Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
bea29 napisał(a):
Martyna ja tez biore Azalie i lekarz mowiła że bezpieczna jestem po 7 dniach bez zadnych krwawień 🤔

Mi lekarka też to przepisała (jednak nie wykupiłam po konsultacji z mężem- nigdy tabletek nie brałam i będziemy się inaczej zabezpieczać) i mówiła że teoretycznie po 7 dniach jest bezpiecznie ale lepiej jednak dodatkowo zabezpieczać przez pierwsze opakowanie.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
gusia333 napisał(a):
bea29 napisał(a):
Martyna ja tez biore Azalie i lekarz mowiła że bezpieczna jestem po 7 dniach bez zadnych krwawień 🤔

Mi lekarka też to przepisała (jednak nie wykupiłam po konsultacji z mężem- nigdy tabletek nie brałam i będziemy się inaczej zabezpieczać) i mówiła że teoretycznie po 7 dniach jest bezpiecznie ale lepiej jednak dodatkowo zabezpieczać przez pierwsze opakowanie.

Kurcze mi tylko kazala sie zabezpieczac przez 7 dni??????

• Mamusie
Melduje się, że u nas wszystko ok - wakacyjnie 🙂
Korzystamy z cudownych chwil w trójeczkę 🙂
Manio nasz kochany - śmieje się i "gada" non stop 🤪

Anonimosia cały czas jestem myślami z Wami 😘

Martyna
dziękuje za pamięc 😘

• Mamusie
witajcie wieczornie, widze ze tu dyskusja na temat usg bioderek,my sie dopiero niedlugo wybieramy bo wczesniej zbytnio nie bylo jak,szpital itd. a co do terminow na nfz to sa smieszne dlatego tez prywatnie pojdziemy. a co do tabletek anty to moj organizm po nich wariuje narazie gumis i heja 🙂 no nic milej spokojnej nocki zycze.buzka

• Mamusie
i patrzcie 300 stron już przegadałyśmy

ja pigułki brałam kilka lat - bardzo sobie chwaliłam - ale od kiedy odstawiłam to jednak poczułam się lepiej. jestem raczej szczupła - wszystko było ok - a lekarz po badaniu powiedział że wątroba jak u 100 kilogramowego człowieka - i zapytał czy stosowałam pigułki. byłam w szoku bo brałam nowoczesne pigułki

• Mamusie
heja.

Antenka, Joma
😘 przywołałam kokochy 🙂 🙂

Dobrze mam z teściową, dobrze 🙂 Ale Hania była pół godzinki u babci, ja w tym czasie zjadłam, wzięłam prysznic i wzięłam Haneczkę na przewijak na wieczorną pielęgnację 🙂 później zjadła, pomarudziła troszkę i na rękach u mnie usnęła słuchając nowej płyty Beyonce 😜
Jak ją włożyłam do łóżeczka to obudziła się, usnęła i jak wypluwała przez sen smoczka to się znowu obudziła 🥴 😁 Znowu na przewijak, karmienie i na łóżku moim ją położyłam na wielkiej poduszce 🙂 znowu Beyonce w tle a ja ją całowałam po rączce, ona mnie za palca trzymała i tak usnęłyśmy obie 🙂 Mąż wrócił o 22.30 to mnie przebudził ale ja dalej usnęłam i dopiero teraz (23.30) przełozyliśmy Hanię do łóżeczka i ja się wybudziłam 🙂 ale lekko zamulona jestem...
IDĘ DALEJ SPAĆ :*
DOBREJ NOCKI KOCHANE :* 😘

• Mamusie
Witajcie 🙂 Ja dzisiaj milion planów mam, mam nadzieję, że wszystko załatwimy mimo tej okropnej pogody...

Jamargaretka
to prawda, jestem niezłą fanką Beyonce 😉 Mam wszystkie płyty i bylam na koncercie w Pradze 😁 🙂 🙂
Anonimosia oby tak dalej! 🙂

Będę chyba dopiero wieczorem, więc nie rozpisujcie się za bardzo,żebym nie musiała dużo nadrabiać 😉 😘

• Mamusie
witajcie u nas leje ze hej.. 😞pogoda smetna w Toruniu 😞
dlatego dzis nic nie robie.. bedzie leniuszek.. mała dzis wstała przed 8 , jak zwykle załatwiła sie porzadnie w pampka, także pod kran z nia 😁 nakarmiłam i spi, i wiecie co jak ja połoze na plecach to co chwila oczka otwiera, a w momencie jak ja przekładam na brzuszek zasypia... 😁 😁

witam 😆

Martynka włoski ma rewelacyjne no cudne poprostu 😁

Pytanko ,jak wasze dzieci reaaguja na karuzelkę ?bo mój wariat to tak się ekscytuje czy denerwuje juz sama nie wiem ze za kazdym razem czkawki dostaje jak mu puszczam muzyczkę a jak włącze karuzelkę (ze sie kreci)to czkawka murowana 😮nie wiem co chodzi?

Po za tym sie pochwale ze mój wcześniak wazy już 6,5kg 🤪rośnie jak szalony 800g w dwa tyg. 🙃 SZAŁŁŁŁŁŁ...a no i pleśniawki nas dopadły 🥴ale damy rade choc lekarstwa mały strasznie nie lubi i płacze przy podawaniu...

Pozdrawiam i całuje 😘 😘 😘