Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Cześć laseczki 🙂 ja też lubię słuchać nowych i zaskakujących słówek naszych dzieciaczków 🙂 Najczęściej słyszę MAMO KOCHAM CIE 🙂 A wczoraj siedziała na moich kolanach i powiedziała MAMO ZROBIŁAŚ MI PRZYKROŚĆ POWIEDZ PRZEPRASZAM , ja przeprosiłam a ona JUZ DOBRZE MAMUSIU 😉

mcda twoja Paulinka taka radosna na zdjęciach jak moja Natalka. I super ,że znalazlas czas ,żeby potańczyc, ja jakos kinekta nie mam czasu odpalić 😠 , ale może dzis popołudniu mi sie uda 😉mam jeden dzien wolny od pracy 🙂

emiliaeem no z tym kieliszkiem, naprawdę stresujące 😲 tym bardziej ,że dzieciaczki lubią pić z kieliszka 😉

gosiaczek ja tez zazdroszczę ci silnej motywacji do ćwiczeń 😉 Co do wózka samochodzik to raz wrzuciłam 5 zł , ale nie zauważyłam ,że z drugiej strony jest wózek a tam gdzie wrzuciłam nie było wózka i zła na siebie nie wzięłam następnego, ale było by tak jak u Patryka, siedziała by z 2 minuty, w wózkach sklepowych nie siedzi już od ponad pol roku tylko bierze ten mniejszy i pcha go sama i oczywiście wkłada wszystko co ma pod ręką, a ja tylko wyciągam 😉

co do bawialni , to ja jeszcze ani razu nie byłam z Natalia i jak tak czytam to na pewno w wolny dien się wybierzemy 🙂 A z nowości to Natalia polubiła mleko w postaci kakao 🙂 bardzo mnie to cieszy bo odkąd skończyła 1,5 roku nie piła w ogóle mleka, a teraz pije rano, wieczorem i kiedy tam zawoła 🙂 nadrabia hehhe . potrafi powiedzieć kakao , ale jakos nie chce tak mówić woła mama zrób mi kaczo 😁 i tak już został kaczo. Jak została w domu z babcia to woła zrób mi kaczo a babcia zielona hehhe ,ale powiedziała że kaczo jest w szafie i babcia zaczaiła 😉 Smoczka cały czas dyda ,właśnie przegryzła ostatniego i znalazłam jakiś stary mniejszy i teraz go męczy 😁

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam

Nocka fatalna Lenkę bolał brzuszek i spać nie mogła 🤢 pewnie wina leży w tym że jak teściowa zabrała ją w gości to zjadła 4 delicje a ja czekolady jej nie daję bo Lenką i tak załatwić się nie może. Teściowa myślała że ja jej daje delicje więc jej powiedziałam ze czekolady unikamy jak ognia 🤢 to na przyszłość będzie widziała 😉
Wczorajszy dzień super Lenka od 15 z teściami a my z mężem pojechaliśmy na kawkę i ciacho a potem w domciu zrobiliśmy sobie romantyczny wieczór z kąpielą drineczkiem ☺️ 😜 Lenkę przywieźli dopiero o 20 🙂

Byłyśmy na USG brzucha i wszystko w porządku 21 stycznia idziemy do laryngologa 😉

McDa oj śliczne zdjęcie 😉 i jak już pisałam ta woja Paulinka taka zawsze uśmiechnięta 🙂 no i ze masz siłę ją nosić podziwiam 😉

Dziewczyny dzieciaczki mają fajne teksty i to jest piękne choć czasem zastanawiam sie skąd Lence się wzięło dane słówko 😉

emilia moja z kolei jakby mogła toby tylko mleko piła 😁

a ja dzisiaj strasznie zmęczona z niewyspania wiec zamiast Chodakowskiej wzięłam sie za Zumbę i po 45 minutach ledwo dawałam radę choć najbardziej wkurza mnie jak nie mogę złapać rytmu 😠 i gubię się 🤢

