Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ja już po ćwiczeniach 🙂 miałam ćwiczyć co drugi dzień ale jak widać przyzwyczajenie robi swoje 😉

Kiniek ja tez widziałam te ćwiczenia z Mel B ale zostaję przy Chodakowskiej jak mi pod pasowała 😜

Tilli sesja przecudna 🤪 🤪 🤪 a jak chcesz to mogę Cię kopnąć w du.. ☺️ 😁 🤪

Maja
no no piweczko a ja nawet z drinka zrezygnowałam bo od niedzieli mam jakieś rewolucje żołądkowe 😮 i nie wiem co jest przyczyną 🤢

No nic zmykam i mówię Dobranoc 😘

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

McDa moja również dlatego je wzięłam, ale wiesz co dziś, po wczorajszych ćwiczeniach, nie mogę nic, ledwo chodzę takie mam zakwasy na bokach, mięśniach międzyżebrowych no kosmos jakiś 😮 próbowałam rozćwiczyć i tak się ciało broni przed wysiłkiem,że mnie zgina za każdą próbą 🙂

Gosiaczek podrzuciłam dla urozmaicenia, mi też Chodakowska pasuje, ale czasami mnie monotonia zżera albo mam nawet więcej energii niż jedna seria z Chodakowską 🙂

Tilii ja widziałam na FB super zdjęcia ,naprawdę śliczna sesja, no i na początku w ogóle nie poznałam Sabinki 😉

Maju czy ja dobrze widziałam nowy, zalotny fryz ? 😁

• Mamusie
I ja witam

Nocka fatalna a to dlatego że to zapowiedz katarku Lenki 🥴 kurcze oby tylko na nim się skończyło bo mamy plany 🤢

McDa u nas pogoda też do bani choć troszkę się przejaśnia więc jest nadzieja że jutro będzie lepiej ale od piątku znowu kicha 😠

Kiniek podziwiam i zazdroszczę ja po ćwiczeniach z Chodakowską mam język na brodzie 🤔

Lenka śpi więc zmykam do męża 😉

a i dziewczyny są tu dwa filmiki z ćwiczeniami na brzuch ja je robię i oponki i boczków już się pozbyłam 😜
http://www.youtube.com/watch?v=64djD5k2NT0 i http://www.youtube.com/watch?v=kRYCiQLoj68

Miłego i słonecznego dnia życzę 😉

Ah widzialam te filmiki dobre sa 🙂 dzialaja wszystkie.
Kinia rzucilas sie na gleboka wode to i zakwasy masz 😁 a moja fryzura tylko odrosla 🙂

• Mamusie
Hej Dziewczyny!!!

Wskakuje naskrobac iz zyjemy! 😜 😜 😜

Siedzimy sobie w gorach na wsi

Patryk teraz spi takze wskakuje na chwile na forum bo juz bardzo sie stesknilam

Pogoda w kratke - dzisiaj juz burza byla i co chwile przelotnie pada, no i ochlodzilo sie
Czekamy az sie poprawi bo troche do roboty jest m.in. koszenie trawy

Kupilismy Patrykowi nawet gumiaczki

Poza tym to jak tutaj pada mozna jajka znosic z nudow 😜 😜 😜 ale nie narzekamy
bo powietrze swiezutkie i eko jajka mamy 🙂 🙂 🙂
No i maz jest z Nami wolne ma, takze sielanka 🙂 🙂 🙂

Patryk zdrowy, korzysta z powietrza, czystej trawki i wszystkich pozostalych urokow

Pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!!!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Hej Dziewczynki 🙂

Ja też na chwilkę 🙂 U nas robota wre... Taras prawie skończony... Prawie, bo zabrakło 8 szt. kostki! 😁 Po weekendzie Staruszek dokupi i będzie cacuśnie! 😉

Poza tym dziś siałam warzywko z Babcią 🙂 Olitek będzie miał eko marchewki 🙂 I mnóstwo pomidorów, włącznie z koktajlowymi 😜 O ile zaraza nie siądzie ☺️

Jutro mamy komunię, wczoraj zrobiłam sobie w domu małe SPA, skóra miękka jak pupa niemowlaka 🙂 Jeszcze pazur i gotowa do wyjścia 😉

Olek zdrowy, szaleje, krzyczy, przytula się do piasku 🙂 😎 Tylko onka (słonka) brakuje 😞
Wczoraj chrzestnej i babci kazał pompki na podłodze robić 😁 Sam zrobi na raz 8 przysiadów... Cóż, forma musi być! Chodakowska przy jego motywacji to pikuś 😁 Niedługo talię osy będę miała 😉

Fajne te filmiki z ćwiczeniami, aczkolwiek ja nadal wierna zostaję ,,Fitnessowi dla leniuchów" i biegom na świeżym powietrzu 🙂 Grunt to rozruszać jaja 😉

MajaCh śniłaś mi się dzisiaj 🙂 Chyba za dużo naoglądałam się Waszych zdjęć 😜 Zuza jest jak malowana 🤪

