Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam Was mamuski 🙂
Bambosz jak bede miala chwilke to wrzuce jakies foteczki na fb... ale Ciebie chyba na fb nie ma co? 😞 fajnie tak jak mezus cos przyrzadzi do jedzonka 😉 moj ma dwie lewe rece do gotowania ale jak czasem cos zrobi to smakuje super 😉 co do pracy to ja ciesze sie, ze wrocilam... fakt faktem na pol etatu ale godziny mam super. No i ciesze sie, ze moge wyrwac sie z domu 😮
Beti OGROMNE BUZIACZKI DLA WIKI 😘 😘 😘 😘 😘
Jamargaretka zgadzam sie z Toba- moja mama mnie i moich 2 braci tez tak wychowala ale tak jak pisze monalissa mielsimy wszystko ze wsi...
Kasia-Manki jejciu ale Oskarek cudownie wyglada z tymi zabkami 🙃 🙃 🙃
Kochane mam do Was pytanko... od jakiegos czasu Patrysiowy pod broda pojawily sie takie czerwone, szorstkie plamki 😞 myslalam, ze zejda ale nie... czytalam na necie, ze moze to byc od sliny a faktycznie slini sie niesamowicie 😞 caly jest mokry... kurcze nie wiem co o tym myslec 😞 mam nadzieje, ze to nie alegria 😞 jejku jak ja nie lubie takich rzeczy- bleeee 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
Moj aniolek juz sobie smacznie spi.

• Mamusie
oj dziewczyny spac bym poszla ale mysle sobie ze psychika podczas snu mi nie odpocznie wiec siedze w necie i czytam i widze ze pusto i dupa blada na naszym forum 😠 wiec jesli te mamy co juz nie pisza a czytaja tylko 😎 albo i nie i kazda wolna chwile poswiecaja dziecku to gratulejszyn ale ja robotem nie jestem i bede wyrodna matką i bede tu siedziec i pisac sama do siebie 😜 a wy czytajcie 😜 😜 😜

• Mamusie
Wiolis napisał(a):
Witam Was mamuski 🙂
Bambosz jak bede miala chwilke to wrzuce jakies foteczki na fb... ale Ciebie chyba na fb nie ma co? 😞 fajnie tak jak mezus cos przyrzadzi do jedzonka 😉 moj ma dwie lewe rece do gotowania ale jak czasem cos zrobi to smakuje super 😉 co do pracy to ja ciesze sie, ze wrocilam... fakt faktem na pol etatu ale godziny mam super. No i ciesze sie, ze moge wyrwac sie z domu 😮
Beti OGROMNE BUZIACZKI DLA WIKI 😘 😘 😘 😘 😘
Jamargaretka zgadzam sie z Toba- moja mama mnie i moich 2 braci tez tak wychowala ale tak jak pisze monalissa mielsimy wszystko ze wsi...
Kasia-Manki jejciu ale Oskarek cudownie wyglada z tymi zabkami 🙃 🙃 🙃
Kochane mam do Was pytanko... od jakiegos czasu Patrysiowy pod broda pojawily sie takie czerwone, szorstkie plamki 😞 myslalam, ze zejda ale nie... czytalam na necie, ze moze to byc od sliny a faktycznie slini sie niesamowicie 😞 caly jest mokry... kurcze nie wiem co o tym myslec 😞 mam nadzieje, ze to nie alegria 😞 jejku jak ja nie lubie takich rzeczy- bleeee 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
Moj aniolek juz sobie smacznie spi.

moja swojego czasu jak namietnie pchała palce do buzki i nie wytarłam jej od czasu do czasu to miała krosteczki wokół ust takie malutkie i wygladały jak uczulenie ale ja wiedziałam ze zawsze ma to po slinotoku 🙂 a teraz juz sucho i buzka piekna a mojego brata córcia (siostra bliżniaczka mojej) to śliniak jej zakładali a za chwile cały śliniak był mokry taaaaaaaaak sie śliniła a moze dalej sie slini nie pytałam 😁

• Mamusie
Bry :]
Ja trochę mniej czasu poświęcam forum i faktycznie ten czas poświęcam dla Szymka, domu i siebie. Może to też efekt tego, że ostatnio udało nam się wypracować jako taki rytm dnia i teraz łatwiej mi coś planować. To nie tak, że cały czas poświęcam dziecku ale więcej też sobie, zaczęłam ćwiczyć, chodzić na basen, znalazłam czas na książkę. Jednak nie zamierzam rezygnować z forum bo to duże wsparcie i kopalnia wiedzy.O!

