Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

JUSTYNA napisał(a):
Kupowałyście te grysiki babydream w rossmannie? Ja właśnie dam jej trochę na spróbowanie. Tzn na sprawdzenie bo to, że jej posmakuje to nie mam watpliwości ale czy jej nie uczuli?

Nie, ja tylko kupuję produkty Nestle, Hippa i Bobovity, boję się tych niemieckich produktów nieznanych do jedzenia nie wiem czemu, za to kupiłam żel do kąpieli Babydream naturalny i jest świetny 🙂

Kasia napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Kupowałyście te grysiki babydream w rossmannie? Ja właśnie dam jej trochę na spróbowanie. Tzn na sprawdzenie bo to, że jej posmakuje to nie mam watpliwości ale czy jej nie uczuli?
ja nieu mnie w mieście nawet rossmana nie ma 😞

Spoko na moim zadupiu co mieszkam też nie ma Rossmanna muszę do GD jeździć 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
ja nieu mnie w mieście nawet rossmana nie ma 😞

Spoko na moim zadupiu co mieszkam też nie ma Rossmanna muszę do GD jeździć 😁
😁

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Ja kkupowałam kilka razy te deserki w słioczkach babydream i dobre są. Teraz skusiłam się na te jogurciki/grysiki. Dla mnie smaczny (ten waniliowy) ale zobaczymy jak Maja a raczej jej policzki?!
mój Patryk miał na początku takie brzydkie policzki, chropowate i szorstkie i podejrzewali skazę białkową a teraz ma piękne policzki i skazy nie widać 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
HEJ 🙂
moja też zjada ale szczególnie upodobała sobie kapcie, jak jej rzucę to zaraz za nim pójdzie 😉
posprzątałam chałupę, upiekłam ciasto, zrobiłam panna cottę to teraz mogą przychodzić goście, później jeszcze ciastka muszę upiec...nie lubię nic na słodko robic, jakoś nie mam weny
a na smyczy to też często widuję dzieci, hehe biedne takie

u nas jest taka dziewczynka co ma smycz do plecaczka przyczepioną 😜 do kompletu z plecakiem 😜 i chodzi z mamą i siostrzyczką w wózku taką malusią 😜

o nawet wiem o której dziewczynce mówisz 😁 ale powiem, że ten plecak fajny, ładnie wygląda 🙂

JUSTYNA napisał(a):

ja kupilam 2 razy, jest ok!

• Mamusie
Izabela napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):

ja kupuje te w plastikowych kubeczkach coś takiego jak nestle robi deserki mleczne tylko babydream o smakuhmmm..herbatnikoów 🥴i moja wcina jak szalona 🙂musze jeszcze inne wypróbować 🙂Ajakie polecacie mamusie które kupują te rossmanowskie jedzonko?
🙂 🙂 🙂

Kasia napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Ja kkupowałam kilka razy te deserki w słioczkach babydream i dobre są. Teraz skusiłam się na te jogurciki/grysiki. Dla mnie smaczny (ten waniliowy) ale zobaczymy jak Maja a raczej jej policzki?!
mój Patryk miał na początku takie brzydkie policzki, chropowate i szorstkie i podejrzewali skazę białkową a teraz ma piękne policzki i skazy nie widać 🙂

No właśnie, bo czasami dzieci to mają same z siebie jakieś brzydactwo się przypałęta

• Mamusie
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
HEJ 🙂
moja też zjada ale szczególnie upodobała sobie kapcie, jak jej rzucę to zaraz za nim pójdzie 😉
posprzątałam chałupę, upiekłam ciasto, zrobiłam panna cottę to teraz mogą przychodzić goście, później jeszcze ciastka muszę upiec...nie lubię nic na słodko robic, jakoś nie mam weny
a na smyczy to też często widuję dzieci, hehe biedne takie

u nas jest taka dziewczynka co ma smycz do plecaczka przyczepioną 😜 do kompletu z plecakiem 😜 i chodzi z mamą i siostrzyczką w wózku taką malusią 😜

o nawet wiem o której dziewczynce mówisz 😁 ale powiem, że ten plecak fajny, ładnie wygląda 🙂

no ten plecaczek taki słodki 😜
też będę musiała taki Dyśce sprawić, nie ma co ! 😜
zwłaszcza jak nad morze pojedziemy to nie wyobrażam sobie bez szelek hahaha 😜

