Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kamila1 napisał(a):
a takiego ziemniaka od obiadu dajecie? tzn. posolonego czy gotujecie osobno dla malucha?
dałam jej polizać czekoladę dziś to dostała ślinotoku i mlaskala potem przez 15 min a dostała deserek z brzoswinią, bananem i jabłkiem to już nie pożarła bo wyczuła jabłko 🙃
aa sprzedalam biurko i jeszcze krzesło wzięli hłe hłe
to wg tego co napisali moja będzie ważyć niecałe 9 kg mając rok 🤪 to tyle co teraz Tosia 😮 🙃

Żeby tylko 9kg 😁 bo jak zaczną chodzić to się zatrzymają na 8 😁

promyczek1981 napisał(a):
Hello Babolce 😘
Ale tu dziś naskrobane 😮
Ja daję ziemniaki takie jak my jemy z obiadu(odkąd Tosia jada je z nami mniej solę i dodaję masło 😉)

Oh Ty moja piczko 😘 zawsze przychodzisz jak już muszę iść.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Hello Babolce 😘
Ale tu dziś naskrobane 😮
Ja daję ziemniaki takie jak my jemy z obiadu(odkąd Tosia jada je z nami mniej solę i dodaję masło 😉)

Oh Ty moja piczko 😘 zawsze przychodzisz jak już muszę iść.

😘 😘 😘
Cholipka tak to już u mnie jest, że dopiero późnym wieczorem znajduję chwilkę na małe bzdurzenie 😉

My Córcię 'zrobiliśmy dwa dni przed owulacją 😉 Naczytałam się,że żeby była córa tak trzeba zrobić, a jak chce się synka to w dzień owulacji trzeba 🙂 U nas się sprawdziło ale może poprostu mieliśmy farta 😎

Raczej fart,. bo nigdy nie można być pewnym przesunięcia owulacji choćby o 1 dzień, takie rzeczy to można robić tylko wtedy jak się chodzi do gina i monitoruje cykl miesiączkowy i on uprzedza, że np,. jutro będzie owulacja 🤪

Blue napisał(a):
Tylko nie naskrobcie do jutra 1000000000000 stron 🙂 dobranoc moje paskudy 😘

Słodkich snów 🙂

Dzięki myszko 😁

• Mamusie
Tośka zlokalizowała naszego chomika 🤪 Teraz jak Ją tylko kładziemy na podłodze to w sekundkę jest przy klatce i pcha paluchy między szczeble 😮 A najfajniejsze jest to, że dla Puśki(chomiczyca 🙂) Tosia to też jakiś wynalazek i jak tylko Ją zobaczy wyłazi z domku i obserwuje 😁 😁 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
My Córcię 'zrobiliśmy dwa dni przed owulacją 😉 Naczytałam się,że żeby była córa tak trzeba zrobić, a jak chce się synka to w dzień owulacji trzeba 🙂 U nas się sprawdziło ale może poprostu mieliśmy farta 😎

Raczej fart,. bo nigdy nie można być pewnym przesunięcia owulacji choćby o 1 dzień, takie rzeczy to można robić tylko wtedy jak się chodzi do gina i monitoruje cykl miesiączkowy i on uprzedza, że np,. jutro będzie owulacja 🤪

a i nawet n to nie ma pewności, bo znajomi tak pragnęli chłopca że monitorowali owulację i zoooonk, urodziła się dziewczynka. Ale on twardo do końca wierzył, że jednak będzie chłopak 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):

Pewnie jak zwykle masz rację 😘 W każdym razie nie ważne jak zmajstrowana - ważne, że jest 😉

• Mamusie
Tośka zlokalizowała naszego chomika 🤪 Teraz jak Ją tylko kładziemy na podłodze to w sekundkę jest przy klatce i pcha paluchy między szczeble 😮 A najfajniejsze jest to, że dla Puśki(chomiczyca 🙂) Tosia to też jakiś wynalazek i jak tylko Ją zobaczy wyłazi z domku i obserwuje 😁 😁 😁

jak piszesz o Tosi jakieś nowiny to ja sikam 🤪
musicie mieć tam wesoło 😉

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):

jak piszesz o Tosi jakieś nowiny to ja sikam 🤪
musicie mieć tam wesoło 😉

Hehehehe Fakt - jest wesoło 😁 😁 😁 Tym bardziej, że mam dwóch takich wywrotowców 😉 Jak Tosia nic nie wywija to Karol nadrabia i odwrotnie hehehe

• Mamusie
hejka
nieestety nie nadrobilam bo skrobiecie jak szalone 🙂
u mnie Gabryska byla dzis jakas marudna i placzliwa, wyszlysmy na spacer to od razu byl placz i noszenie na rekach i prawie wcale nie spala w dzien, usnela dopiero ok 21.30

lece i ja spac, moze jutro bede miala wicej czasu zeby zajrzec pa

• Mamusie
A co do gotowania, ja gotuje normalnie dla nas zupy, tylko nie robie pmocno przyprawionych,piotrej na talerzu sobie doprawia, i miksuje wszystko z mięskiem.
ostatnio gulasz dałam z ziemniakami i polendwiczką, ale to mu nie podeszłao woli zupke.