Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
Asia napisał(a):
a miałam was zapytać dajecie kompot do picia maluchom?taki ze świeżych owoców?
🙂

Tak bartolini szaleje za kompotem z jabłek. A od wczoraj wsmakował się w wode z miodem 🙂

sorki ze sie wtrace, ale dzieciom nie powinno sie podawac miodu do roku zycia, moga sie zatruc jadem kielbasianym...

A tego nie wiedziałam 🤪

O jadzie kiełbasianym nie słyszałam, ale wiem, ze miód to silny alergen. Karola po miodzie mocno wysypywało(całe ciałko miał czerwone:blink 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

promyczek1981 napisał(a):
Hej Babeczki 😉
Asiu Sonia jest absolutnie przesłodka 🙂 Oczka ma po prostu cudowne!! Jak się patrzy na te zdjęcia to aż ciężko uwierzyć, że z tego aniołka taki diabełek hehehe Cudna jest 😘
Blue Laura taka delikatna, że normalnie szok 🙂 Tak Ci grzecznie w tym łóżeczku stoi 🙂 Ślicznotka mała 😘
Mi Tośka przestawia łóżeczko jak tylko wstanie 🤪 Tak w nim szaleje, że spod ściany przemieszcza się pod nasze łóżko 😮
Narzekałyście na swoich ślubnych... Ja muszę mojego pochwalić 😉 Przez ostatnie noce Tosiak dawał mi ostro popalić. Wczoraj wieczorem ze zmęczenia tak mnie głowa bolała, że normalnie wyłam 🤢 Na dodatek Tośka chyba faktycznie ząbkuje, bo całe dnie marudzi POTWORNIE!! Karol jak zwykle hałasuje, no wczoraj myślałam, że z nimi nie wytrzymam 🤢 W każdym razie dziś rano jak tylko nakarmiłam królewnę, mężuś wygonił mnie do karolowej sypialni i tam mogłam sobie spokojnie pospać/poleżeć bez płaczu, krzyków, włażenia na mnie, wciskania palców do nosa itp. 🙂 Jutro mamy 7 rocznicę ślubu i wiecie co? 🙂 Uwielbiam Go tak samo jak tych parę lat temu 🙂

Fajnie, że nadal macie się ku sobie mimo upływu lat!! Tylko pozazdrościć!!

Kamila1 napisał(a):
hehe u Soni spinka rządzi 😉, też kupiłam mojej kilka i wpinam ale tylko wtedy gdy mam ją na oku bo boję się że zdejmie i wsadzi do paszczy 🙂
widzę, że Laura dalej uparcie staje 🙂 faaajnie, poszła teraz szybko z tym wszystkim...
a my siedzimy w domku i czekamy na znajomych 🙂
miłej sobotki 😘

Sama się dziwię, bo poszła jak burza nie umiała siadać ani nic.. a tu nagle raczkuje, siada sama i sobie długo siedzi, stoi i też jak reszta wspina się z podłogi na łóżko i stoi. Także Kamila zobaczysz jak Maja opanuje jedno to pójdzie z wszystkim szybko 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
Matko jak Tosiak rzuca tym łóżeczkiem haha 🙂 rozwali je niedługo 🙂 moja też do góry nóżki podnosi.

Na tym filmiku jest lajtowo 🙃 Moja dzisiaj cały dzień wymusza prowadzanie za ręce 😮 Jak tylko chcę Ją puścić żeby posiedziała to wyje jak poszarpana 😮 Ja kiedyś oszaleje z tymi moimi wariatami 🤢

Joanna2236 napisał(a):
wiecie co po co ja tu pisze nikt mi nie opisuje o doszlam do wniosku ze nie bede tu pisala.kasuje swoj profil milo bylo was poznac

Bez sensu, przecież prawie każdy Ci zawsze odpisywał 😞

Blue napisał(a):
Matko jak Tosiak rzuca tym łóżeczkiem haha 🙂 rozwali je niedługo 🙂 moja też do góry nóżki podnosi.

