Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
aczymy kolezanka ma przyjsc do nich popatrzec, a dziewczyny jakie macie torby na rzeczy dla dzieci np do lekarza bo moja od wózka sie podarła i teraz myśle o takiej 😁 http://www.babyono.com/produkty/dla_mamy/torby_spacerowe/wielofunkcyjna_torba_spacerowa_czarna

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hejka. No to wszystkiego najlepszego kochane w Nowym Roku!!!
My mieliśmy spędzić sylwestra u kuzyna Rafała ale Gabi nam zrobiła niespodziankę i płakała od samego rana do tego gorączka... Katar już miała wcześniej... Przyjechaliśmy więc do Kalisza do lekarza wieczorem i okazało się, że idą cztery zęby na raz... 🤨 Ze śliną jej krew leciała nawet więc sobie wyobraźcie. Potem jak już zasnęła na noc to stwierdziliśmy że chciała z nami spędzić sylwestra bo pierwotnie miała zostać z teściami hehe. Była u nas siostra młodsza z chłopakiem także bawiliśmy się super!! Jestem zaniepokojona bo od soboty ma temperaturę i płacze jak nie podam Ibufenu to masakra. Dzisiaj Nina mnie oświeciła że to może trzydniówka więc zobaczymy jutro aczkolwiek przejdę się z nią mimo wszystko na kontrole bo ostatnio tyle dzieci z wirusami że szkoda gadać. No nic, lecę obejrzeć Julię i Na Wspólnej. Gabi nie może zasnąć... Teraz tata ją usypia a potem mama itd... Nigdy nie miała problemu ze snem a tu takie cyrki od paru dni że hej 🤔
Dobranoc wszystkim 🙂

Ale te nasze maluszki zaatakowało 😞
myśle że brak zimy mrozu itp,dał znać o sobie bo nie wytłukło wirusów itp 😞
Marta na bardzo bolesne ząbkowanie nasza pani doktor poleciła SACHOL ŻEL niewielką ilość,maluszkowi wtedy ulży w cierpieniu....
Agata ja mam cały czas torbe od wózka,jest z dobrego i mocnego materiału 🙂
a sprzedałam wózek bez niej 🙂 tzn.wczoraj pani dzwoniła nadal prosząc o trzymanie bo ona czeka na przelew i go bierze 🙂 a chętnych duużo co chwile dzwonią ale obiecałam już go 🙂

kafinka napisał(a):
Mini a jaki wózek sprzedałaś?

Gondolo,spacerówke,z fotelikiem i adapterami 🙂
chętnych naprawde dużo no ale cene dałam też przystępna bo zależy mi na sprzedaży a nie by stał nie używany

• Mamusie
Martus_D napisał(a):
mini23 napisał(a):
a kochane odkryłam kiedy Maja ma plamy na rączkach,sprawdziłam to przez dwa dni jutro zobacze po raz 3 dla pewności.... więc to takie niby proste - czekolada!!

Czyli może w takim wypadku na kakao jest uczulona...

czekolada bardzo uczula 😞

Mini pochwal się, co dziś kupiłaś ? 🙂

kafinka napisał(a):
Martus_D napisał(a):
mini23 napisał(a):
a kochane odkryłam kiedy Maja ma plamy na rączkach,sprawdziłam to przez dwa dni jutro zobacze po raz 3 dla pewności.... więc to takie niby proste - czekolada!!

ha ha w sumie nic 😁
tyle że spędziłam czas z Majką,z nią odwiedziłam mame sama i odpoczęłam a m miał czas dla Oliwki 🙂

Martus_D napisał(a):
mini23 napisał(a):

Nie wiem marta musze sprawdzić bo kakao kiedyś smakowałą i nie działo się chyba nic wtedy....no ale chyba 🙂
musze zaobserwować dalej,ale teraz akurat przy kontakcie 2 razy wyszło jej to.... 🤨

• Mamusie
mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Martus_D napisał(a):
mini23 napisał(a):

ha ha w sumie nic 😁
tyle że spędziłam czas z Majką,z nią odwiedziłam mame sama i odpoczęłam a m miał czas dla Oliwki 🙂

Czyli dzień można zaliczyć do bardzo udanych 🙂

kafinka napisał(a):
Haha mój Oli nie śpi, a Maja kaszle i chyba zaraz się obudzi 😞
CO TAM U KASI ???

Nie pisze nawet,a mi też cięzko napisać bo dotyk w telefonie mi szwankuje....Maja nie dawno przeciągnęła mój telefon pod rączką po całym korytarzu po kafelkach.... ☺️

• Mamusie
mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
CO TAM U KASI ???

Nie pisze nawet,a mi też cięzko napisać bo dotyk w telefonie mi szwankuje....Maja nie dawno przeciągnęła mój telefon pod rączką po całym korytarzu po kafelkach.... ☺️

czyli się nie odzywa....

kafinka napisał(a):
mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
CO TAM U KASI ???

czyli się nie odzywa....

odzywa ale mało 😁
pisałam wam przecież że kazała złożyć maluchą życzenia i buziaki wam dać 😁
w sylwka napisała mi że mnie lovcia 😁
a ogółem to to samo co na gg piszemy 🙂

kafinka napisał(a):
😁 😉

ha ha zaznaczasz się?? 😁
Maja mi wyje i wyje 🤢
wkładam ją do łóżeczka bo na rekach się wygina wyrywa i bije to tam za kare,jak się uspokaja to biore a ona znów to samo to ja znów do łóżeczka....

• Mamusie
mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
😁 😉

ha ha zaznaczasz się?? 😁
Maja mi wyje i wyje 🤢
wkładam ją do łóżeczka bo na rekach się wygina wyrywa i bije to tam za kare,jak się uspokaja to biore a ona znów to samo to ja znów do łóżeczka....

skądś to znam 🤢
Oli gada ja się boję ja się boję ogląda bajki, a potem nie chce zasnąć i budzi Majkę 😠