Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Moja też jeszcze 2 tyg. temu pluła jak dostała coś nie zmiksowane na papkę. Dałam jej trochę czasu i od kilku dni wróciłam do tematu. Teraz już nie ma problemów 🙂

Blue napisał(a):

Justyna ja nie znam takiego powiedzenia, może to w Wawie tak się mówi 🙂 aha jaka to sukienka jakiej firmy co ma Majka? 🙂

Jakiej firmy pytasz? Dystrybutor: Carrefour Polska hehe 😉

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

JUSTYNA napisał(a):
Moja też jeszcze 2 tyg. temu pluła jak dostała coś nie zmiksowane na papkę. Dałam jej trochę czasu i od kilku dni wróciłam do tematu. Teraz już nie ma problemów 🙂

Blue napisał(a):

Justyna ja nie znam takiego powiedzenia, może to w Wawie tak się mówi 🙂 aha jaka to sukienka jakiej firmy co ma Majka? 🙂

Jakiej firmy pytasz? Dystrybutor: Carrefour Polska hehe 😉

Moja właśnie nigdy nie miała problemów z jedzeniem ze słoika, wszystko ładnie żuła i tak je do teraz, może dlatego, że kocha obiady i zupy, mięso z kurczaka też żuje a nie daje zmielonego tylko małe kawałki. No przecież ona gardzi tylko produktami mlecznymi 😁 a najbardziej mnie rozwala to, że zje swój obiad a zabiera się za moje kanapki i jest czysto dzika za szynką, serem i chlebem, ale niestety sporo czasu upłynie zanim zacznie jeść to co my.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
całe rodzinne wydałam na ubrania dla dzieci w pepco

U mnie nie ma pepco, ale jak pojadę do domu to też małą obkupię 🙂

a ja nie jestem zadowolona z jakości ubranek Pepco
kupiłam kilka koszulek i bluzeczek i po 1 praniu są już nieatrakcyjne
jakieś takie porozciągane zmechacone 😠
już wole te F&F Tesco
a jakiś czas temu w Auchan były fajne i dobre ubranka a teraz jak tam byłam to taka bieda że hohoho

HONORATKA napisał(a):
dostałam dziś paczkę ze słoiczkiem bobovity listem
chyba pierwszy raz d porodu coś dostałam 😠

A ja czekam na coś z Bebilona i lipa 😠 za to mam dostać paczkę z Johnsonem dla niemowląt w październiku no zobaczymy 🙂 a z bobovity dostałam paczkę 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
Moja wariatka o 11 dostała mleko jak zwykle 120ml, a lekko po 12 wsunęła cały duży słoik po 9 mieś. z kawałkami makaronu 😁 skład podobny tylko kawałki dużo większe, ślicznie zjadła 🙂 szybko zacznie jeść normalne kawałki jedzenia tak myślę.

Moja Dyśka woli jak są kawałki duże 😉 banana jej do rączki daję bez skórki w całości i sama je 😜

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Moja wariatka o 11 dostała mleko jak zwykle 120ml, a lekko po 12 wsunęła cały duży słoik po 9 mieś. z kawałkami makaronu 😁 skład podobny tylko kawałki dużo większe, ślicznie zjadła 🙂 szybko zacznie jeść normalne kawałki jedzenia tak myślę.

Moja Dyśka woli jak są kawałki duże 😉 banana jej do rączki daję bez skórki w całości i sama je 😜

Było widać po wafelku buahahahahahaha!

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):

Było widać po wafelku buahahahahahaha!

hahaha 😜 bo jak jeść to konkretnie 😜

• Mamusie
My zaraz idziemy do kąpieli i spać 😜
Adam będzie gdzieś koło 3 pewnie więc nie będę na Niego czekać bo mi się zwyczajnie nie chce 😜
Dla Dyśki już mam naszykowaną wodę na butlę 😜 dzisiaj pierwszy raz 210ml 😜 i dam Jej zwykły nan a nie ten dobranoc z kleikiem 😉 mam nadzieję że ładniej pośpi 😉

kolo177 napisał(a):
Adam będzie gdzieś koło 3 pewnie więc nie będę na Niego czekać bo mi się zwyczajnie nie chce 😜
Dla Dyśki już mam naszykowaną wodę na butlę 😜 dzisiaj pierwszy raz 210ml 😜 i dam Jej zwykły nan a nie ten dobranoc z kleikiem 😉 mam nadzieję że ładniej pośpi 😉

Jasne wierz w cuda, ja moją zachwalałam, że po kaszce gęstej śpi do rana i co.. budzi się po kilka razy 😠 co nie jest śmieszne!! Moja już od dawna śpi, po 18 ją wykąpałam i położyłam spać, odpadła od razu 😜

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):

Jasne wierz w cuda, ja moją zachwalałam, że po kaszce gęstej śpi do rana i co.. budzi się po kilka razy 😠 co nie jest śmieszne!! Moja już od dawna śpi, po 18 ją wykąpałam i położyłam spać, odpadła od razu 😜
PO 18-TEJ? 🤪no co ty? do rana ci pośpi?ile Laura śpi w dzień?my po 18-tej na dwór wyszłyśmy bo dopiero przestało wiać i teraz wykąpana usypia 🙂

• Mamusie
donia napisał(a):
moja juz od godziny spi ale bylo juz jedno krociutkie przebudzenie

ostatnio kupowalam kilka razy ubranka dla malej w Auchan i tez jestem zadowolona i naprawde niedrogo i czesto maja - przynajmniej u nas-obnizki, takze mozna kiupic duzo za nieduzo

ja jutro może pojade na zakupy do Auchana 🙂to popatrze co jest 🙂jak Soni będzie lepiej z tym katarem bo w dzien jakby go było mniej 🙂ale non stop robimy inhalacje 🥴

Asia napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):

PO 18-TEJ? 🤪no co ty? do rana ci pośpi?ile Laura śpi w dzień?my po 18-tej na dwór wyszłyśmy bo dopiero przestało wiać i teraz wykąpana usypia 🙂

Padniesz 😁 po 18 poszła spać i spała do 7 rano 🙂 ani razu się nie obudziła w nocy jestem w szoku!! A czasami idzie spać o 22, a i tak w nocy pobudkę robi. Co do spania to staram się, żeby spała po każdym posiłku chociaż chwilę i jakoś to się udaje, za dnia śpi na pewno z 3 razy. A w nocy to się budzi z głodu i z tego, że chce się jej pić.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Asia napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):

Padniesz 😁 po 18 poszła spać i spała do 7 rano 🙂 ani razu się nie obudziła w nocy jestem w szoku!! A czasami idzie spać o 22, a i tak w nocy pobudkę robi. Co do spania to staram się, żeby spała po każdym posiłku chociaż chwilę i jakoś to się udaje, za dnia śpi na pewno z 3 razy. A w nocy to się budzi z głodu i z tego, że chce się jej pić.

o to widzę, że przyszalała ze spaniem 🙂 u nas takie ładne noce się skończyły i teraz są bardzo niespokojne 😠