Na tym filmiku jest lajtowo 🙃 Moja dzisiaj cały dzień wymusza prowadzanie za ręce 😮 Jak tylko chcę Ją puścić żeby posiedziała to wyje jak poszarpana 😮 Ja kiedyś oszaleje z tymi moimi wariatami 🤢

Ale, że co chce już chodzić za ręce? 😮 no to nieźle!

• Mamusie
Blue napisał(a):
Blue napisał(a):

Już tak łazi od tygodnia, ale dzisiaj nie chce robić nic innego 🤢 Wcześniej było tak, że łaziła sobie po podłodze(tzn. raczkowała) i jak Jej się zachciało łazić to podchodziła do mnie wystawiała rączki wyjąc i jak Ją chciałam wziąć na ręce to Ta-myk i już mnie trzymała za paluchy i rura do przodu 🤪 Tylko, że dzis wyje cały czas i wymusza to prowadzanie 🤢

• Mamusie
Blue napisał(a):
A Laura ma atak histerii, zanosi się od płaczu i nie chce spać ani pić ani nic 😠

Co sie dzieje z tymi robaczkami?? Moja też tak ma 🤔 Zawsze taka żarta była, a teraz pół obiadku, pół kaszki przy cycku też płacze 😞 Dlatego obstawiam te zęby, bo w sumie rzuca się na jedzenie jak zawsze tylko po chwili zaczyna wyć strasznie jakby Ją coś bolało 😞 Wydaje mi się, ze widzę coś na dziąśle, ale juz sama nie wiem... Może sobie wmawiam? Bo w sumie nic wyraźnego sie tam nie dzieje... Kurcze! Karolowi wyszły nawet nie wiedziałam kiedy, a teraz taki cyrk 🤔

Blue napisał(a):
Blue napisał(a):

Już tak łazi od tygodnia, ale dzisiaj nie chce robić nic innego 🤢 Wcześniej było tak, że łaziła sobie po podłodze(tzn. raczkowała) i jak Jej się zachciało łazić to podchodziła do mnie wystawiała rączki wyjąc i jak Ją chciałam wziąć na ręce to Ta-myk i już mnie trzymała za paluchy i rura do przodu 🤪 Tylko, że dzis wyje cały czas i wymusza to prowadzanie 🤢

Kurcze może pierwsza będzie łazić na naszym forum 😜

Blue napisał(a):
A Laura ma atak histerii, zanosi się od płaczu i nie chce spać ani pić ani nic 😠

Co sie dzieje z tymi robaczkami?? Moja też tak ma 🤔 Zawsze taka żarta była, a teraz pół obiadku, pół kaszki przy cycku też płacze 😞 Dlatego obstawiam te zęby, bo w sumie rzuca się na jedzenie jak zawsze tylko po chwili zaczyna wyć strasznie jakby Ją coś bolało 😞 Wydaje mi się, ze widzę coś na dziąśle, ale juz sama nie wiem... Może sobie wmawiam? Bo w sumie nic wyraźnego sie tam nie dzieje... Kurcze! Karolowi wyszły nawet nie wiedziałam kiedy, a teraz taki cyrk 🤔

Ona ma napad szału, bo wie, że ma iść spać 🙂 a żarta jak była tak jest 🙂 a dziąsła ma normalne, za to ślini się jak oszalała nie nadążam jej wycierać. Dużo mocniej niż wcześniej z niej leci. Tak samo miała plamkę podłużną białą na dziąśle w tej kresce od zęba i zaczęła sobie powoli zarastać dziąsłem i nie ma już jej widać 😜

• Mamusie
Blue napisał(a):
Blue napisał(a):
Blue napisał(a):

