Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
witam

ja już pierwszy dzień po feriach w pracy 🙂 ale dobrze że dziś krótko, jutro gorzej bo mam 9 lekcji;(

dziś mój młodszy brat był z Paulinką bo żal mi było ją budzić na 7 a brat dziś do szkoły nie szedł więc przyjechał do niej, kaszkę zrobił, na nocnik podobno dał ale nic nie zrobiła no i jak wróciłam to czuję od razu że ma kupę w pampersie 🤪a on oczywiście mówił że nie czuł nic, że chwile wcześniej wąchał 🙂 hehe pewnie nie chciał czuć bo bał się przebierać 🙂 🙃 ale Paulinka zadowolona bo to jest jej najlepszy bujuś 🙂 (wujuś)

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Jestem

Wizyta u lekarza byla raczej srednio zadowalajaca, jak to tak bedzie wygladalo
to do konca roku mnie nie wylecza

Wczorajszy dzien minal dosc fajnie, szkoda tylko ze padał deszcz przez jakis czas
Patryk się wyszalał na czysciutkim sniegu
Spotkalismy sie nawet z chrzestnymi od Patryka pod stokiem

Co do prochnicy butelkowej to juz slyszalam od dawna
niestety Patryk uwielbia swoja butelke (meme) i nie chce sie odzwyczaic -
jak na razie nie ubolewam a zabki myjemy 2 razy dziennie - rano po wstaniu i wieczorem
i popelniamy wiekszosc tych karygodnych bledow a tego artykułu 🥴 🥴 🥴

Piszecie o "skalpelu" kurde kiedy mialabym cwiczyc jak mi dziecko zasypia po 22 najwczesniej
a ja juz padam

A ta laska z filmiku niezle spalila a pot sie lal strumieniami widze

MajaCh
- u Nas juz 5-tki Dady a Pampersy jescze 4-ki i kupimy 4+
z praca masz racje - tam nie ma przyjaciolek
no ja to "drobnica" nie jestem tylko spasiona maciora takze pewnie jestem grubsza od Ciebie

megan -
zdrowka dla Marcelka,
a co do pracy to nie dziwie sie ze masz stresa, zawsze co nowe to sie ma stracha
no a na kasie to sie namachac trzeba
spacer z tesciowa... - niezle, ciekawe co to za podstepek

McDa - nie masz wcale fatalnych bioder - ja Ci moge pokazac fatalne uda i biodra - MOJE
mam pytanko do Ciebie czy Tobie juz zanikl pokarm calkowicie czy np jak scisniesz to kropelki leca
pytam bo ja mam spokoj w koncu ale zanikal straszliwie dlugo - jakies.... 10 m-cy masakra nie
i jak tylko zanikl to zaczelam chorowac

Gosiaczek - zdrowka!!!

• Mamusie
hej

megan no to powodzenia na kasie i w nauce kodów PLU 😜 😜 J 😞a czasami mam dość , wracam do domu padnięta od tego stania 8 godz na kasie nic mi sie nie chce, jak po macierzyńskim dali mnie na dział to odżyłam, ale niestety po 2 mies znów dali mnie na kasy powód kasjerki zaciążyły i powiem ci że bardziej jestem zmęczona na kasie a te kody co rusz nowe 😠 i te wózki testowe 🤢 plus jest taki ze jest kasa za produktywność 😉

emilia1 napisał(a):
hej

megan no to powodzenia na kasie i w nauce kodów PLU 😜 😜 J 😞a czasami mam dość , wracam do domu padnięta od tego stania 8 godz na kasie nic mi sie nie chce, jak po macierzyńskim dali mnie na dział to odżyłam, ale niestety po 2 mies znów dali mnie na kasy powód kasjerki zaciążyły i powiem ci że bardziej jestem zmęczona na kasie a te kody co rusz nowe 😠 i te wózki testowe 🤢 plus jest taki ze jest kasa za produktywność 😉

no wiem wiem juz robilam na kauflandzie ale jako hauskontrolle a wiadomo oprocz tego scaning i kasy...no kody mnie przerażają..

na jaki dział cie rzucili ?

🙂 polozylam dzis drugi raz mala bez mleczka po kolacji 30 minut przed snem 🙂 chciala ogromnie pic wiec nawet po krzyku zgodzila sie na wode z butli ze smoczkiem ale to swietnie niech sobie ja pije 🙂 po myciu zebow woda to luz 🙂

