Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
EdytaS napisał(a):
aa .. no ale i tak zapytam bo wydaje mi sie ze Kornelka tez robi dluzej niz miesiac, chyba juz ze dwa albo i dluzej!! Zapytac nie zaszkodzi, najwyzej bede bogatsza w wiedze 😜

Edytko,to podziel sięz nami tą wiedzą proszę.
Szarla, odpowiedziałaś na pytanie o samolot, akurat jak pisałam posta 🙂

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Na gazeta.pl jest forum i tam odpowiada paweł zawitkowski, a to jakiś lekarz jest. I on napisał

"Witam,
to normalne i spodziewane zachowanie dziecka w tym wieku -
tzw. "samolot" lub "pływanie", za jakiś czas minie (od kilku dni do
miesiaca). Pozdrawiam. Paweł Z."

EdytaS napisał(a):
Nie ma problemu jak jutro wroce to napisze! 😁

No a ja właśnie chciałam poprosić żebyś jednak się zapytała, bo moja rehabilitanka się mega do tego doczepiła 🙂

A jeżeli Amelcia próbuje raczkować to za parę dni będzie mi szorować po podłodze, bo robi tak cały czas.
U mnie gdzieś burza jest, a jest tak szaro, że przy lampce siedzimy 🙂

Tuska normalnie szkoda, że Alanek to nie dziewczynka. Bo można by już mu spineczki stosować i kiteczki robić. A Amelcia to łysol. Ma coś na tej głowie, ale ja to więcej na nogach mam niż ona na głowie :P

Na pewno będzie córcia! Trzeba brać się do roboty :PP. A moja znajoma wczoraj urodziła. I patrze na jej synka, a on taki malutki. Nie pamiętam żeby moja taka mała była 🙂

• Mamusie
Szarla a zatem powodzenia. Filmiki rewelacyjne 🙂

BTW co do "samolocika" - Patryczek też tak robi, ale ja nie panikuję, jest dobrze - po prostu to jest chęć do "ruszenia" na przód. Zachęcam do obejrzenia klipów o rozwoju niemowlaka na mamazone. Pawliś Niuniowy jak u nas był to tez szybował jak samolocik, także to nic niepokojącego 🙂

• Mamusie
Witam, już jesteśmy. Pawliś u babci był spokojny, nie płakał ;-) Dziadkowie mówi, że nie widzieli jeszcze tak spokojnego dziecka, wiadomo coś tam pokwękał, ale to za jedzeniem. Także o żłobek jestem już spokojna. Niestety ma katar i idę z nim jutro do lekarza ;-( Przeczytałam co pisałyście tak pół na pół. Samolot Paweł robi od dawna i nie widzę w tym nic złego, więc nie panikuję. A Paweł Zawitkowaki jest znanym fizjoterapeutą i podoba mi się to co on gada. Jestem strasznie zmęczona, jeszcze ta pogoda ;-(

Gerdzia super jest ta strona! Dzięki wielkie!

Niunia cieszę się, że wróciliście! Łyso tu było bez Ciebie 🙂. No i Pawełek już z mamusią 🙂. U mnie też się tak dziwią, że amelcia taka spokojna i że nigdy nie widzieli takiego dziecka 🙂. Natomiast ja dzięki niej pogłębiam moje uzależnienie od internetu 😁

Niunia to super, że Pawełek był grzeczniutki u dziadków 😁
Szarla jasne, że to dobra okazja na kupno nowej torebki.. widzę, że nie tylko ja mam fioła na punkcie torebek:PP

• Mamusie
niunia, zazdroszczę takiego aniołka. Mój maluszek nie zostałby z nikim dłużej niż kilka godzin. Dobrze, że choć z butelki umie pić. Ja na szczęście mleka mam dużo i nie zanosi się żeby miało zanikać.
Tuśka, Szarla, ja też torebki uwielbiam, ale to chyba każda kobieta tak ma 🙂
Mały śpi, mąż dzwonił, już ponad tydzień bez niego jesteśmy. No ale w domu jest tak dobrze. Chciałabym tu wrócić bo w tym Szczecinie nikogo nie mam 😞