Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Marta dzięki za instrukcję, teraz suwaczek mam i ja 🙂
Filmik cudowny normalnie aż się wzruszyłam.
Ja ciąże wspominam bardzo dobrze, z wyjątkiem ostaniego miesiąca, bo byłam wielka jak czołg, wszystko mi puchło i ogólnie ciężko było, bo się 3 tyg. przed pororodem rozchorowałam. Drugie dziecko planujemy też za 3-4 lata, a nawet gdybyśmy chcieli wcześniej to z racji cesarki przynajmniej dwa lata musimy czekać.

• Mamusie
Marta i się rozryczałam ;-) Pamiętam te zdjęcia jak wstawiałaś w awatary. Matko dziewczyny ile my razem przeszłyśmy, a ten filmik o tym przypomina. Marta przepiękne to jest. W jakim programie to robisz, też bym chciała taka pamiątkę? O jaki hotel chodzi? My w Boże Ciało mamy chatę wolną, bo teście wyjeżdżają to może imprezka? Tylko karalucha musiałabym do moich rodziców zawieść ;-)

Niunia Hotel Haffner, ale musze z mezem zagadac jak tam z finansami stoi 😜 Jesli tylko udala nam sie przyjechac to napewno was odiwedzimy..Ja sie troszke boje, ze jak z nia gdzies pojedziemy to sie przesatwi i nie bedzie mi spac w nocy.
A co do filmiku to ja mam MacBook-a i robie filmy w iMovie..

• Mamusie
Marta napisał(a):
Niunia Hotel Haffner, ale musze z mezem zagadac jak tam z finansami stoi 😜 Jesli tylko udala nam sie przyjechac to napewno was odiwedzimy..Ja sie troszke boje, ze jak z nia gdzies pojedziemy to sie przesatwi i nie bedzie mi spac w nocy.
A co do filmiku to ja mam MacBook-a i robie filmy w iMovie..

Marta to jeden z najdroższych hoteli ;-)
Kurczę nic mi nie mówi co to ten MacBook ;-(

Ale to moje dziecki uparte jest....Klade ja na brzuch, potrzymala glowe 3 minuty a potem zaczela sie przemieszczac 🙂 Odpycha sie nogami i pelznie! A teraz krzyczy, bo ja odwrocilam.

• Mamusie
Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantow!!Zdrowka i wielu usmiechow na waszych pieknych buzkach!!
Ja pierdziele,pol dnia narabialam te wasze 50 stron!!Przeginacie laski.Polowy i tak juz nie pamietam.Witam nowa marcoweczke 🙂Kaczuszka ciesze sie,ze sie w koncu odezwalas.A zabki to faktycznie szybciutko,kroliczek ci rosnie 😁 😁 Ja az sie boje zabkowania.A co do filmiku,to niestety nie bylam na masazu,bo musialam jechac z kolezanka i jej synkiem do szpitala,bo dostatwal antybiotyki a poprawy nie bylo...A moje sloko wazy juz 6,03kg 😁 Calkiem duzo zywej milosci 😁 Marta swietny filmik,az mi sie cieplutko na sercu zrobilo.A ja sie nie odzywalam,bo raz,ze nie mialam czasu a dwa nie mam humoru na nic 😞 😞Ale nie bede wam tu smecic.