Miłego weekendu! Buziole!!! 😘

• Mamusie
I ja witam

Pogoda beznadziejna więc nici z naszych planów i z jutrzejszego grilla też 😠 Lenka jeszcze kicha ale już jest zdecydowanie lepiej 😉

Ja dzisiaj zgrzeszyłam zamówiliśmy pizze jej dawno nie jadłam więc wyobraźcie sobie jak mi smakowała 😁 ale oczywiście napiłam się po niej zielonej herbaty bo do gazowanego nie wracam 😉
Muszę ostro poćwiczyć wieczorkiem żeby to spalić a potem z mężem ☺️ 🙃

wercia zazdroszczę i życzę poprawy pogody choć najważniejsze że jestescie razem a i dla Patryka fajna sprawa taka cisza i spokój 😜

emiliaeem to życzę ładnej pogody no i nie ma to jak SPA chociażby domowego 😜 a ja za to bieganie jakoś nie mogę się zabrać ☺️

Co do pogody to od niedzieli ma być ładnie szkoda tylko że majówka taka smutna 🤢

Emiliaeem to Ty mialas koszmar 🙃 🤪
A ja poczytalam poogladalam jak ten samolot sie rozbil okropne to bylo i cala noc samoloty mi spadaly..
Zagonilam meza do kapania Zuzy. Myslalam,ze bedzie sie stawial,a on tylko ja wzial na rece i poszedl wode napuszczac do wanny, slysze jak spiewaja 🤪
Mialysmy bardzo fajny dzien dzis 🙂

• Mamusie
MajaCh to jakiś dobry melanż był 🙂 Serio!
U nas też Tatusiek kąpał Syna 🙂 Szkoda tylko,że zamiast śpiewu słychać skakanie na bombę do wanny 😉 I kałuże wokoło...

Gosiaczek w mieście ciężko się zmobilizować... Ja śmignę za ogród i mam 2 km eleganckiej polnej ścieżki 🙂 Raj dla moich zbolałych gnatów ☺️ I żywej duszy nie ma w pobliżu... 🙂 Do Olka urodzin muszę zrzucić 2,5 kg 🙂

Gosiaczek, Maja, Emiliaeem u nas też tatusiek kąpie, ja tylko ząbki myję 🙂 u nas tatuś sobie jakiś rytm i język z synem stworzył, razem sprzątają zabawki po kąpieli, Maks sam je płucze z piany (przekomiczny widok) aja tylko słyszę "mama idź bo ty nie wiesz jak to trzeba" 🤔

Emiliaeem Ty zrzucasz 2,5 kg ?! ??! no to ja już zwątpiłam 😲

U nas dziś była ładna pogoda i chyba tylko tu w Polsce było ok , mimo wszystko bosko przebimbaliśmy dzień , jutro mam nadzieję,że będzie aktywniej 🙂 Dobranoc

• Mamusie
Beznadziejny weekend. Wczoraj byłam w pracy, dzisiaj pada a jutro do szkoły

Dziękuje za miłe słowa, odnośnie sesji. Ja jestem zachwycona. Muszę teraz wybrać które wywołam na Płótnie do salonu, a nie mogę się zdecydować

Emiliaeem Daj spokój co Ty chcesz zrzucac . jesteś bardzo szczupła wariatko

Gosiaczek, Maja,Kiniek U nas czasem tata kąpie czasem ja. Zazwyczaj ja Sabinkę a Kuba Filipa. Podział musi być 😉

Czesc 🙂
U mnie nie ma lekko, teraz meza nastrajam ,zeby wiecej samodzielnie sie nia zajmowal bo ja sie wzielam za szukanie pracy w zwiazku z czym tata bedzie z nia spedzal wiecej czasu, a ja chce zeby to byla aktywna opieka 🙂
My dzis na playgrupe idziemy 🙂
Emiliaeem Ty jestes szczupaczek i 2,5 kg chcesz stracic.....ja jestem z wielorybow i potrzebuje jeszcze 5 , a tu takie schody sie zaczely..... od cwiczen juz waga nie spada,a sie umiesniam,chyba musze jakis detoks zrobic kilkudniowy zeby znow ruszylo.

• Mamusie
Witam w ten pochmurny i deszczowy dzień 🤢

Nocka lepsza Lenka nie ma juz katarku i zastanawiam co to był za "dwudniowy katar"? no ale najważniejsze że się go pozbyliśmy 🙂 Jutro ma wreszcie zaświecić słoneczko 😎 oby...to może grilla się zrobi 😉

Tilii napewno wybór ciężki ale jakie zdjęcie byś nie wybrała to obraz będzie prześliczny 😁 a podział ról w związku musi być mąż kąpie ja ubieram 😁

emiliaeem widzisz wszystkie dziewczyny są w szoku że ty 2,5 kg chcesz zrzucić 😮 czy u ciebie to nie będzie już niedowaga? bo u mnie już jest a jestem grubsza od ciebie 😮 😜

Miłego dnia 😉

Gosiaczek zle okreslenie, nie jestes grubsza tylko wazysz wiecej od Emilii 😁 🤪
A moze Lenki katrek na zabki byl co? mojej psiapsi corka teraz ma taki wlasnie a gorne 3ki jej wylaza.
Zuzi sie przebil ten zabek w koncu ale jeczy w nocy przez sen bo te gorne trojki juz przebite rosna,a to jak gora lodowa... i zdaje mi sie ,ze ona ma alergie bo w nocy kaszel ja lapie tylko w nocy.

