpisze zgodę na wyjazd dzieci... (wszystko ma swoja cenę....)
Zobaczymy czy tu coś się ruszy gdy K i Patryk sami będą teraz zupełnie a jak nie to jednak pomyślimy o tym wyjeździe tyle że wolała bym coś odłożyć na niego teraz....
poza tym w końcu mam napisany pozew miałam dziś złożyć ale muszę dokumenty z usc wyciągnąć a póki co nie mam po drodze do koronowa bez samochodu 🤢 zwłaszcza w te zimno z dziećmi 😞

Daje kilka zdjęć 🙂

Maja

[IMG]http://imageshack.us/a/img202/6131/p060313135102.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img405/9414/p060313135103.jpg[/IMG]

Oliwka

[IMG]http://imageshack.us/a/img35/2107/p0603131352.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img10/4007/p2904121619.jpg[/IMG]

a tak Maja ostatnio zasypia ....odstawiła mnie juz zupełnie w odstawke i do usypiania wybrała sobie Krzysia 😁

[IMG]http://imageshack.us/a/img600/7092/p0803132059.jpg[/IMG]

• Mamusie
Kaffi, nareszcie trafiłaś na dobrego lekarza z prawdziwego zdarzenia 🙂 lepiej późno niż później 😘 Dziecko cierpi przez konowałów 🤢 🤢
Dominik baaardzo mądry 🙂 dziwię się, że on jest taki energiczny, a tutaj układa, skupiony i jak szybko mu idzie. Łukasza nie interesują puzzle. Ostatnio bardzo lubi kalambury - ja rysuję, a on zgaduje co to jest.
Jutro idziemy ze szwagierką do koleżanki pity rozliczyć, Łukasz pobawi się z kolegą starszym o rok 😁 a potem lecimy na urodziny do chrzestnej Łukasza.
Mini, mój syn jest zazdrosny o K, że tak się Maja w niego się wtula haha 😁
Oliwka jaka panna, ale co się dziwić, jak w czwartek 5 lat kończy, prawda? 🙂
Ja tak samo idę w odstawkę, gdy Mirek jest, jesli chodzi o usypianie. Zresztą każdego wieczoru jak się pytam z kim śpi, to mówi że z tatą.
U nas jakaś tragedia z nocnikiem... Łukasz dostaje wściekłości i wyje jak chcę, by zrobił siku na nocnik... Już nei wiem co z nim robić....
Pigi, ja tez mam wrażliwe dłonie, też mi skóra pęka od niektórych rzeczy, musisz te rękawiczki zakładać koniecznie.

Pisze i Ide spać 🙂 Sylwia faktycznie Dominik bardzo skupiony 🙂 Maja uwielbia układać swoje drewniane puzle z misiem 🙂

Nina u mnie też różnie z nocnikiem i pampersem 😞 a Łukasz może po prostu chce samowolkę pokazać że to on decyduje?
zazdrosny być nie musi bo narzeczona w dzień mówi że jest mamy ale do spania chce krzysia 🙂

• Mamusie
hej 🙂 no Domi jest niesamowity z tymi puzlami na 15 elementów to już ma tak opanowane,że szok raz czy dwa się z nim ułoży i już sam daje rade 🤪 myślę kupić mu na 30 bo mniej nie widziałam ale wątpie,że sobie poradzi 😉 hihi córunia mamuni jednak nie Mini 😉 a ja juz mam pościele przebrane i odkurzone 😜 a wy pewnie w łóżkach jeszcze 😉 lece robić listę zakupów i będę się zbierać z chłopakami

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
U mnie nocnik nie istnieje 🙃

Ja po pracy jutro ostatni dzień i 2 dni wolnego 🙂

U nas śnieg a raczej powoli robi się z niego błoto 🤔

Kafi dzięki Bogu, że w końcu spotkałaś normalną lekarkę ! 😘 😘

Domi od zawsze był mądry także nie ma co się dziwić hihi mądralka z Niego i tyle 😁 😘

Ja idę piec tartę cytrynową z bezą tylko nie mam mąki ziemniaczanej do bezy no ale cóż będę eksperymentować hahaha 😁

Krowa Dziewczynki są urocze - dwie landryneczki różowe 🙂

Ja dzisiaj zaopatrzyłam się w nowe blachy, formy do tarty pojemniczki na babeczki i będę piec ile się da haha bo teraz mam w czym - jestem baaardzo zadowolona z kuchni 🙂

Moja Ala lubi puzzle ale takie w tablecie - elektroniczne 🙂

• Mamusie
Hej 🙂
Sylwia, nie tylko Ty masz rano pobudki 🙂 Łukasz wstaje o 6 lub przed 😞 jak ja marzę, by pospać do 8 🙂
My wczoraj byliśmy u koleżanki, dzieciaki się wybawiły, wykrzyczały. Kolega Łukasza ma 3,5 roku i bardzo się zrozumieli, bawili się, ganiali, spodobali się sobie 🙂
Pigi, jak tam wyszła tarta? pochwal się nmową kuchnią 😁
A gdzie Kasia?

• Mamusie
Hej Mamuśki !
Ninka tarta wyszła PYCHAAAAAA na prawdę wyszła super już jej nie ma 😁 Ja mam wenę bo kocham piec - szkoda tylko, że nie ma za bardzo kto tego jeść ale tarte M pochłonął już wczoraj 😁 Kupiłam małą blaszkę i będę piekła mniejsze porcje po prostu 🙂

Kuchni zdjęcie muszę zrobić żeby pokazać ale to nie dzisiaj bo po 8 godzinach w pracy padam 🙃 Dzięki Bogu 2 dni wolnego teraz 🙂

M poszedł po kebab a więc zaraz będę mieć wyżerkę haha

Ja przygotowania do Świąt ?? Ja pierwszy raz nie szykuje NIC 🤪 Idziemy do brata na obiad bo ja pracuje 🤔