Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
u nas zapowiadali słoneczko na cały dzień a deszcze dopiero od jutra więc trzeba korzystać
i sprawdzałam sobie pogodę na wyjazd to na 8 dni w 5 ma świecić słońce i być niecałe 25 stopni
a w 3 dni niby słońce i burze wiec pewnie będzie grzmieć wieczorem
mam nadzieje że pogoda się sprawdzi 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
pierwszy raz od dawna przespałam całą noc - Anastazja jak zasnęła ok 21 tak obudziła się o 6 rano 🤪 🤪 🤪 ale miło 😆

Super 🙂
ja już jestem przyzwyczajona, mój lubi spać 🙂ma to po rodzicach 😉

moja w sumie też dlugo śpi bo od 21 do 9 zazwyczaj tylko co dwie godziny potrafi wołać jeść
a taki sen przerywany wcale nie jest dobry

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Justa napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
pierwszy raz od dawna przespałam całą noc - Anastazja jak zasnęła ok 21 tak obudziła się o 6 rano 🤪 🤪 🤪 ale miło 😆

Super 🙂

moja w sumie też dlugo śpi bo od 21 do 9 zazwyczaj tylko co dwie godziny potrafi wołać jeść

Mój już na początku sie nauczył, że mamusi się w nocy nie budzi i wołał jejść tylko raz 😉
Teraz śpi nieprzerwanie od 19:30 do 6 w weekend nawet 7,a nawet jak się lekko przebudzi to smoczek działa usypiająco. To i tak Mamuśka nie mamy co narzekać 😉

• Mamusie
Justa napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Justa napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

Super 🙂

Mój już na początku sie nauczył, że mamusi się w nocy nie budzi i wołał jejść tylko raz 😉
Teraz śpi nieprzerwanie od 19:30 do 6 w weekend nawet 7,a nawet jak się lekko przebudzi to smoczek działa usypiająco. To i tak Mamuśka nie mamy co narzekać 😉

pewnie że tak mała ma skończone pół roku a ja nie wiem co to nie przespana noc 🙂

• Mamusie
też muszę z tym ziemniakiem spróbować 🙂
Honorata to pewnie dlatego, że dajesz jej mleko na noc? Bo odkąd moja zjada kaszkę to też przesypia praaawie całą noc, póki co pojękuje o 4-5 o cycka, ale daje radę 😉
a u mnie też pada deszcz, no ten lipiec to zawsze taki musi być 🤔 też mam nadzieję, że chociaż w sierpniu nam sie powiedzie z pogodą 🙂

Kamila1 napisał(a):
Honorata to pewnie dlatego, że dajesz jej mleko na noc? Bo odkąd moja zjada kaszkę to też przesypia praaawie całą noc, póki co pojękuje o 4-5 o cycka, ale daje radę 😉
a u mnie też pada deszcz, no ten lipiec to zawsze taki musi być 🤔 też mam nadzieję, że chociaż w sierpniu nam sie powiedzie z pogodą 🙂

U mnie też deszcz 😞 załamka ! sierpień ma być ciepły.

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):

A mój tylko cycka na noc, ewentualnie jak jeszcze chce to moje odciągnięte 🙂

• Mamusie
ja moją prosto po kąpaniu karmię butelką bo wtedy najmniej protestuje a chcę u niej nawyk picia z butli utrwalać i jak nie zaśnie w trakcie karmienia to pobawimy się z nią jeszcze trochę a później cycusiem dojada i zasypia 🙂
a dziś jak się obudziła to ja miałam takie pełne piersi jak sylikony 😮 i ona taka głodna była że oba zjadła 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
Kamila1 napisał(a):

A mój tylko cycka na noc, ewentualnie jak jeszcze chce to moje odciągnięte 🙂

a nie, to cycek też musi być, nawet jak by kaszką najadła się do pełna 😉
o 19 dostaje 120 ml kaszki, a po kąpaniu jeszcze cyc 😉

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
ja moją prosto po kąpaniu karmię butelką bo wtedy najmniej protestuje a chcę u niej nawyk picia z butli utrwalać i jak nie zaśnie w trakcie karmienia to pobawimy się z nią jeszcze trochę a później cycusiem dojada i zasypia 🙂
a dziś jak się obudziła to ja miałam takie pełne piersi jak sylikony 😮 i ona taka głodna była że oba zjadła 🙂

Ja już rano też mam giganty i czasami powódź 😉i też zjada oba. A jeszcze wieczorem koło 22,22:30 odciągam

• Mamusie
ale się wściekłam
ten materac co zamawiałam to sprzedawca nawet mnie nie poinformował ze wysłał już paczkę ani nr listu przewozowego nie podał ani nic
a koleś z DHL jeździ tu już ponoć 3 dzień i nie może nikogo zastać
a jak sie zapytałam czemu burak nie zadzwoni do mnie zapytać o której będę w domu to mi odpowiedzieli że wysyłający nie zaznaczył opcji kontaktu telefonicznego z adresatem 😠
80zł dałam za przesyłkę a ten nie raczył krzyżyka postawić na druczku nadania 😠
i dlatego materaca nie mam już od ponad tygodnia
nie dostanie ode mnie pozytywu na pewno 😠

Mam dzisiaj marudera w domu istny sajgon mi mały wyprawia. Odkąd wczoraj z tatusiem wrócił od kumpla to wyje jak oszalały. W nocy spał dobrze ale od rano istne piekło mamy, teram moja mama z nim siedzi abym mogła obiad zrobić a i tak słyszę wiski niezadowolenia bo coś jaśnie królewiczowi nie odpowiada.
Co do jedzenia to Bartek zjada mleka 300 ml i jakieś 100 kaszy i to tyle w ciągu dnia dzisiaj mi nawet wojnę przy śniadaniu zrobił i pluł dalej niż widział aby tylko nie jeść 😞*

• Mamusie
Cześć 🙂
Moja królewna znowu chora 😞 😞 😞 😞 😞 Już tydzień temu dostałam leki wykrztuśne na kaszel i jakiś syrop przeciwzapalny. Dziś obudziła się z gilami do samego pasa i kaszel też wcale nie ma zamiaru Jej opuścić 😞 Za dwie godziny idziemy na wizytę i już mamy zapowiedziany antybiotyk 😞