Skocz do zawartości

Mamy lutowe 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Weszłam, żeby się pochwalić, że ZDAŁAM egzamin na prawko 🤪 ale żadna się nie świeci, więc dowiecie się jutro 😜

Malamyszko, super, że już pracujesz na umowę, sprawnie Ci poszło zdobycie pracy, a martwiłaś się o to. Gratulacje 🙂

Sobolinku, Ty to się masz z tą swoją córcią... Tak to jest z takimi "żywymi sreberkami". Dużo sił dla Ciebie życzę 😘
W sprawie lekarki mnie "nie zawiodłaś" i sprawdziłaś wszystko jak trza 🙂

Co do pogody to u nas dwa dni były cieplejsze i słoneczne, a teraz znów się zapowiada chłodny i deszczowy tydzień 😠 gdzie to lato?! Kasiu, ja też chętnie bym się poopalała, tylko nie ma słońca do tego, a jak jest słońce to okazji akurat nie ma...

Zmykam do męża, w końcu mamy co świętować 😁

• Odpowiedzi 11,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Joanna1984_m

1092

• sobolinek_m

2610

• julik_m

922

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

BRAWO BRAWO SUUUUPER ale z Ciebie zdolniacha ,ja bym nie zdała ,za pierwszym razem ,no jeszcze raz gratuluję ,a ja właśnie wystawiłam naszą L, na allegro,ale się cieszę naprawdę oklaski od mnie i buziaczki 😘 😘 😘 😘

• Mamusie

Asiula GRATULACJE za pierwszym razem 🤪 🤪woow
Ja zdawałam wiele lat temu i nie zdałam a to dlatego że zdawałam Maluchem który ledwo jechał i sztuką było nim manewrować po placu no i oblałam jak większość wtedy, nie dość że stres to jeszcze taki rzęch, na szczęście na następny termin już było Punto nówka sztuka z salonu co się jednym palcem prowadziła 🙂

Zuzka wystawiłaś L a co ze szkołą jazdy?

• Mamusie
malamyszka napisał(a):
Hej Dziewczyny. Ale miałam dziś dzień!!!
Najpierw dostałam w pracy umowę o pracę - w końcu. I kwota też wyższa niż oczekiwałam. Także super. Ale wracając do domu poszłam po małego do żłobka. Okazało się, ze nie zapłaciliśmy i dostałam bure od pani. Potem zatrzasnęliśmy się w windzie między piętrami (ja i Michaś). Na szczęście była naklejka z tel do pogotowia dźwigowego więc zgłosiłam, ze jestem z małym dzieckiem i byli w 20 minut. No i jak już się wdrapałam piechotą na to moje 6 piętro (powiedziałam, że drugą windą nie jadę) to okazało się, ze nie mam kluczy a Paweł u kumpla w Żorach. No i czekanie na mojego Tatę, bo rodzicom dorobiliśmy zapasowe na wszelki wypadek. No i teraz w końcu w domu. Michaś padł po tych przygodach. Ja też jakaś taka zmęczona jestem.

Sobolinku, jak Anusia taka żywa i nie śpiąca, to pewnie przechodzi choroba i antybiotyk pomaga. Tylko się cieszyć.

no nie zazdroszczę takiej końcówki dnia 😮 chociaż z rana zapowiadało się rewelacyjnie gratulację umowy i lepszej pensji 🙂

• Mamusie
soblinek no to nie masz lekko ciekawe tylko czy to niespanie w dzień to chwilowe czy już tak zostanie bo wiadomo niektóre dzieci po prostu nie potrzebują snu w dzień oczywiście nie życzę Ci tego bo to wtedy ani chwili spokoju nie ma ani kiedy co zrobić 🤢
zuzka no uważaj z tym słoneczkiem 😎 a z tą trawą to sąsiadka przesadziła nie dość że skwar się z nieba leje to ta jeszcze smrodzi dymem np. tutaj to nie wolno palić na swoich posesjach zawsze mnie to dziwiło bo to wiadomo czy żywopłot się zetnie trawę skosi tutaj po prostu pakują w papierowe duże wory lub przyczepki i wywożą na specjalne wysypiska dodam tylko że darmowe jednym słowem ma to swoje zalety 😉

• Mamusie
aaa pisałyście tak o wózkach dla lalek Gabryś ostatnio zabrał dziewczynce taki zabawkowy koszyk wózek sklepowy i śmigał po całym placu zabaw a ta dziewczynka akurat na etapie że wszystko jej więc się działo ten zabierał a ta płacz i moja moja 😁

• Mamusie
no dobra uciekam już sobie sama popisałam 😉 dzisiaj akurat pogodę też piękną mamy 😎 może w końcu będzie trochę tego lata 😎 miłego słonecznego dnia życzę 🙂 sobolinku Tobie w szczególności niech Anula chociaż na godz. oczka zmruży 🙂