• Mamusie
witam Was

Emilia podziwiam 😉 ale widziałam juz na fb jak dałas link i ćwiczenia widze super, spróbuje tez po zumbie 😉i Paulinka też uwielbia kakao, czasem zrobie jej sok to nie chce, tylko kakao 😉

Gosiaczek oj zazdroszczę tych dni i wieczorów z mężusiem, ja nie pamiętam kiedy spędziliśmy dzień sami, mąż wraca z prady ok 19-20, wychodzi rano o 7, w soboty pracuje krócej ale potem robi coś w domu, jeszcze wiele rzeczy nie wykonczonych i dłubie powoli, w niedz z reguły siedzi na papierami z pracy, ja nad szkolnymi i tak w kółko;( ostatnio rodzice zabrali paulinkę na noc to się cieszyłam że będziemy mieli wieczór dla siebie i sobie odpoczniemy to do kina sobie wymyślił iśc 😉 zła byłam ale potem nie żałowałam bo byliśmy na Wilk z Wall Street i super film 😉 polecam wszystkim..... a marzy mi się wyjśc gdzieś do kawiarni na kawkę albo gdzieś na romatyczną kolację w restauracji, może kiedyś się doczekam 😉

ja Was czytam ciagle ale nie mam weny pisac jakos. Zuzia szaleje,niekonczaca sie opowiesc ,dzis mi scene w sklepie zrobila pierwszy raz od niepamietamkiedy....ryczala i ryczala to chce tamto pozniej juz nie chce itd. ale byla spiaca taki kryzys i w spacerowce ale nie chciala zasnac wiec pewnie dlatego sie darla jak szalona. Ja to ignorowalam i spokojnie jej tlumaczylam ,maz pod wrazeniem bo on by ja milion razy skrzyczal chociaz ja wiem,ze to sie mija z celem. No ale wrocilismy do domu i ok. Minela ta godzina zmeczenia,spac nie poszla chociaz myslalam,ze padnie i lata z balonem teraz.....
Kupilam jej fajna skarbonke nowa - swinke porcelanowa do pomalowania farbami i juz zrobiona i w piekarniku sie wyparzyla i super, wielka mazaja ale moja artycha zadowolona 🙂

• Mamusie
McDa ale grunt,że masz chłopa pod ręką, bo mój jeszcze tydzień czasu poza domem ☺️ A tak mi się już za Nim tęskni,że aż sama w szoku jestem 🙂 Może nawet nie tyle za baraszkami z Nim, co ogólnie za rozmową, taką naturalną, w domu, przy śniadaniu 🙂 Taka codzienna rutyna zżera człowieka i nie docenia tego co ma... Dopiero teraz widzę, jak wielkim jest dla mnie wsparciem.

Olo przechodzi dzisiaj samego siebie, jest tak marudny,że chętnie bym Mu w doopsko przylała 🤢 Dzisiaj z pół godziny rozmawiał z Tatusiem przez telefon i oddać mi wcale nie chciał 🙂 Też chyba musie strasznie tęsknić ☺️

Drugi Bobasek też już zaczyna szaleć i kopie mnie po pęcherzu 🙃 Oby nie drugi karateka jak Olek 😉 Bo ten Orzeł dzisiaj nawet Dzidziusia karmić próbował i wciskał mi płatki kukurydziane w pępek 🙂

Zmykam się uczyć, bo jeszcze egzamin mam ostatni w sobotę 🥴

• Mamusie
Emiliaeem heh no coś w tym jest, bo mąż też całymi dniami poza domem ale jak czasem ma jakiś wyjazd (choć baaardzo rzadko) i wraca później np koło 22 to mi cholernie go brakuje, a niby to tylko 3 godziny 🙂 jakiś dom pusty wieczorem, nie ma z kim pogadać, echo w domu, dobrze że jeszcze te dzieciaczki są bo tak to już w ogóle sobie nie wyobrażam 😉 nie lubie samotności....