• Mamusie
Wercia właśnie w zeszłym tygodniu chcialam sprawdzić z ciekawości czy mi coś poleci jak ścisnę i w szoku byłam, bo nie nawet dosyć lekko ścisłam i leciało, a nic nie czuje żebym miała pokarm 🙂 nie karmię od września.... czyli już prawie pół roku.....
no i powodzenia u tych lekarzy!
ja też nie wiem kiedy będę ćwiczyć, teraz Paulina mi chodziła o 23 spać, ale dziś zasnęła o 20 jak wracałam od brata 🙂 ale nie wiem jaka będzie noc bo nie zdążyłam jej mleczka dać czy głodna śpi.... mam tylko nadzieję że teraz się przestawi i już tak będzie chodzić spać, bo jutro ją znów muszę przed 7 budzić;( ale postanowiłam sobie na razie co drugi dzień ćwiczyć, zobaczymy czy po pierwszym razie się nie poddam jak po 10 minutach już nie będę dawała rady 🙂 na razie mnie bolą nogi od samego oglądania tych ćwiczeń 🙂 a moje nogi są w fatalnej kondycji, tzn nie mają wcale kondycji 🙂 mam tylko nadzieję że cellulit zniknie 🙂

dziewczyny wyszłam po bulki z mama i takie lekkie zakupy polaziłyśmy Marcel przyszedł do męża z butelka ze chce isc spać a moj mąż zamiast dodać kaszki to dodał surowej kaszy manny troche sie boje ☺️ ehhh ci faceci...wszystko zjadł

• Mamusie
Witam 🙂

gosiaczek zdrówka 😘 😘

maja wow co za motywacja z tymi ćwiczeniami, myciem ząbków , piciem wody brawo 🙂

megan byłam miesiąc na suchych, ale między czasie rzucali gdzie popadnie na słodycze, napoje i kawy a pozniej byłam miesiąc na drogerii i od października na kasie jestem 😉 A ja sobie wyrobiłam w Kauflandzie kartę Multi Sport i mogę chodzić na wszystkie rodzaje sportu i na basen , ale motywacji brak , z koleżankami z pracy ciężko się wybrać bo chodzimy na różne godz i ciężko przypasić z dwa razy w tygodniu 😞

a to obiecane zdjęcie śpiącej Natalii [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/706/zdjcie0738x.jpg/][IMG]http://img706.imageshack.us/img706/3650/zdjcie0738x.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

hahaahahha Natalia jest boska hahaha 😁
Zuzi sie nie zdarzylo jeszcze byle jak zasnac 😁 tylko czasem jak jest bardzo zmeczona bajki oglada oprze sie o tate i przykima 🙂
Megan dajznac jak nocka, ja tez bym sie denerwowala jakby moj maz kaszki dal ......oni to maja leb dzieci po dwa lata prawie ,a nie wiedza jak ubrac, co dac jesc i o ktorej...ehhhhh
No i tak zredukowalam mleko na noc to budzi sie o 5tej i ZADA butli hehehehe krzyczy NIENIE to ja wiem,ze chce mleko ,a nie przytulanie. Szybko mnie wytresowala 😁 heheh
Magda mleczko masz po pol roku>?wooow no ale czytalam o tym kiedys, a Ty dlugo karmilas to dlugo cycochy beda do siebie dochodzic. Cwicz zwlaszcza rekoma te wymachy zeby Ci nie opadly zbyt drastycznie. 😉
Wercia moc zdrowka :*

• Mamusie
tak przeglądam ostatnie posty i widzę że coraz mniej nas lipcówek zostało ojjjjjjjjjj jaka szkoda 😞 nawet emiliaeem o nas zapomniała nie wspomnę o reszcie .dziewczyny jeśli nas podczytujecie to nie bójcie się zapraszamy na forum piszcie co u was jak tam dzieci itp 🤔 🤨 🙂

• Mamusie
Witam

ja tylko na chwilkę, już dawno nie byłam taka chora Lenka jeszcze kaszle i ma katarek wiec chyba jutro do lekarza na kontrolę. A mnie wczoraj wieczorem oko zaczęło łzawić tak jakoś ropnie i nie wiem o co kaman teraz czuje że trochę boli załamka.

emilia o kurcze fajne zdjęcie Lenka jeszcze nigdy mi nie zasnęła w dziwnej pozycji 😉

Maja nie martw się jak już tu nikt nie będzie pisał to napewno nie zatoniesz sama ja tu bedę 🙃

Lenka zasnęła wiec i ja idę się położyć. Buzki 😘

• Mamusie
Hej!!!

U Nas dzis pochmurny dzien

Patryk spi a ja pomylam podlogi i czekam teraz az przeschna

Ja jak zwykle dzis zaliczylam badania.

Zakupilam kolejny niekapek - ciekawe czy z tego zalapie
niekapek jest z miekkim silikonowym ustnikiem - w sumie to
prawie jak smoczek ale trudno na razie sie tym nie przejmuje 🙃

MajaCh
- widze ze ostro sie wzielas za eliminowanie picia z butli
co do zanikania pokarmu to ja dawałam 6 m-cy Patrykowi moje mleko a zanikalo 10 m-cy takze jestem ciekawa

McDa
- ile Tobie bedzie pokarm zanikal
u mnie trwało to strasznie dlugo, a jak zanikl to kurde chorowac zaczelam

megan -
niezle z surowa kaszka, to moj robil za to kaszke ta co trzeba mleko bylo dodawac bez mleka - na wodzie

emilia1
- fajna fota, ze Natalka tak dała rade spac i jej niewygodnie nie bylo, musiala byc
niezle padnieta

Gosiaczek
- zdrowka!!!

