Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Gosia moj telewizor tez chce sciagnąc 🙂 w kaloryfer sie uderzył dzis i guza nabił to za 20 minut znowu sie nim bawi trzesie nim bo dzwieki wydaje eh... a jak go raz włozyłam do jego łozeczka bo butle w nocy szykowałam bo T. nie było... to mi zwymiotował! taki wymuszacz! naszczescie tylko raz. ale to jest juz przegiecie!
Filip sie dzis spalił na słoncu 😮 mamy prawie listopad........
IZa i Agatka super fotki!
IZa super kolory fotek.Niki ma na pewno frajde wożenie dzidziusia w wielkim wózeczku 🙂
Agatka dzieki Tobie juz wiem co kupic na szyjke małemu :chuste, ja taka mało pomysłowa czasem za goraco na szalik za zimno bez i nie wiedziałam co nałozyc hehhe.Miłoszek ma brązowe oczka?
IZa smoczek juz spokojnie mozesz dac. dwa tygodnie to juz dziecko umie ssac i na pewno nie oduczy sie cyca bo ze smoka nic nie leci.kolezanke dzis włąsnie odwiedziłam 2 miesiace mała ma smoka daje i na cycu jest. wiec potwierdzenie mam 🙂
a dzis w nocy urodziła kolejna kolezanka. miałą isc na wywołanie dzis ale ze stresu ją wzięło ale miała szybki poród bo w nocy jak ja wzieło i dojechała do szpitala to miała 5 cm juz.

• Mamusie
Nequitia co to bedzie jak beda nasze dzieci nozyczkami sie bawic w przyszłosci itp. jak widze mojej siostry 4latka z biegajacym ołówkiem to mi sie cos robi.
zreszta sama byłąm szyta hehe wyscig z siostrą do windy. no i z hustawki zleciałąm na kamien..mam nadzieje ze najgorsze nie jest przed nami. i ze nas i nasze dzieci ominie.

• Mamusie
Witam 🙂

Magda aż mnie przeraziło to co napisałaś.. Boże... moje dziecko biega jak szogun z kredkami.. Bidulo mi to by chyba serducho tak waliło, że by wyskoczyło.. Na szczęście na maluchach wszystko ładnie się goi, skóra szybko regeneruje..

Gosia widzę, że Twój Boryś wszędobylski 🙂 wszedzie wciska swoją dupeczkę 😁 😁 ale ten koszyk coś mu się chyba nie spodobał 😁

IZa piękne fotki 🙂 siostrzyczka z braciszkiem 🙂

• Mamusie
hej
Marysi w nocy odpadł plasterek jedne bo jak się kąpała to go zmoczyła... a był do płatka nosa przyczepiony... został jeden ale duży... nie spuchła... nic się koło rany nie zmieniło, nie zasiniało... koło 22 trochę się skarżyła przez sen, a jak ją do nas do łóżka położyłam to się śmiać zaczęła, więc pospała 30 minutek ze mną, a później do łóżka ją odłożyłam i spała do 7:10 🙂

• Mamusie
Hej! 🙂
Magda dzień coraz krótszy... a tu jeszcze na weekendzie zmiana czasu.. ok 17 będzie już ciemno to nie będzie jak na spacer wyjść.

U nas noc kiepska, mały płakał przez sen, taki dziwny płacz jakby go coś bolało.. od 1:30 do 2:30 nie spaliśmy.. w końcu dałam mu panadol.. i spał do 6 do czasu mleczka.

Dzień doberek 🙂

Madzi normalnie mi krew w żyłach zmroziło... MASAKRA! Od wczoraj Filip ma zakaz dotykania kredek, długopisów, śrubokrętów wszystkiego co długie ostre.... Masarka 😞 Współczuje przeżyć..

Hihi Borys z koszyczka w formie krzesełka nie jest chyba zadowolony 😜

A ja w pracy siedzę.. Kawusię już dopijam 🙂

• Mamusie
Ja chyba od wczoraj mam cisnienie wysokie... bo kawy wypic nie moge, zrobiłam sobie herbate i od razu mi lepiej...
No wlasnie co do spacerów po zmierzchu... Moja teściowa uważa ze powinno sie chodzic na spacer nawet jak jest ciemno... Rozumuem wracać skads i się sciemni, ale wydaje mi sue dziwne wychodzic np koło 17 w zimie jak już latarnie się świecą... Kurde... Chyba że spadnie śnieg 😉
A jak wy myślicie?