Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Miłosz to chłopak i będzie jeszcze dłuższy zobaczysz 🤪 wiele dziewczynek mając rok ma np. 74cm.
Będzie większy niż Mamusia 🤪 😁 bo ja raczej nie za wysoka 😉 i jak to bedzie wyglądać jak go bedę nosiła na rekach a on będzie haratał nogami po podłodze? 🤪 😁 😜 😉 😉

A ile masz wzrostu? To może po mężu? albo po rodzince? bo geny skaczą 🙂 ja jestem ciekawa mojej jak w wieku nastoletnim wyskoczy do góry 😁

Od Darka Dziadek jest wysoki, sam Darek ma 180 więc też nie jakiś bardzo wysoki facet z niego 🙂

180 to już wysoki wg mnie 🙂

Mały nie jest, ale on sam zawsze mówi, że nie wysoki 🙂 do tego ma taką budowę, że krótsze nogi od tułowia więc to go optycznie skraca 😉

To musi się inaczej ubierać żeby to maskować 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Ile Miłosz ma cm ?? 🙂 74 czy więcej? i jak go mierzysz??

Mierzę go od czubka głowy, jadę miarką wzdłuż ciała do pasa, przykładam i od pasa do końca też przykładam 74 cm, ale nóg mu nie prostuje

Ale on leży na plecach? to pewnie ma z 76/77 🙂

na plecach leży 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Miłosz to chłopak i będzie jeszcze dłuższy zobaczysz 🤪 wiele dziewczynek mając rok ma np. 74cm.
Będzie większy niż Mamusia 🤪 😁 bo ja raczej nie za wysoka 😉 i jak to bedzie wyglądać jak go bedę nosiła na rekach a on będzie haratał nogami po podłodze? 🤪 😁 😜 😉 😉

A ile masz wzrostu? To może po mężu? albo po rodzince? bo geny skaczą 🙂 ja jestem ciekawa mojej jak w wieku nastoletnim wyskoczy do góry 😁

Od Darka Dziadek jest wysoki, sam Darek ma 180 więc też nie jakiś bardzo wysoki facet z niego 🙂

180 to już wysoki wg mnie 🙂

Mały nie jest, ale on sam zawsze mówi, że nie wysoki 🙂 do tego ma taką budowę, że krótsze nogi od tułowia więc to go optycznie skraca 😉

To musi się inaczej ubierać żeby to maskować 🙂

do tego stopa 45 🙂 i żeby maskować wielką stopę nosił kiedyś dzwony 😉 ale mu zakazałam 😁 🤪

Justa mój mały to taki niewymiarowy chyba jest 🙂
Byłam dzisiaj u lekarza z jego ulewaniem (chlustaniem) bo miałam już dość że co zje to zaraz to ląduje na podłodze ubraniach i wszystkim w koło. Lekarz zbadał małego i tu załamka spadł z wagi w ciągu 3tygodni z 7500g spadł do 6900 😞 dostaliśmy skierowanie do Gastro-Alergologa i mamy jak najszybciej tam jechać.

Dziewczyny ile razy byłyście na bioderkach?

anka111 napisał(a):
No i teraz już wszyscy chorzy ja, Robert i Daruś... a jeszcze dzisiaj moja mama z babcią przyjeżdżają bo mam imieniny a w domu taki syf że aż wstyd !

Aniu Kochana wszystkiego naj naj z okazji imieninek:****

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
anka111 napisał(a):
No i teraz już wszyscy chorzy ja, Robert i Daruś... a jeszcze dzisiaj moja mama z babcią przyjeżdżają bo mam imieniny a w domu taki syf że aż wstyd !

Aniu Kochana wszystkiego naj naj z okazji imieninek:****

Dziękuję i nawzajem :**** i wszystkiego najlepszego dla wszystkich Ankowych mamusiek 🙂

a na bioderkach to byłam 2 razy 🙂 raz w szpitalu zaraz przed wyjściem i później jak miał chyba 3 miesiące 😜

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
już nic nie powiem na ten temat, bo i tak wychodzi że ja zarzucam coś tobie a ty mi...
koniec tematu, nikt się z nikim nie kłóci...
😎

No niestety 😉 bo żeś za bardzo agresywna w tym temacie 😁

Masz tu na zgodę 😘

to się nazywa odwracanie kota ogonem 😉
na zgodę 😘
kiedyś miałam chłopaka Byka i żeśmy się tak dogadywali, jedno wiedziało lepiej niż drugie 🙂

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
Justa mój mały to taki niewymiarowy chyba jest 🙂
Byłam dzisiaj u lekarza z jego ulewaniem (chlustaniem) bo miałam już dość że co zje to zaraz to ląduje na podłodze ubraniach i wszystkim w koło. Lekarz zbadał małego i tu załamka spadł z wagi w ciągu 3tygodni z 7500g spadł do 6900 😞 dostaliśmy skierowanie do Gastro-Alergologa i mamy jak najszybciej tam jechać.

Dziewczyny ile razy byłyście na bioderkach?
to sporo schudł 😞 buziaczki i oklaski dla Bartusia

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Aniu a co tam słychać u Agnieszki

a wszystko dobrze 🙂 jeszcze tydzień tu mieszka, a później wraca na swoje mieszkanie, a mi z tego powodu strasznie smutno bo tak to byłyśmy sąsiadkami i rano w piżamach do siebie chodzimy 🙂
Dyśka rośnie jak na drożdżach i w sumie to nasze dzieciaki codziennie się razem bawią 🙂