Skocz do zawarto艣ci

Mamy lutowe 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie p贸藕niej...
  • Odpowiedzi 11,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• Joanna1984_m

1092

• sobolinek_m

2610

• julik_m

922

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• Mamusie
Witam Lutowe mamusie 馃檪
Urodzilam 16 Lutego sliczna dziewczynke o imieniu Alicja przez "awaryjne ciecie cesarskie" Porod mialam wywolywany i przy 6 cm rozwarcia serduszko przestawalo bic i caly porod skonczyl sie cesarka. Bardzo sie ciesze, ze Ala jest cala i zdrowa. Mimo totalnego nie przygotowania sie psychicznego na ta operacje bardzo milo wspominam moj porod, mam nadzieje, ze wy tez 馃檪 POZDRAWIAM 馃檪
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Witam lutowe mamusie 馃檪
Dopiero dzisiaj na brzuszku si.臋 dopatrzy艂am ,偶e cz臋艣膰 z Was pisze na tym forum wi臋c wpad艂am si臋 przywita膰 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
hej kochana 馃檪 dawno cie nie widzialam 馃檪

ja mam stresa do pt - maly ma wirusa - robi 5 kupek dziennie i to zielone z wydzielina. Bylam u lekarza - mamy lekarstwa i dietke 馃槥 do piatku obserwujemy co sie bedzie dizialo, ale znajoma mnie nastraszyla ze to moze byc rota 馃槥 馃槥 馃槥 馃槥 jesli tak to sobie nie wyabcze ze nie zaszczepilam malego 馃槥 馃槥 馃槥 siedze i rycze 馃槥 馃槥 馃槥
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Doberek 馃檪

witaj larosanegra 馃檪 dawno ci臋 z nami nie by艂o.
Monia nie r贸b sobie wyrzut贸w. Dzieci po szczepionce te偶 mog膮 zachorowa膰 tylko objawy s膮 艂agodniejsze i si臋 dziecko nie odwodni. A lekarka nie powiedzia艂a czy to rota czy nie?
Trzymam kciuki 偶eby wszystko by艂o ok i 偶eby szybciutko wyzdrowia艂.
a u nas wczoraj to si臋 okaza艂o, ze to by艂 brzuszek nie z膮bek. Pawe艂ek mia艂 wzd臋cia. a zdj臋cie z nurkowania mega fajne. A nie ba艂a艣 si臋, 偶e si臋 zach艂y艣nie wody?
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Monia pr贸bowa艂am da膰 Pawe艂kowi marchewk臋 i jab艂uszko. Og贸lnie to ci臋偶ko nam z tym idzie, nie bardzo podoba mu si臋 pomys艂 jedzenia z 艂y偶eczki. Ale chyba troch臋 bardziej jab艂uszko mu zasmakowa艂o. Nic trzeba go powoli przyzwyczaja膰. Mam nadzieje, 偶e z czasem polubi nowe jedzonko. Kupi艂am tez kaszk臋 mleczno-ry偶owa i chce dodawa膰 do mleczka ale najpierw musz臋 smoczek odpowiedni kupi膰 ba na zwyk艂e to jest to troszk臋 za g臋ste.
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...