Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Mamuska27 napisał(a):
ivi zalezy ile tam tego sluzu jest i ile juz stolcow bylo ze sluzem.

Ja chyba jestem ograniczona bo nie bardzo wiem ile to mało a ile dużo śluzu 😞
Są takie glutki przezroczyste zatopione w kupie o konsystencji jajecznicy. W ogóle to moja Lenka robi około 7 kup dziennie!
Pytałam pediatry przez tel czy to nie za dużo bo może ma biegunkę (a dzwoniłam bo od kiedy dokarmiam Hippem to niestety tendencja jest zwyżkowa tego mleka i zastanawiałam się czy już mam przestać podawać Kapsułki twist-off z wit D3 i K, no i mam przestać i podawać 4 kropelki Cebionmulti). A lekarz stwierdził, że jeśli przybiera na wadze to żeby się nie martwić :/ Ale dziś w nocy zrobiła kupkę, taką malutką ale w 90% składała się z takiego glutka śluzowego 😞

• Mamusie
ivi, ja wiem co czujesz, tez juz czasem nie wiem co robic ze swoim dzieckiem. Nie zapominaj ze nasze maluchy tez miewaja gorsze dni i nie koniecznie zwiastuje to chorobe. Ja czasem mam wrazenie ze Adrianowi cos dolega, plus jeszcze sie nakrece i powmawiam sobie kilka rzeczy, a na nastepny dzien juz jest ok i pukam sie w czolo ze jak zwykle panikuje.
Przeciez gdyby byl bardzo chory to by sie tak nie smial caly czas, nie przybieral jak szalony na wadze i nie przesypial nocy.

• Mamusie
Hejka dziewczyny nie wiem co się dzieje z moim szkrabem z katarkiem już lepiej ale za to ostatnio coś mniej je mniejsze ilości mleka i na dodatek na pleckach ma 3 ciemne kropki jak główka szpilki i ich nie miał wcześniej nie wiem co to i dziś zobaczyłam takie same na dolnej wardze i języczku i dzwoniłam do lekarki to kazała obserwowac i postanowiłam odstawic leki które dostaje czyli syropek i wit.C może ma jakieś uczulenie nie wiem sama.Bede mu jedynie wodę morską wkrapiac do noska i obserwowac.Co to mogą byc te kropki ma któraś coś takiego u swojego malca??

Jak czytam o wymiarach waszych pociech to mój Szymek jakiś malutki jest a wasze to jakieś olbrzymy he he.W poniedziałek się rejestruję na szczepienie na początek pazdziernika więc się dowiem ile waży.Ubranka ubieram mu 62-68cm zależy od firmy.A waży coś 5,5 albo więcej nie wiem

• Mamusie
monia, mój też ma katar, też wczoraj lekarza odwiedziliśmy, tyle, że nie kazał podawać niczego prócz soli fizjologicznej i ściągać... mój miał gorączkę wczoraj 38,7 (NA SZCZĘŚCIE OSŁUCHOWO OK), także dałam syropek na spadek temp, dziś nie ma temp... ALE też zauważyłam zmniejszony apetyt... zjada tylko ok 70ml do 100... a zawsze ok 120-150ml... może w związku z tym przeziebieniem...