• Mamusie
Maja święta racja złe określenie ☺️ 😉 a co do katarku to już sama nie wiem 🤢 najważniejsze że go nie ma 😉

Dziewczyny czy wasze dzieci też tak akcentują jak coś mówią Lenka od kilku dni jak mówi mama, tata, nie, tak, - tak to śmiesznie brzmi jakby mówiła z zadowoleniem, z błaganiem, ze złością kurcze nie wiem czy mnie zrozumiecie bo ciężko to opisać ☺️ 😜 tak jakby mówiła coś z daną emocją 😉

• Mamusie
Gosiaczek a nie ma Lenka jakieś alergii? może stąd ten katarek, albo faktycznie na ząbki! i wiem o co chodzi, Paulina też czasem coś powie z taką emocją że mi szczęka opada 🤪 a i już pisałam kiedyś że masz złotego męża! mój czasem kąpie ale woła żeby ją ubrać bo twierdzi że ja mam wprawę 😉 a jak źle ubierze pampersa, w sensie krzywo bo zawsze przy tym ucieka, to przesika w nocy 😉

Maja a Ty ćwiczysz ciągle skalpela? bo właśnie on jest bardziej na modelowanie niż spalanie z tego co czytałam, na spalenia chyba turbo albo kiler, próbowałam ale wymiękam po 5 minutach;( a chciałabym to ćwiczyć bo i kondycja się ćwiczy i spala tłuszcz,a ja najpierw musze spalić a potem modelować 😉

Tili to masz sprawiedliwy podział z kąpielą 🙂 i powodzenia jutro w szkole!

kurde pogoda mnie dobija, cały dzień pada;( wczoraj też ale było cieplej, poszliśmy na festyn strażacki (taki zadaszony, powiem Wam że Paulina szalała jak nie wiem, jak tańczyła, naśrodku parkietu non stop, wszyscy na nią patrzyli i się śmiali, nawet podchodzili do nas i pytali o nią no i chwalili, a jak przestawali grać to biegała jak szalona dookoła w gumiakach! a ja tylko zęby zaciskałam bo miałam wrażenie że zaraz się przewróci w nich! ale udało się 🤪 mała agentka, tańcowała do 21.30!

a dziś był u nas odpust i szwagierka kupiła balon paulince, od rana z nim biega 😉

a tu filmik , rano gotuję obiad a tu paula z wiatrołapu wychodzi w moich butach, miała zajęcia na dobrą godzinę, ubierała, przeszła kawałek, ściągała i znów od nowa 😉
http://www.youtube.com/watch?v=VZUGQDmU6-k&feature=youtu.be

McDa hehhehe jakbym Zuze widziala 😁 tez w moich butach sie przechadza ale Paula ja przebija bo obcasy nosi 😁 i ile dala rady przejsc 🤪 a tance genialne 🙂 weekend gora i u nas 🙂 i gangam style wciaz... 😁 juz mi uszami dym leci jak to slysze!!!!
A co do cwiczen tak skalpel cwicze, niedawno wzielam sie za turbo ale po 10 minutach nie moglam oddechu zlapac , wiec znow wrzucilam skalpel, wiem,ze to z czasem ,bo oddechu trzeba sie nauczyc i juz. Tak sie zbieram poki co 🙂 a wiem,ze po turbo znow beda zakwasy!!!!!!

• Mamusie
Maja Paula kilka razy obeszła stół w tych butach a ja za nią bo się bałam że nogę skręci 🥴 już buty z obcesem przeniosione na górną półkę 🙂 a co do weekendu to króluje, nauczyła się mówił łiken tzn weekend 😉 i sama się upomina żeby jej puścić 🙂 gangam style dawno nie puszczałam, muszę sprawdzić czy dalej jej się p-odoba 😉 a teraz poszła do tatusia i mówi: budy posie 😉 tzn budyń proszę 🙂 i tata poszedł zrobić 🙂

• Mamusie
McDa filmiki super Paulinka się pewnie zastanawiała jak mama w tym chodzi 😜 ale dała radę 😁 Lenka ma łatwiej bo ja buty na obcasie mam pochowane więc w balerinkach mamy śmiga 😁 No i poczucie rytmu ma na 6. Bluzeczka świetna z H&M miałam Lence kupić ale w końcu nie było rozmiaru 🤨
Dodam że masz bardzo ładne krzesła 😉
A co do katarku to możliwe że zęby bo się ślini ale alergia też wchodzi w grę po tatusiu 😉