Kurcze może pierwsza będzie łazić na naszym forum 😜

A ja myślę, że ktoś pójdzie tak z bunkra 🙃 Ktoś, kogo wcale nie bierzemy pod uwagę 😎 Wszystko też zależy od odwagi brzdąca. Moja teraz cwaniara, bo łazi trzymając się mnie i może się okazać, ze tak Jej zostanie przez kilka kolejnych m-cy.
W każdym razie dziś Jej kupiłam takie łapcie, żeby Jej było cieplej w stópki podczas tego łazikowania 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/594/dscf4262m.jpg/][IMG]http://img594.imageshack.us/img594/6697/dscf4262m.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Aha i co jeszcze to zaczęła głowę przechylać na bok i podnosić ramię do góry tak jakby ocierać o policzek i ucho. Ona nigdy nie dotykała się po uchu i nie wie gdzie je ma, to tylko ramieniem ociera i nie wiem co jest grane robi tak od 2 dni.. sprawdzam jej to ucho czy nie ma zapalenia, jak ciągnę lub dotykam wszędzie to nie ma reakcji Z jej strony na ból. gorączki też nie ma. Już nie wiem co to może być 😞

• Mamusie
Blue napisał(a):
Aha i co jeszcze to zaczęła głowę przechylać na bok i podnosić ramię do góry tak jakby ocierać o policzek i ucho. Ona nigdy nie dotykała się po uchu i nie wie gdzie je ma, to tylko ramieniem ociera i nie wiem co jest grane robi tak od 2 dni.. sprawdzam jej to ucho czy nie ma zapalenia, jak ciągnę lub dotykam wszędzie to nie ma reakcji Z jej strony na ból. gorączki też nie ma. Już nie wiem co to może być 😞

Ja myślę, że nic się nie dzieje, bo gdyby faktycznie coś Ją bolało to płakała by przy dotykaniu

Blue napisał(a):

Ja myślę, że nic się nie dzieje, bo gdyby faktycznie coś Ją bolało to płakała by przy dotykaniu

Kurcze znalazłam coś o tym to jedni piszą, że ich dzieci tak robiły na zęby, inni, że na zapalenie ucha bezobjawowe, inni, że woskowina od wody napuchła i to przeszkadzało, że dostali krople jak to dłużej potrwa to pójdę do laryngologa raczej.

• Mamusie
Nadrobiłam 🙂
Joanna chyba oszalała, gdzie ona zniknęła? 😞
Asiu Sonia to mała księżniczka, cudna jest 🙂 😘
Blue no Laura mnie rozbraja 🙂 te włoski i jak soi 🙂 😘
Promyczku Tosiaczek nasz jest niesamowita 🙂ona chyba od razu pójdzie na studia 😉 🤪
Ania dobrze robisz!
Ogólne oklaski 😉

Blue napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):
wiecie co po co ja tu pisze nikt mi nie opisuje o doszlam do wniosku ze nie bede tu pisala.kasuje swoj profil milo bylo was poznac

Bez sensu, przecież prawie każdy Ci zawsze odpisywał 😞

sory ale dla mnie to jakies dziwne... proba zwrocenia na siebie uwagi czy co? 😮 wczoraj przeciez poswiecilyscie pol dnia na pocieszaniu jej...nie kumam

Hej paskudy 🙂

Mój wampir zaczyna się budzić już w nocy i nad ranem ogólnie z 3-4 razy z głodu 😮 ale zatykałam ją smoczkiem.. i tak musiałam jej zrobić mleko przed 6 ehh nie wiem co się dzieje z tymi dziećmi.. a sprawa ucha wyjaśniona! Ma gulkę dosyć dużą na uchu i nie wiem czy to będzie pryszcz (bo już kiedyś miała na uchu) czy to komar ją użarł.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Hej paskudy 🙂

Mój wampir zaczyna się budzić już w nocy i nad ranem ogólnie z 3-4 razy z głodu 😮 ale zatykałam ją smoczkiem.. i tak musiałam jej zrobić mleko przed 6 ehh nie wiem co się dzieje z tymi dziećmi.. a sprawa ucha wyjaśniona! Ma gulkę dosyć dużą na uchu i nie wiem czy to będzie pryszcz (bo już kiedyś miała na uchu) czy to komar ją użarł.

to dobrze, że wyjaśnione 🙂