• Mamusie
Czeeeść 😆

Dzięki za gratulacje 😘 To nie było moje pierwsze podejście, ale trochę jak pierwsze. Dwa pierwsze miałam z brzuchem, drugie podejście 17.02 😜 Więc przerwę miałam długą, teraz wykupiłam cztery dodatkowe jazdy z moim instruktorem i podeszłam do egzaminu (z przekonaniem że nie zdam). Teraz mąż przeżywa, że będę mu samochód zabierała 😜 Już usłyszał, że on będzie PKSem do pracy rano jeździł 😁

Słyszałam, że na południu Polski są ostrzeżenia przed upałami, a w moim regionie z kolei przed burzami i ulewami... 🤨 Ciekawe czy uda nam się dzisiaj wyjść na spacerek. Tylko, że Ula zaraz do piaskownicy by chciała, a tam błoto... Chyba że w chustę ją zapakuję i się przejdziemy 😎

Doberek ,a my juz po spaniu 2 godzinnym ,za to w moje dziecko cos dzisiaj wstapiło chyba wstała lewą nogą,casły czas mruczy i płacze,nawet na dworze,nie wiem co jej jest ,teraz sie obudzila i dalej to samo,
Alwo u nas tez nie mozna palic lisci i traw sa specjalne miejsca do ktorych powinno sie to wozic-kompostownie i jak im przyzieziesz to jeszcze sadzonki w zamian dostaniesz ,my wywozimy skoszona trawe i liscie na łąki 50 m od domu ,tak robi wiekszosc sasiadów a ta dr.pediatra w dodatku nie i tłumaczenie nic nie daje ,wezwałam nawet straz miejska ,przyjechali nie wiem co jej powoedzieli ale ona dalej paliła jak pojechali
a u nas po nocnej ulewie znowu tropiki aledzisiaj juz troche lepiej bo wieje wiaterek i sa chmurki

• Mamusie
Hej
My już po obiadku, a Ania nadal śpi.
Malamyszko u nas też rano strasznie lało, za to później wyszło słońce i to wszystko zaczęło parować i było jeszcze gorzej niż w upał 40 stopni.
zuzka mam nadzieję, że te marudzenie Zuzi to jest chwilowe. Może ją te zmiany pogody rozdrażniły. Ja jak się dziś przebudziłam to czułam ból głowy, więc coś jest z ciśnieniem. A teraz ze mnie leci.

• Mamusie
sobolinek napisał(a):
Cześć
Chyba zaraz wyjdę z siebie normalnie. Anka wyje w łóżeczku i za nic w świecie nie potrafi zasnąć chociaż jest śpiąca. Nie wiem już co z nią robić.

a może w wózku na spacerze zaśnie nie wiem mój w wózku spał ładnie i jak teraz czasami ma kłopot z zaśnięciem to własnie do wózka próbuje a może po prostu z nią się położyć

• Mamusie
no ale juz przeczytałam że zasnęła 😉 kurcze ja też chce taka pogode tutaj niby ciepło tylko wiatr zimny i np. teraz jak śmieci poszłam wywalić to normalnie zimnooo 😞 czy to moje dziecko pokapie sie w tym roku w ogóle 😮 ja uciekam tylko tak na chwilkę zajrzałam i brykam do wyrka normalnie na coś liczę 😉 ☺️ 😉 spokojnej nocki 😘 😘 😘

sobolinek napisał(a):
Zuzka to czym Wy do nas przyjedziecie??? 😞 😞 😞 😞 😞 Jak sprzedajecie autko.[/quote

najpierw to ono musi się sprzedać ,a wydaje mi się że łatwo nie będzie,a jak już się sprzeda to my bez auta ani rusz ,więc zaraz będzie kolejne
Julik ,zamknęliśmy szkołę,A ma teraz taką prace ze niedałby rady jej prowadzić ,a pozatym tylko trzeba było dokładaćdo interesu,za duża konkurencja,a takiego auta co do bagażnika wejdzie tylko wózek typu parasolka i nic więcej to ja nie chce,

• Mamusie
hej
Zuzka prawko zdawałam 15lat temu w 97, uczyłam się w technikum gdzie była samochodówka więc nie chodziłam do żadnej szkoły jazdy tylko dostałam kserowane testy i nauczyciel prowadził jazdę a pierwszą pamiętam do dziś to było Polonezem, wsiadłam, nauczyciel mówi dobra jedziemy do banku bo muszę coś załatwić, ja Panie ja jeszcze nie jeździłam, to tu masz kierownicę tu biegi tu pedał gazu tu hamulec, sprzęgło i ruszaj 😁

Alwo nie jesteś jedyna ja też chcę taką pogodę, już mam dość kilka dni było ciepło a teraz tylko deszcz i zimno a tu już koniec czerwca, masakra jakaś 😠

Małamyszko już upłynniasz swoją podwyżkę 😁 najważniejsze że jest co!nie 🙂