Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
emilia1 - u Nas pierwszy ząb pojawił sie ostatniego listopada - dolna jedynka (wstyd ale nie pamietam czy lewa czy prawa 😉 potem jedynka następna
i dwojki - drugiej dwojki dolnej do teraz brak - wcieło ją 😜
I nic długo a dopiero w styczniu ruszyła góra - jedynki i dwójki gorne - tym razem obie...

Udalo sie mi uchwycic, chociaz ciezko teraz juz

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=549faa04972c13ef][IMG]http://images49.fotosik.pl/1359/549faa04972c13efm.jpg[/IMG][/URL]

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ale zdjecia cudowne 🙂 u nas tez narazie te dwa zeby rosna,a reszta z nich nie daje nam spokoju.....wogole male szalenswo mnie dzis terroryzuje..a ja mam kaca ! wczoraj zobaczylam wage ta sama i mysle,dol. i wypilam cala flaszke wina wytrawnego tak siedzielismy i ogladalismy filmy wieczorem, a nic mi nie bylo,a dzis z takim bolem glowy sie obudzilam....i zoladek rewolucja masakra hehehe, malo tego dzis na czczo sie zwazylam i jest 1,5 kg mniej 🤪
Zuzia jje wszystko co jej podam.Dzis mialam akcje ratunkowa,dalam jej kawalek jablka i ona siobie skrobala go tymi zebolami ale nic nie polykala tylko trzymala w buzi ,az sie zadlawila!!! szybko ja twarza w dol wyjelam palcami wszystko i obklepalam to wyplula odkaslnela i ok ale stracha sie najadlam! dzis mam labe wieczorem podlubie jakies opaski musze sie zregenerowac hehehe i Was nadrobic ! masakra czuje sie okropnie hehe
Emiliaa1 a jak waga?? bo to juz ponad 2 tyg 🙂 a golabki bym chetnie zjadla...chyba jutro smigne kapuche kupic 😉

• Mamusie
ZDRÓWKA DLA ZUZI TO JUŻ 8 MIESIĘCY

MajaCh U MNIE WAGA po 2 tyg to 3- 2,5 kg mniej 🙂 Ale narobiłaś mi ochoty na winko , dziś mam pusty barek 😞 tylko flacha 3/4 stoi 🤪

gosiaczek my tez dziś byłyśmy na spacerku i faktycznie gdy by nie ten zimny wiatr było by przyjemnie 😎

emiliaeem zajrzyj chociaż buźkę wstawić ramonka i megan kochane co u was ????????????

• Mamusie
Wszystkiego Najsuperowszego i zdrówka dla Zuziulki!!!

A my się dziś "obijamy"
Mąż ma wolne = super bo można sobie rozplanowac czas
Spacer zaliczny = mózg dotleniony

Teraz pozałatwiam jeszcze sprawy netowe a potem mycie garow, kapiel Rozbojnika no i samemu sie ogarnac trza...

witam
Dziewczyny okazało się , Ze to była jednak ta 3-dniówka bo bardzo wysoka goraczka (trdna do zbicia) i dzisiaj wysypka więc sie troche uspokoiłam
czapki i opaski przyszły (tzn nie przyszła ta szara co łenkA MA) BO SIE [ pomyli i 2 czapki dali 🙂) później wstawie zdjecia.

😁 no pokaz zdjecia koniecznie 🙂 ja sama uwielbiam rozne nakrycia glowy dla siebie 😜
dzidzia bajeczki oglada i swoje kolorowe teledyski 🙂 niedlugo ja poloze spac,wezme prysznic i siadam do opasek moze ze 2 chociaz zrobie 😜
jutro juz bede na 100% zregenerowana hehehe
boze ja sie sama obawiam tej 3dniowki..

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂

Dawno mnie nie było, przepraszam... ☺️ 😞
Mam, a w zasadzie to miałam delikatne problemy 🤨 Nie jestem w stanie czytać Was na bieżąco...