• Mamusie
hej 🙂

Ale mam dziś zakwasy w udach 😁 😁 rano zrobiłam tylko 4 serie po 30 razy brzuszków 😉 i do jutra wystarczy muszę od nowa moje stare kości wyćwiczyć 😁

no i z nowości Natalia wczoraj tak przegryzła smoczka ,że 2 części były i spała cała noc bez SUKCES 🙂 🙂 Oczywiście mam jeszcze jeden zapasowy gdyby wycie bylo,. Rano wstała i mówi pójdziemy kupić nowego dyda jak nie znajde tego starego 😉 Oczywiście ja jej mówie ,że juz w sklepach nie ma smoczków ,a starego gdzieś rzuciła to niech sobie go sama szuka 😉 miłego dnia życzę

🙂 A ja mam chlopa w domu do piatku! Narazie mnie nie drazni ale to pierwszy dzien :P
Emilia brawo dla Was 😁
Ja odzwyczajam Zuze od spania z nami,przedwczoraj spala sama do 6rano,dzis juz przylazla o 12....chyba jej powinnam kupic sztuczna reke do trzymania bo ona chce zeby ja trzymac za reke jak zasypia ! a taka czujna jest jak wstaje,ze i ona wstaje. ...
Dzis przedszkole po przerwie swiatecznej 🙂

• Mamusie
Hey !!!
Ja tez troszkę ostatnio tylko czytam. Brak czasu na pisanie.
Wróciliśmy po świętach do domku, i jak to mówią ze nie ma jak w domu ale dalej sie mi tęskni zeby byc bliżej rodziny i przyjaciół.

Lila od poniedziałku chodzi do przeczkola, a ja przeżywam jej histeria rozstania stresująca sie i reagując migrena. Dzisiaj sie niepostrzeżenie wymknelam, bo poszłam z jej opiekunka, pokazywała i powiedziała mi co i jak. To jak potem zagladalam przez okienko bawiła sie a opiekun śpiewał im arie operowe. 🙂 i ganiał ich po sali.
Nie chciałam juz wchodzić. Ale poniedziałek był masakryczny, 4 godz płaczu i wtorek przy rozstaniu , potem miała tylko jeden maly kryzys. Po dzisiejszym dniu jestem trosze bardziej spokojna.

Jeszcze na koniec dla was wszystkich . Szczęśliwego Nowego Roku! Spełnienia marzeń i dotrzymania noworocznych postanowiem i sobie i Wam.

• Mamusie
No to mamy maly sukces, dzis 3 godziny bez płaczu.

Z tymi chłopami to zazwyczaj tak jest ze jak sa to niedobrze i jak ich nie ma to niedobrze. 😉 -mówiąc żartem. Poważnie to nie chciala bym sie na zbyt długo rozstawać i żyć tak jak kiedys na odległość. Chociaż te krodkie rozstania uświadamiają nam jak wiele ( lub mało)dla siebie znaczymy. A moje najlepsze to prawdziwe powiedzenie kto sie lubi ten sie czubi. Tak wiec moge sie z moim kłócić i denerwować a on ze mna, oby tylko byc razem.
🙃
I zacytuję tu piękne słowa które mi sie przypomniały z mojej kartki życzeń ślubnych Prentice Mulford
„Czy jesteś kobietą, czy mężczyzną - życie twe nie będzie nigdy zupełne, nigdy nie odbudujesz się w mocy ku mocy, jeżeli nie spotkasz i nie poznasz duchem swego drugiego "ja", swego dopełnienia z drugiej płci. A po takim poznaniu rozłąki nie ma.” -
i według słów tejże oto autorki Ja z M . w związku jak oko i ręka , paradoksalnie rozumiemy sie nawet jak sie niezrozumieniy

a teraz kilka zdjęć.
PRZED WYJŚCIEM DO PRZEDSZKOLA ZACHWYCONA ZE MA PLECAK ,POTEM JUZ NIE BYŁO TAK WESOŁO
[IMG]http://imageshack.us/a/img823/4329/87fj.jpg[/IMG]
I KILKA INNYCH
[IMG]http://imageshack.us/a/img41/1238/m8ek.jpg[/IMG]
[IMG]http://imageshack.us/a/img811/9990/91sp.jpg[/IMG]
[IMG]http://imageshack.us/a/img35/9021/2265.JPG[/IMG]
[IMG]http://imageshack.us/a/img203/7379/0rhj.jpg[/IMG]