• Mamusie
Witajcie! u nas dzis ciezko jakos ze spaniem bylo az wreszcie moja myszka padla i juz mam nadzieje miec ja z glowy do rana 🙂 a tak pozatym to spacerki codziennie sobie urzadzamy i spedzamy duzo czasu razem utworzyla sie pomiedzy nami pewna nic porozumienia jesli moge to tak okreslic i dzieki temu mam tez czas dla siebie 🙂buziaki dla was kochane a szczegolnie dla Gosi i Kasi 😘 😘

• Mamusie
Hej dziewczynki

U NAS noc MASAKRA... 😞Oskara męczył kaszel...nie gorączkuje i ma lekki katarek,ale ten cholerny kaszel...
Jamargaretko ja często płacze,bardzo często 😞a Oskara to wózka na pół leżaco wkładam,ale on sam tak siada 🤢
Trzymaj się kochana i ucaluj ode mnie Majusie 😘
Monalissa ja tez niemam Zamiaru rezygnować Z forum,zaglądam kiedy tylko mogę...Oskarowi poświęcam tyle czasu ile potrzeba i niemam jakiś wyrzutów czy cos...i będe na forum dopóki bedzie istniec tylko teskno Za dziewczynkami 🤢
Wiolis super fotki na fb wrzuciłas.Patryk jaki już duzy chlopiec...
Jolajcik 😘 a jak Szymka siadanie?
Hussi ja z moim tez coraz bardziej sie rozumiemy i cieszy mnie to... 😘A jak Twoja kolezanka ktorej pomagalycie?Co urodziła?Jak dała na imiei tp.itd?

• Mamusie
Witajcie Mamusie 🙂

Ja się przyznam bez bicia, że od kilku dni zaglądam, ale nie mam jakoś weny, żeby wbić się w rozmowę 😉

U nas w porządku, choć ząbkujemy nadal, ale jakoś sobie radzimy 🙂
Za nami już kolejne wprowadzone produkty: seler, dynia, gruszka - wszystko baaaardzo smakuje 🙂
A i wczoraj Manio dostał Hulę Kulę - polecam! 🙂

Miłego weekendu! 😘 🙂

• Mamusie
Dziewczyny jak często można smarować dziąsła żelami na ząbkowanie...
Na ulotce niby 2-3 razy, ale u nas to za mało...
Ja smaruje częściej z tym, że małe ilości....
Widzę, że pomaga, bo u nas największa masakra w dzień...
Manio śpiący,ale nie może zasnąć, bo go boli...
Posmaruje i zasypia...
Więc mam odpowiedz na jego niespanie w dzień...ehhh

• Mamusie
Kasia - Szymek siada jak tylko wyczuje okazje, że da radę. W wózku odbija się łokciami żeby siąść a w domu chwyta się wszystkiego co wpadnie w ręce i próbuje podciągać.
Szukamy właśnie fotelika do karmienia, dziewczyny wiem, że pisałyście ale proszę jeszcze raz jakie krzesełka macie i czy polecacie. My zastanawiamy się nad tym http://allegro.pl/moolino-krzeselko-do-karmienia-z-kolyska-promocja-i1903185997.html choć poczytałam w necie i opinie są bardzo różne i zwątpiłam a wczoraj już prawie wcisnęłam "kup teraz"

• Mamusie
My mamy takie http://allegro.pl/nowoczesne-krzeselko-stolik-do-karmienia-i1878738870.html
Polecam!

Najpierw miałam kupować cholernie drogie Chicco Polly, potem tańsze Fisherprice Rainforest, aż w końcu zdecydowałam się na to i nie żałuje!
Jak za tą cenę - solidne wykonanie, praktyczna do czyszczenia tapicerka no i kolorek brązowy w paski mnie zauroczył 🙂