Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Doris25 napisał(a):
Agata -śliczne zdjęcie, ale chyba zmieniłaś kolor włosów bo kojarzę z wcześniejszych zdjęć, że miałaś jaśniejsze włoski - taki jasny blond a teraz to chyba jakiś balejaż czy coś ? Dobrze zauważyłam ?

a koszulka Miłoszka super

dobrze spostrzegłaś 🙂 teraz mam balleyage 🙂 mój nsturalny kolor, jasny blond i ciemny brąz 🙂

• Mamusie
To tylko kolejny przykład na to, że można przesadzić w każdą stronę.. Złoty środek dla nich nie istnieje 🙂 A ja jestem tez jakąś taką zazdrośnicą jeśli chodzi o Maluszka.. nie znoszę jak go trzyma ktoś inny albo go całuje. Akceptuję tylko Marcina i moją mamę. Przy reszcie się troszkę obawiam... No i te ciągłe ochy i achy, jaki to on podobny do Marcina. Wrrrr... 😁

• Mamusie
Dzięki 😘 W zasadzie to z każdym razem coraz dłużej... nie umiem określić ile dokładnie, ale jeszcze kilka dni temu wyciągał tak główkę i za chwilę było "pac" na nos. Ale teraz trzyma dłuższą chwilę. No i to, co dla mnie najważniejsze- potrafi zmienić strony patrzenia, choć bardzo powoli, ale parę dni temu w ogóle tego nie robił!

• Mamusie
Co do pampersów to mój Rafał kupił Dady premium... o niebo lepsze niże te stare z tym, że cienkie jakieś i na noc i na spacery zakładam Babydreamy, żeby Marysia mokro nie miała, ale tak w domu to super sprawa za bardzo małe pieniądze 🙂 a niebawem przyjdą mi pampersy activ, które wygrałam na stronie pampersa z facebooka 🤪

• Mamusie
Beti, a ile kosztują te z Lidla? Ile za jaką ilość 🙂 Magda, a ile te Babydream? Kiedyś sprawdzałam, ale nie pamiętam, a w necie różne ceny znajduję...
Faktycznie Pawełek ma sporo włosków, mam nadzieję, że tak zostanie- i ja i Marcin mamy bardzo gęste włosy. Dzisiaj kupiłam Oilatum- zobaczymy co będzie. Ale powiem Wam, że jak przestałam oliwić tą główkę to jakoś tak mniej tego jest.

• Mamusie
ja miałam te tourjous z lidla, generalnie nie umywają się do pampersów tych sensitive czy jakoś tak

a te babydream to biedronka czy rossman?
bo ostatnio zamiast do biedronki trafiłam do lidla po pieluchy i byłam Przekonana .. hehehe że kupuję te o których pisałyście i które polecałyście 😁

• Mamusie
Butterfly napisał(a):
To tylko kolejny przykład na to, że można przesadzić w każdą stronę.. Złoty środek dla nich nie istnieje 🙂 A ja jestem tez jakąś taką zazdrośnicą jeśli chodzi o Maluszka.. nie znoszę jak go trzyma ktoś inny albo go całuje. Akceptuję tylko Marcina i moją mamę. Przy reszcie się troszkę obawiam... No i te ciągłe ochy i achy, jaki to on podobny do Marcina. Wrrrr... 😁

mam dokładnie to samo! 🙂 jedynie mama i mój Łukasz nie grają mi na nerwach jak zajmują się małym 🙂