MajaCh
- oby ból biodra minal, pewnie od przecwiczenia
znam ten bol bo mnie co chwila cos łupie i sie wkurzam sama na siebie
ze taki ułom jestem

• Mamusie
megan http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=multi%20sport&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC4QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.benefitsystems.pl%2F&ei=oPosUb6ROoe5hAfntYHwAQ&usg=AFQjCNEzeHCymn4LHng-gUhJvHoGeR1XLQ&bvm=bv.42965579,d.ZG4

http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=multi%20sport&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDkQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.powersport.pl%2Fmultisport&ei=oPosUb6ROoe5hAfntYHwAQ&usg=AFQjCNFYkzJ-Ydv38bX7EVBPo0zci4Z5_g&bvm=bv.42965579,d.ZG4 składasz wniosek i po miesiącu dostajesz tą kartę 😉 a z pensji odciągają tylko parę groszy a możesz korzystać z zajęć co 4 godz , basen godz i pół godz sauny , ja mam kartę 3 miesiąc a od 2 nie korzystałam 😞 dzis miałam właśnie iśc na basen i saunę ale mam tylko jeden dzień wolnego i po prostu nie miałam juz wieczorem ochoty , ale jak zrobi się cieplej to nabiorą motywacji 😉

• Mamusie
Maja mi nie ma co opadać 🙂 takie małe zawsze były a teraz to dopiero 😞

Emilia poza super 🙂

Gosiaczek zdrówka życzę, oby te choróbska już sobie poszły!!!

kurcze ja jestem dziś wykończona po 9 lekcjach, to jednak za dużo, bez żadnego okienka 😞 już czekam na piątek 🙂 jutro znów ciężki dzień, zabieram się za układanie sprawdzianu bo w końcu mąż skończył prace i przejmuje Paulę 🙂

i ja czasem mam wrażenie że nas coraz mniej, szkoda;(

Marcel rano zrobił kupke z kasza hehe od tygodnia dae strasznie popalić rzuca sie na podłoge kopie a jak sie go bierze na ręce to jakby go prąd kopał nie wiem jak wtedy sie zachować i czy to bedzie wiecznie trwało/ ciągle są protesty w postaci wrzasku poprostu masakra...od jutra zaczynam dietę.
Kupiłam juz chleb ciemny i kotleciki sojowe ser biały i kefiry ehhh zobaczymy jak to pójdzie.

Czesc 🙂
Emilia ja bym chciala na saune 🙂 sama przyjemnosc !!
McDa rozumiem ,ze ciezko w pracy bo mojego meza mama jest nauczycielka i wiecznie prace do domu przynosi do tej pory....a ona maluchow uczy 1-3.
Megan ja jestem stanowcza trzaskalam dotad mala po rekach jak zawinila, ale juz koncze z tym teraz do káta. i tam sie wyplacze. Nie chce jej bic itd poki nie musze,a nie musze. Wystarczy ,ze palec podniose ona wie,ze zle robi i spuszcza wzrok ale jest cfana . Jeszcze jej w kacie nie stawialam ale juz powiedzialam raz,ze jak bedzie niegrzeczna to do kata i jakos sie tego slowa boi!!! i pokornieje. Zobaczymy jak dlugo i wiem,ze dluga droga przed nami, poki co jest grzeczna .
Dzis kupke do kibelka znow zrobila bo rano mleko pila i wiedzialam,ze jak wypije to ja ruszy po przebudzeniu i zabki na kiblu myla 😁 heh no ale fajnie, wieczorem znow flaszke wody wychlala zamiast mleka . Czyli juz luz ale zádala mleczka,a jakze....
Dzis na playgrupe 🙂
ahhh mam cos dla Werci, bejbe przez przypadek znalazlam takie cudo i opinie sa niesamowite, tylko kosztowne u nas wiele mniej kosztuje :
http://www.e-virja.pl/pl/p/PUP-Podreczne-Urzadzenie-Przeciwbolowe/76
a tu u nas cena i przez ebaya tez sprzedaja :
http://www.tower-health.co.uk/pain-gone-pen.html

ja też Marcela trzaskałam po łapach jak cos robił na zlośc az któregos pieknego dnia podszedł do mnie i trzasnął mnie w łape 🤢 więc przestałam...u mnie wielkie sprzątanie orbitek wjechał do salonu wieksza mobilizacja...przy telewizorze fajnie