Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Jakoś dzisiaj Was czytam, ale mało obecna jestem...
Noce do bani u nas...
Jutro idę do lekarza z Małą bo dostała mega kataru i kaszlu, wysypki na brzuchu... a żeby było śmiesznie pisałam Wam kiedyś, że ma ciągle 36,2-36,6 tak teraz ma 37,0-37,5 i nie wiem o co chodzi... ale męczy się biedna nawet teraz, rzuca się przez sen i jęczy 😞
A ogólnie to uciekam się myć i oglądać film z R 😉
Dobrej nocy dziewczyny 😘 do jutra 😉

• Mamusie
ivona55 napisał(a):
Dobrej nocki Beti:*

Gosia a radzisz mi co uzywasz w diamentach? Magicznej bomby czy czasu? ☺️ 🙃

ja czasem kupuję ta magiczna bombę, ale jak mam farta to bez niczego tyle samo punktów uzbieram.! przy czasie skupiam się gdzie on będzie bardziej i jakoś słabiej mi idzie... bomba jest lepsza. Ja nie mam jeszcze odkrytej tej trzeciej opcji, ciekawe co to?

• Mamusie
Cześć dziewczynki.
Jestem od 6:00 na nogach bo milejdi zechciała już szaleć... A w nocy budziła się milion razy.
Chyba taki jej urok, ja nie wiem. Kilka razy robiłam ogólne badania moczu z posiewem i wszystko czyściutkie więc to nie układ moczowy, który może być przyczyną wielu dolegliwości....
Mojej znajomej chrześniak ma 1,5roku i dalej budzi się milion razy.... Ponoć niektóre dzieci tak mają...

Też ciągle zaglądam czy coś już wiadomo o Filipku 😞
A poza tym jak w TV słyszę tą dramatyczną rozmowę Strażaka i matki 4 letniego Michałka to za każdym razem ryczę jak bóbr....
I zadaję sobie pytanie, skoro przypadek Madzi z Sosnowca to był wypadek.... dlaczego matka zamiast dzwonić i ratować dziecko obmyślała plan jak tu ukryć zwłoki... ehhhh

• Mamusie
Ivi filmik świetny 🙂 .. jak będę zdesperowana to tak zrobię, z nadzieję, że łóżeczko nie pęknie 😁 😁 😁

u nas noc normalna czytaj kilka pobudek... Ja nie wiem, u nas to samo przekręca się na śpiocha na brzuch a potem ryk... i tak w kółko... a przecież potrafi się odkręcać z brzucha na plecki, więc czemu nie przekręci się tylko płacze 🤢