Pokrótce u nas...
Olek bałagani coraz bardziej, aczkolwiek jeszcze nie siedzi 🙂 Za ciężki ma futboool Obżartuch mały 😉 Zębiska nadal cztery- atrapa kasownika na bilety 🙂 Pierś ssie tylko w nocy, sporadycznie w dzień- praktycznie zanikł mi pokarm po tym mlekowstręcie 😞 Ratujemy się mleczkiem modyfikowanym... Trochę mi przykro, ale siła wyższa 🥴 Pani pediatra mnie pociesza,że i parę kropli dobre, więc do cyca daję się poprzytulać 😉
A ja, jak to ja... Byłam u ortopedy, z jego punktu widzenia kręgosłup jest ok... 🤨 Ale zasugerował przebadanie nerek, mogę mieć w nich piasek... Ponadto nie omieszkał dodać,że kanibale ręce by nade mną załamali, taka wypasiona jestem 😁 😉 No i o ile nerki będą w porządku, dostanę skierowanie na tomografię...
Poza tym przeszłam kryzys w związku ☺️ Zaczęło się od błahostki, a skończyło jak zwykle... 🤢 Poemat by można napisać i spierać się, które z nas głupsze 🤔 Chociaż mam nadzieję,że na zdrowie nam ta kłótnia wyjdzie 😉
Poza tym po Poście jadę do Wawy troszkę pobalować, więc gdyby któraś miała chęci i po drodze- zapraszam 🙂

Bardzo tęsknię za pogaduchami 😞 😞 😞

• Mamusie
hej 🙂

za oknem śliczna pogoda 😎 Znów pójdzie się mózg dotlenić 😁

U nas nocka o wiele lepiej, Natalia zasnęła po 20 tej 🤪 o 24 dałam jej mleczko i o 4 się jucz obudziła 😜 pogadała z 20 min wypiła mleko i spała do 7,30 🙂oboje z mężem o tej 4 bylismy wyspani, a o 7,30 ledwo oczy moglismy otworzyc 😮

monia to dobrze ,że się okazało ,że to jednak 3 dniówka 😉

emiliaeem super ,że nas odwiedziłaśi 3 maj sie 😘 Z checią wybralabym sie z toba do wawy ale ode mnie to fuulll km niestety 😞

czesc babolki 🙂
Dobrze,ze dajesz znac ,ze zyjesz Emiliaeem 😁 i ja bym do Wawy chetnie pobrykac pojechala ale to w maju dopiero....i raczej nie pokoncertuje z Zuzia na rekach.......coz zycie chyba ,ze siostra sie nia zajmie ,a my pojdziemy na jakies koncercicho 🙂
Mam taka pileczke mala dla Zuzi i wiecie co hehe, ona ie chce jej trzymac ! tylko przeklada sobie do nog i kopie ja pomiedzy nogami czasem gdzies dalej wykopie hehehe na siedzaco bombowo to wyglada 😁

• Mamusie
Witam

U mnie nocka taka sobie poszłam spać o 24 a o 1.30 Lenka obudziła się na mleczko a potem karmiłam ją o 6 pospała do 8. Najgorsze jest to że jak nakarmiłam ją o 1.30 to zasnąć nie mogłam bo za oknem jakieś gówniarstwo tak się darło że szok 😠

emilia u nas pogoda też ładna i chyba nie wieje wiec za jakąś godzinkę na spacerek idziemy a potem do Galeri buty dać do reklamacji i przy okazji pochodzić po sklepach 😉

emiliaeem fajnie że zajrzałaś no i jak piszesz widać że działo się u Ciebie. Buziaki dla Was i oby było już tylko lepiej 😘

Jej jakaś senność mnie dopadła muszę się kawą ratować 🙂

Miłej niedzieli 😘

to dzisiejsze ale juz poszly..
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/827/desktoprk.jpg/][IMG]http://img827.imageshack.us/img827/882/desktoprk.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
i ja witam 🙂
właśnie wróciłam ze szkoły a tam taka piękna pogoda i nie byłam na spacerku 😞 ale mąż był z małą 🙂 malutka się stęskniła za mamusia 🙂 aż mnie całą pogryzła jak przyszłam 🙂 hehe

Emiliaeem fajnie że piszesz, brakuje nam tu Ciebie i Twoich śmieszych postów 🙂 oby z mężusiem to wyszło na dobre 🙂 i szkoda że pokarm tracisz 😞 ja na szczęście ciągle mam i mała doi i ile chce, a chce coraz więcej cyca, nie wiem czy to na zeby czy co, ale nawet jak jest po zupce to chce cyca, gryzie mnie przez bluzkę i się denerwuje, a jak dam to pije jakby była głodna 🙂