• Mamusie
Asia napisał(a):
Izabela napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):

ja kupuje te w plastikowych kubeczkach coś takiego jak nestle robi deserki mleczne tylko babydream o smakuhmmm..herbatnikoów 🥴i moja wcina jak szalona 🙂musze jeszcze inne wypróbować 🙂Ajakie polecacie mamusie które kupują te rossmanowskie jedzonko?
🙂 🙂 🙂
no właśnie o tych mówię. Pierwszy raz kupiłam bo zawsze nestle i bobovity kupowałam. Te w rossmannie są o wiele tańsze. Dziś spróbowałyśmy waniliowy. Dla mnie pyszny. Dla Majusi oczywiście też 😉 Mam też ten z herbatnikami

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Asia napisał(a):
Izabela napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):

🙂 🙂 🙂
no właśnie o tych mówię. Pierwszy raz kupiłam bo zawsze nestle i bobovity kupowałam. Te w rossmannie są o wiele tańsze. Dziś spróbowałyśmy waniliowy. Dla mnie pyszny. Dla Majusi oczywiście też 😉 Mam też ten z herbatnikami
ten z herbatnikami extra jest sama lubie 🙂to jutro kupie ten waniliowy 🙂a jakie jeszcze obiadki...deserki kupowałaś?

• Mamusie
Asiu kupuję też te deserki w słoiczkach babyderam. Obiadki też ale pluła bo przyzwyczajona do maminej kuchni 😉 Kupuje też te napoje po 4 mies. w plastikowych butelkach (też babyderam). Tej babeczki nie spotkałam jeszcze ale już na wtorek umówiłam się ze studentką co do tej pory pracowała jako pomoc w przedszkolu. Wydaje się miła ale na razie tylko telefonicznie z nią rozmawiałam. Mam nadzieję, ze znajdę kogoś kto mnie uspokoi bo na razie płakać mi się chce na samą myśl, że muszę zostawić moją malutką Majusię. Tulę ją co chwila, tłumaczę jej, pytam czy nie przestanie mnie kochać jak na 8 godzin zostanie beze mnie. Zwariowałam ale ona jest taka maleńka. Natala kiedyś też miała nianię ale jak miała 2,5 roku a Majusia? Serce mi pęka ale co mam zrobić? Na początek chyba taka opiekunka co to dla niej będzie cała. I dla Natalii lepsza niż żłobek, choroby...

Idę pod prysznic. Dobranoc

• Mamusie
czesc
do mojej niuni pewnie jeszcze w tym roku przyjedzie moja mama i bedzie z nia siedziala bo ja musze pracy szukac
chcialabym posiedziec z nia dluzej , przynajmniej tak do 3 latek- wtedy do przedszkola by poszla a ja spokojnie do pracy, ale niestety wydatki sa coraz wieksze wiec trzeba isc do pracy

• Mamusie
donia napisał(a):
czesc
do mojej niuni pewnie jeszcze w tym roku przyjedzie moja mama i bedzie z nia siedziala bo ja musze pracy szukac
chcialabym posiedziec z nia dluzej , przynajmniej tak do 3 latek- wtedy do przedszkola by poszla a ja spokojnie do pracy, ale niestety wydatki sa coraz wieksze wiec trzeba isc do pracy
a mama mieszka blisko?czy będzie z waami mieszkać?

• Mamusie
Justynka-dasz rade 🙂napewno znajdziesz fajną babeczke zobaczysz potem tak sie zżyjecie jak rodzina 🙂trzymam kciuki i daj znać 🙂ja po dzisiejszych histeriach Soni szukam żłobka dla niej 🤪cały czas biore pod uwage naszą dzielną Anastazje 🙂jak Honoratka pisała że sama sie sobą zajmuje,nie płacze i jest w żłobku ok 🙂

donia napisał(a):
czesc

Ja tak chce do 2-3lat, ale czy dam radę? Chyba prędzej zwariuję 🤢

Ja też lecę spać 🙂 dobranoc! 😘

• Mamusie
ja też już włączyłam wsteczne odliczanie, kiedy do pracy 🥴
ciągle o tym myślę i tak mi żal Mai, chociaż wiem, że zostanie z babcią (teściową:side 🙂 to jednak jakoś mnie to "swędzi"....może dlatego że mamy wiele różnych poglądów...
ale jestem padnięta, tyle dziś zrobiłam...też idę ziuziu 😘