Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja nie ogarniam mieszkania :/. Pranie, prasowanie, Amelcia. Do tego męża całymi dniami teraz nie ma :/. Ja to Was dziewczyny podziwiam, bo mi rodzice obiadki podrzucają, a gdyby nie oni to nie wiem co byśmy jedli. Nie wiem co robię źle, bo Amelcia już potrafi sama sobą się zająć, a ja nie daję rady z resztą :/. Idę już od kompa, bo nic nie zrobię, nawet naczyń do zmywarki nie załaduję. Kolorowych dziewczyny!

• Mamusie
Ja też na początku sobie z mieszkaniem nie radziłam... ale już się tego nauczyłam, obiad też zrobię itd.. może po prostu trzeba jakoś powolutku do tego dojść.. tylko, że jednym to przychodzi szybciej drugim wolniej 🙂 🙂 Nie martw się na pewno sobie wkrótce ze wszystkim poradzisz 🙂 🙂

Samantka chyba powinnam też skończyć z jeżdżeniem co weekend. Bo zawsze w sobote mieszkanie sprzątałam, albo mąż. A teraz to ciągle w rozjazdach. Idę już, buziaki :*

jejciu już pisałam na brzuszku, ale naprawdę się coraz bardziej boję o małego..bo wy piszecie, że mauchy łapią już rzeczy świadomie, podpierają się na rączkach i siadają czy tak jak Pawcio włączy sobie gwiazdkę i śpiewa.. a mój nic, a nic 😞 tylko obserwuje zabawki i do nich czasem gada i się uśmiecha..a tak to nic.. nawet rączek nie byo podnieść przed siebie..jedynie zgina w łokciach.. głupie myśli mnie nachodzą, że bedzie jakiś opóźniony.. 😞 😞

• Mamusie
Tuska kochana nie martw sie tym.Kazde dziecko rozwija sie inaczej.Moj maz podobno dopiero zaczal siadac jak mial 8 miesiecy,a chodzic bez zadnej pomocy jak mial 14.I zapewniam cie,ze nie jest w zaden sposob opozniony 😁 U nas w rodzinie wszyscy szybko zaczynalismy wszystko robic.Jak mialam 9 miesiecy to juz chodzilam,a jak mialam 4,5 to siadalam.Wiec nie ma na to zasady.Nie martw sie kochana

• Mamusie
To jest wlasnie minus forum,bo wszystkie mamy dzieci w podobnym wieku i zaczyna sie porownywanie.Dlatego ja nigdy nie czytam jakichs kalendarzy rozwoju nie porownuje.Julka sie rozwija swoim tempem i nawet jesli by robila cos poznij niz inni to bym sie tym nie martwila,bo w koncu kazde dziecko jest inne