Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dziewczyny co rodziłyście w wawie, macie namiary na jakiegoś lekarza gina do którego w miarę szybko można się dostać i który pracuje też w szpitalu???

moja siora ma problem, jej lekarz z luxmedu nie pracuje w żadnym szpitalu. Do jakiegoś dobrego - nie ma szans żeby się dostać teraz...kolejki takie że szok! dobrze jest mieć lekarza swojego potem w razie co w szpitalu, sama wiem z własnego doświadczenia.

a zależy jej na czasie, wiecie potem zaświadczenie do becikowego....

• Mamusie
Gosia wysłałam Ci masz pewnie skrzynce odbiorczej 🙂

Ja już od 6.30 na nogach mały tak szybko dziś wstał 😞
Noc miałam koszmarną pobudek nie wiem ile trudno było zliczyc z moim K padamy na twarz on ma dośc i ja też 😞
Nie rozumiem mojego dziecka bo oczy zamknięte i leży na plecach i ryczy ale jak przerazliwie a jak nie wstaniemy do niego to ryk jest jeszcze głośniejszy.
No a jak wstane dam mu smoka lub picie to ok i dalej śpi na 30min i za chiny nie otworzył mi dzioba by mu dziąsła posmarowac i na bank to wszystko przez te zęby myślę 😮

• Mamusie
Cześć dziewczynki.
Wypad udany, fajnie tak posiedzieć, powspominać i płakać ze śmiechu ...
Korciło mnie żeby zapalić ale się nie dałam a teraz jak Gosia napisała o petku to znowu mnie ciągnie 😁
Fajnie, że zrobiłyście taką liste maluchów...sporo urodziło się w 41 tc. A co do wagi to Majucha chyba najwieksza bo 4370 SN 😮 😮 😮

• Mamusie
Witam.
Noc poezja, jedna pobudka, ale jadła i jadła i jadła, myślałam, że nie skończy 😮 a na koniec jeszcze butelkę z pieciem dostała i piła, piła, piła.... hihi

Mysza to Maja był ciężki klocuszek hehe 🙂

pogoda u nas do bani, szaro jakoś i pada...

Maryś ma baaardzo dobry humor, kataru mniej 🙂 ja też już lepiej 🤪 no i tak ma być 😉 hehe
Zauważyłam wczoraj, że Marysia jak jest na podłodze to łączy pełzanie i raczkowanie byle szybciej dotrzeć to swojego celu (przeważnie kable lub szuflady od których ją odciągam) 🙂 śmiesznie to wygląda jakby jej się wszystko plątało, ale widać też że robi tak specjalnie 🙂 oprócz tego zaczęła się dziwnie przemieszczać... mianowicie klęczy jak do raczkowania i skacze pupą i nogami, jak "skoczy" ręce idą dalej i tak skacze jak żaba...
Siada z brzucha już prawie prawidłowo 🙂 czekam aż się doszlifuje w tym siadzie 😆