Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ja już prawie posprzątałam jeszcze tylko kurze a mężowi zostawiam odkurzanie i ścieranie podług 😉

tilii ładny domek 😜 najważniejsze że własny kąt, ja całe życie mieszkałam w domku a teraz w bloku i jakoś przyzwyczaić się nie mogę 🤢

monia668775 wszystkiego naj dla Wiktorynki 😘
Monia nie bardzo wiem o co chodzi ale aguagu masz pod postem?

MajaCh gratulacje dla Zuzi 😉

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Emilia no to bzdury Ci naopowiadali 🙂 dobrze że się wyjaśniło 🙂

a ja siedzę na forum zamiast się uczyć, o 18 mam egzamin kolejny;( ale mi się nie chce jechać.... a jeszcze przed chwilą dostałam wiadomość że żona kolegi nie żyje, 24 lata i dwuletnią córeczkę ma;( jechała w nocy autem na dwupasie ją obróciło, wychodziła o własnych siłach z auta i tir do niej wjechał;( okropne;(

OMG 😞 Magda wlasnie mi uswiadomilas,ze majac dziecko wszystkim sie przejmuje bardziej....normalnie bym pomyslala..coz wypadki sie zdarzaja itd. pewnie bym te mysli szybko odepchnela...a teraz nie..biedna rodzina 😞

• Mamusie
Posprzątałam całą chatkę, Lenka na spacerze z Nianią a ja teraz chwilkę odpoczywam.

McDa brak mi słów na Twoją wiadomość 😞 Biedne dzieciątko 😞

Dziewczynki, chatki macie piękne - ja też chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurdę, pochopnie skasowałam zdjęcia na agu agu 😞 Też mogłam hasło założyć...ehh
No i muszę zdjęcia powystawiać z ciuszkami Lenki bo 68 cm poszło do lamusa. Zaraz będę musiała 80 kupować 🤪

• Mamusie
tedit ja kupuję już od miesiąca na 86 😁

w ogóle nie mam ostatnio czasu, aby Was nadrobić... 😞 Mała marudzi i marudzi już od 3 dni a, że nie śpi w dzień to ciężko tak ciągiem i przeczytać i coś naskrobać...

No właśnie, przed chwilą tyle co zasiadłam mąż zaczął marudzić, żebym mu karpia usmażyła... 😠

Tak na szybko napiszę tylko, że od dzisiaj jestem na diecie...i proszę mi kibicować 😉 Zaczynam z wagą 67,7 kg 🙂 cel ? 60 kg 🙂 3 majcie kciuki i nie wrzucajcie jakiś nowych przepisów na słodkości... 🤪

• Mamusie
emilia1 hahaha dobre a ten filmik jeszcze lepszy

Maly spi od pol godzin padl znow jak muszka mama go przetrzymuje a pozniej pada bo w poludnie spal 2h a potem jakies 25 min wstal bylo 15:30 i od jakiejs 17 zaczol trzec oczka juz na maksa juz nie chcialam go klasc bo miala bym super wieczor przy jego spiewie wiec jakos dalismy z nim rade choc marudny tez byl ciagle ma w buzi smoczka widac zeby ida na calego

majaaa tylko nie przesadz z ta dieta bo musisz miec sily na noszenie swojej laleczki, o jej juz na 86:O moj sie jeszcze jako tako miesci w 80 jesli chodzi o body pajacyki do spania ma jeszcze nawet na 74 ale body na 74 juz sa male a na 86 za duze jeszcze

gosiaczek i emiliaeem poprosze haselko na aguagu

• Mamusie
emilia moja ulubiona piosenka 😁

majaaa to powodzonka z dietą, ja od 1 lutego zaczynam 😁

Padam na ryjek, Lenka spiewa w łóżeczku i czekamy aż się "skończy".
Dałam Lence bananka, ciekawe czy coś jej wyskoczy i jaka będzie kupka 😮

emiliaeem walnij jakimś tekstem bo nudyyyyyyyyyyyyyyyy 🤪

• Mamusie
Witam wieczorkiem

Lenka właśnie zasypia mam nadzieje ze szybko uśnie 😉

darka no widzisz a tak miałam nie wychodzić ale w końcu siostra została z Lenką a ja z mężem pojechałam na zakupy bo lodówka pustkami świeciła 😉

tedit z moją Lenką to jest ta czasem ona się bawi a ja mogę posprzątać, rozwiesić pranie, zrobić obiad i itd. a czasem to jak wstanie po 30 min. drzemce to tak marudzi ze szok nic tylko muszę się z nią bawić 🤢

majaaa trzymam kciuki aby cel został osiągnięty 😉 a moja jeszcze w 62 i 68 chodzi 😜

• Mamusie
Pierwszy tydzien pracy zaliczony, najprzyjemniejsze są powroty do domku, uśmiech od ucha do małaj i wyciągnięte rączki żeby ją wziaść.

Dziewczyny a czemu wam awatary z pociechami poginęły, nie w temacie jestem i haseł na agugu tez nie mam hmmm... Czyżby ACTA zaczęło działać 😉

Piękne domki, Magda w twoim to można zabłądzić, tilli ja chce taki jak twój domek ciasny ale własny, Jak będziemy budować to tez taki tylko będą dużeeee okna i będzie można z nich wychodzić prosto na ogrody. No chyba ze kupie tu mieszkanie, ewentualne maż coś mówił o kamienicy z ogrodem.