Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witajcie 🙂

U nas nocka jako taka - myślałam, że będzie gorzej przez ten katar...
A tu pobudka o 1 i o 5...ale na na spanie już się nie zanosiło, więc wzięliśmy Mania do siebie....trochę zabawy...i usnęliśmy jeszcze na godzinkę od 7 do 8 uffff 🙂

No a teraz gotuje mu zupkę z porem 🙂

Martyna a może Hanię brokuły męczyły?

• Mamusie
A ja dziś po raz pierwszy gotuję z pomidorkiem... 🙂 Dziewczyny mam pytanie do tych które wprowadziły już mięsko, jak dodaje Milenie do zupki indyczka to robi coś w rodzaju "ble" i wypluwa, dodam że do tej pory zjadała pięknie wszystkie gotowane przeze mnie zupki 🤢 🤢 jak podajecie mięsko?? 🤨

co do pora to dodaje juz od dluzszego czasu z tym ze ja tylko gotuje zupke z porem z ta biala czescia i po ugotowaniu wyrzucam 🙂 Brokuły i groszek Milena wręcz uwieeeelbia 🙂 a co najlepsze dostałyśmy słoiczkowe ziemniaczki ze szpinakiem i jadła z takim smakiem że jak się skończyły to był ryk 😁 😁

• Mamusie
Hejhooooooooooooooooooooooo 🙂

U nas wszystko ok, zyjemy sobie i rośniemy 🙂

Mój uwielbia buraczki i por juz dałam do zupki . Ale tylko z królikiem por mu smakował.
Wszystko je 🙂

My Józka z Czech przywiezlismy 🙂I faktycznie 2 dziecko jaos tak samo się sobą zajmuje i jest mniej do roboty z nim 🙂No wiecie o co chodzi 🙂

• Mamusie
wstyd mi strasznie - nigdy nie krzycze na moja Maje a dzis juz dwa razy na nią nawrzeszczałam 😞 a to dopiero południe.

dałam popis mojej bezradności. bo jak mogę mieć do niej pretensje. chce być noszona - sama ją tego nauczyłam, marudzi - pewnie drugi ząbek idzie, nie je - być może nie jest głodna lub jej nie smakuje - a ja na nią nakrzyczałam. jestem dziś tak potwornie zmęczona.

zupkę spaliłam, musiałam ugotować drugą. i od 12 zbieramy się już na spacer i jakoś wyjść nie możemy

• Mamusie
Gosia21 wiesz co tak czytałam posty wstecz o kolejnych dzieciaczkach i pamiętam jak pisałaś po porodzie że już nigdy w życiu żadnego dziecka 😁

a ja to chyba jakaś dziwna jestem bo niby mam naprawdę fajną córę, grzeczną (odpukać), nie wiem do dziś dnia czym jest wstawanie w nocy itd., kocham ją nad życie ale póki co nie wyobrażam sobie drugiego dzidziusia w swoim życiu...

• Mamusie
Hej dziewoje 🙂
Juz napisalam dzisiaj do was jednego posta ale sie skasowal 🤔

Noc u nas w normie, zasnela po 20 jedzenie o 23, 1, 4 i pobudka o 9. Za to dzien masakra, o 11 probowalam ja ululac i spala tylko na raczkach, kazda proba odlozenia do lozeczka konczyla sie 🤔krzykiem 😮no i w koncu o 13 udalo sie, sukces, jednak trwalo to do 13.10 😮 😞i tak dzisiaj caly dzien, teraz po obiadku wybieramy sie na spacer moze wtedy troche pospi i wytrzyma do wieczora bez marudzenia 🤨