Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Mnie tez!!!!!! I tak to juz pewnie bedzie!!!!
My jak zwykle nocke mialaysmy zwariowana, mimo ze zjadla 170 ml kaszki o 21 to pospala pol godziny i nie spala do 23 potem znow 30 min snu i nie spanie do 1 Nie wiem co tej mojej niuni sie poprzestawialo!!!1 Myslalam ze niedojad ale to nie to bo byla objedzona po uszy!!! Wiec zostaja ząbki albo charakterek!!!!
Tradycyjnie o tej porze ide robic obiad do potem!!!

• Mamusie
Też mam ten problem choć miałam cesarkę. Nie wiem co by było gdyby urodziła naturalnie :/

U nas nocka super. Krystian bez żadnych wcześniejszych pobudek (bo potrafił 2 razy się przebudzać i smoka mu musiałam wkładać) wstał o 3.10. Zjadł i poszedł lulu. POtem pobudka po 5, wzięłam go do łóżka i spaliśmy do 8 🙂 Czyli coraz lepiej ten mój diabełek śpi. A dziś dostanie jabłuszko. Mam nadzieję, że mu posmakuje.

• Mamusie
Udało mi się umówić do neurologa i to ponoć bardzo dobry na NFZ i to 9.08.2011. 🤪
Babka chciała nawet na 04.08.2011 ale jesteśmy na wakacjach. Teraz zostaje mi tylko iść jutro i zmienić skierowanie mam nadzieję że załatwię to bez problemów.
Swoją drogą neta biorę ze sobą 😉

• Mamusie
Już po akcji jabłuszko. Pierwsza mina była jakbym mu cytrynę podała. Potem włożył rękę w łyżkę i wytarł w spodnie. Potem zabrał mi łyżeczkę ale wszystko z niej rozbryzgał wkoło. Chyba mu średnio smakowało bo wszystko wypluł. A na koniec sam wytarł sobie buzie śliniakiem 🙂 Ale i tak jutro próbujemy znów 🙂 🙂

Hawajka moja przed każdym posiłkiem robi minę "na cytrynę", a potem wcina 😉. Wydaję mi się, że dzieci tak smaczek poznają 🙂.. Ale pełna kulturka, Krystian sam się śliniakiem wytarł, hehe 🙂. Próbujcie dalej, na pewno mu zasmakuje 🙂

• Mamusie
czesc dziewczyny! my w lozku do 12h00!!!
Potem mała zjadla obiadek szpinak z ziemniaczkami, ale zjadla tylko troche ponad pol sloika... no coz, nowy smak, to pewnie dlatego 🙂
a teraz bidulka sie meczy z czkawka...
Niunia fajnie ze sie randka udala 🙂 fajnie jest tak wyjsc we dwoje 🙂

• Mamusie
W piers z kurczacza wetrzyj przyprawy do kebaba i zostaw na 2 godz.W tym czasie pokroj drobno pieczarki i cebule i przesmaz to na patelni.Po ok 2 godzinach blache wyloz folia,poloz na to piersi.Posmaruj je majonezem i na to poukladaj te pieczarki.Calosc posyp tartym zoltym serem i zapiecz w piekarniku.Czasochlonne ale pyszne 🙂 🙂dorotko a czemu nie pojdziesz do lekarza z hemoroidami?Moja mama kiedys miala i jej je zoperowali i miala klopot z glowy.Zabieg jest wykonywany na kase chorych,wiec po co sie meczyc?Ode mnie wlasnie goscie wyszli.Julka aniol normalnie,nawet nie zajeknela,tylko w glos sie caly czas smiala,a tylko wyszli,to zaraz krzyk na mnie...Chyba juz na mnie patrzec nie moze 😉 😉 😉

• Mamusie
Dziewczyny jezdzicie jeszcze w gondolkach czy juz w spacerówkach?

Kurcze jutro trzecie szczepienie - zobaczymy co to bedzie 😞
A dzis bylismy u ortopedy pozwolil nosic na biodrze i sadzać potroszku, ale fasol nie lubi siedzieć woli na brzuchu ciagle lezec i co ja go n PLECY TO ON NA BRZUSZEK 🙂

Nom, my też gondola i pewnie spacerówka dopiero na jesień, albo i później. A Wasze dzieciaczki wkładają już stópki do buzi? Bo amelcia przez to napięcie to dopiero za kolanka się chwyta i to dosyć rzadko.

• Mamusie
Krystian też zaczął od "macania" się po udach. Albo wyciągał nogi przed siebie i je oglądał. Od niedawna zaczął się za stopy łapać, ale do buzi jeszcze ich nie wkłada. Ale namiętnie ściąga sobie skarpety 🙂 Także Szarla nie martw się, wszystko jeszcze przed Amelcią 🙂

• Mamusie
Hawajka to ten sam problem na plecy udało mu sie kilka razy niechcacy 🙂 strasznie sie wkurza jak sie na brzuszku znudzi tylko na plecy nie umie i ja musze a wtedy albo usmiech albo znowu by cos innego juz chcial a do wkladania nozek do buzi to u nas daleka droga na razie czasem je zauważa 🙂
a daj przepis na leczo poproszę brzmi smacznie 🙂