Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
nie no sama nie da rady przy takiej ilosci dzieciaczków!!! Usypianie, karmienie przewijanie kąpanie 🤪 🤪 🤪 No ja po jednym Wojtusku czasem padam hehe
A swoją droga taaaaaka maruda sie zrobiła z niego po południu że szok! ide szybko manne gotowac i kąpiel przygotowac !!!

• Mamusie
😘 😘 😘 😘dla jubilatow!!!!
ja dzis mialam taki przyplyw energii,ze wymylam wszystkie lustra w domu i cala lazienke odpucowalam 😜
no i wkurzam sie przy bąbelkach na fb 😞 ni chuchu nie przejde poza 10 poziom na wulkanie(stara baba a durna 😉)
nowy portal spolecznosciowy nam sie z forum robi 😁,ale to dobrze,ze mozna sobie te funkcje poustawiac,bo wiecie-czasami mnie cos hamowalo,zeby pisac-w sumie kazdy to moze przeczytac 🤢
milego wieczoru!Magda,wyszalej sie za wszystkie czasy,odstresuj no i zloz zyczenia R.!
Iza!musisz miec naprawde serdecznie dosyc,skoro majac zaplecze mieszkalne,decydujesz sie zostawic jej wysokosc wiedzmowatosc"kochana tesciowa"!

• Mamusie
Andzia zaakceptuj mi tu szybko zaproszenie do znajomych 😉 hehe

Słuchajcie... chyba wiem czemu Marysia przespała noc... ale to tylko taka moja hipoteza... wczoraj wsadziłam jej misia śpioszka (Iza Niki ma takiego samego, co z nim spała ostatnio na zdjęciu) na noc, położyłam go od strony pokoju, tak że głowę ma na wysokości głowy misia i przykryłam i misia i Małą razem kołderką 🙂 Dzisiaj Mary zjadła całą buteleczkę i cyca, no i już śpi z misiem 🙂 zobaczymy 😁

Muszę jakieś ubrania poszukać, wiecie 5 par skarpet i takie tam... no i jak to moja siostra mawia (pracowała w gattcie i tak między sobą mówiły) cipognioty założyć (rajstopy) 😮 10 swetrów haha ale ubaw będzie 🤪

• Mamusie
andzia0304 napisał(a):
monia29 napisał(a):
Iza spróbuj moje zaproszenie zaakceptowac bo ja cię nie mogę a nawet zrobiłam tak jak Iwonka pisała 🙂

no u mnie ten sam ból!poklikalam akceptuje z 8 zaproszen od Was,a znajomychdopisalo 4!!

Andzia spróbuj kliknąc na kogoś i na archiwum i na tak mi tak Ty weszłaś teraz 🙂
Tylko z czerwcówką mam problem 😞

• Mamusie
Wpadłam tylko na chwilę zobaczyc te zaproszenia co i jak.
Normalnie ostatnio wymiękam przy małym może jestem złą matką albo wyrodnąale wstyd pisac ale czasami mam dośc swojego dziecka mam ochotę wyjśc z domu i odetchnac 😮

Na dodatek od wczoraj kupy brak 😞 😞wczoraj i dziś dałam mu po 2 jabłuszka tarte i soczek z kompotu i nic buuuu a dziś dałam mu laktulozę i też dupa 😞
Jutro będą jazdy coś czuje kurde nie wiem juz co mam mu dawac jeśc nawet kaszki odstawilam te ryzowe 😞
Dobranoc jutro powinnam znalezc więcej czasu m jest w domu 🙂

• Mamusie
monia29 napisał(a):
Wpadłam tylko na chwilę zobaczyc te zaproszenia co i jak.
Normalnie ostatnio wymiękam przy małym może jestem złą matką albo wyrodnąale wstyd pisac ale czasami mam dośc swojego dziecka mam ochotę wyjśc z domu i odetchnac 😮

Na dodatek od wczoraj kupy brak 😞 😞wczoraj i dziś dałam mu po 2 jabłuszka tarte i soczek z kompotu i nic buuuu a dziś dałam mu laktulozę i też dupa 😞
Jutro będą jazdy coś czuje kurde nie wiem juz co mam mu dawac jeśc nawet kaszki odstawilam te ryzowe 😞
Dobranoc jutro powinnam znalezc więcej czasu m jest w domu 🙂

Monia,mam podobnie....ale wtedy szukam sobie"pozytecznego"zajecia-tak jak dzisiaj-i tatus nie ma wyjscia-musi sie zajac 😁
tzn podobnie w kwestii odczuc,nie kupy-bo Lena dzis zwalila 4!ta ostatnia rzadka..chyba przesadzilam z jedzeniem-dalam jej sprobowac serka ziarnistego.

• Mamusie
monia29 napisał(a):
Iza spróbuj moje zaproszenie zaakceptowac bo ja cię nie mogę a nawet zrobiłam tak jak Iwonka pisała 🙂

Najdziwniejsze jest to jak klikając Tak to wyrzuca mnie na stronę główna:-(
Ale tylko od ciebie
Jutro odpale kompa to pokombinuje może wina iPhona
Kończę kolacyjke odpicowana i zmykam;-)