Piekne slowa AnjaP naprawde, to chyba i u mnie tak dziala ..jednak dziala 🙂
Lila naprawde tak mi Zule przypomina! 🙂 maz mi wlasnie przytaknal bo zajrzal na zdjecia. Powazna juz buzia sie robi ,minki nieprzecietne 🙂
Gratuluje sukcesu przedszkolaka 🙂
Zuza chodzi w srody na 3h tylko i AZ. od pazdziernika bedzie miala tych godzin 16 do wykorzystania wiec ja rusze sie w KONCU do pracy 😁 co mnie raduje bardzo.
No i Zuzia dzis bardzo szczesliwa poszla do szkoly,zero placzu ,zadowolona buzia 🙂 buzi mi dala pomachala papa 🙂 i poszla z pania 🙂 widzialam nowe dzieci,w tym jedna Polka wiec ciesze sie 🙂 zobaczymy jak bedzie opowiadala pozniej bo przed wyjsciem bolal ja brzuszek- juz pewne ,ze ze stresu i kupsko robila - tez ze stresu wczesniej tez tak bylo. 🙂 Moja duzia dziewczynka 😁

• Mamusie
Witam

Aż miło że to tu taki ruch 🙂 Ja ostatnio przetrenowałam się psychicznie tzn. nie widzę efektów i jakoś po tych świętach wypadłam z rytmu 🤢 Dzisiaj tylko Zumba ale inna niz ta wczorajsza- bardzo fajna i przyjemna, muzyka super a i prowadząca taka radosna że aż chce się tańczyć 😉 polecam http://www.youtube.com/watch?v=sHJ0a7sP7zU
Jutro zamierzam poćwiczyć Turbo spalanie oby chęci były ☺️ 🤢 tym bardziej ze jestem przed okresem 🥴

Po południe spędziłyśmy u siostry dziewczynki się wyszalały a my z siostra pogadałyśmy 🙂

emilia no to teraz jak zaczęłaś to nie poddawaj się. Trzymam kciuki 🙂 Życzę sukcesu ze smoczkiem 😜

anjaP
piękne słowa 🙂 a zdjęcia super a jak patrzę na te długie włosy małej to nie mogę się doczekać kiedy moja będzie miała takie 🤢

Maja
brawo dla Zuzi i trzymam kciuki za ciebie. Ja jak Lence mówię że pójdzie niedługo do przedszkola a mama do pracy to Lenka od razu że nie mama w domu i Lenka domu no ale zobaczymy jak to wyjdzie bo do wiosny już niedaleko 😉

A i dzisiaj mąż oznajmił mi ze będzie miał wycieczkę koło maja z firmy na Teneryfę 🤪 i czy nie chcę jechać z nim 🙂 oczywiście z Lenką bo ja nie wyobrażam sobie zostawić jej na tydzień więc mam nadzieję że wspólny wyjazd wypali 😁

• Mamusie
Hej!!!

Wskakuje zameldowac iz zyjemy po "dlugim" weekendzie
Wlasnie polozylam Kierownika spac i w koncu moge zasiasc przed wlasnym laptopem bo tak to Kierownik caly dzien filmiki oglada 😠 😠 😠, mam nadzieje ze mu przejdzie, jak ciagle jezdzil na jezdziku - motorku od rana do wieczora to teraz od rana do wieczora youtube i auta oglada- najlepiej te na sygnale.
Oczywiscie licze ze mu przejdzie - musimy znowu malymi krokami to eliminowac.

Ja czekam na meza bo jak wyszedl przed 7-ma to go do teraz ni ma.

Weekend minal Nam dosc fajnie - w sobote bylismy na Rownicy, w niedziele kolede mielismy i widzielismy sie z chrzestnym od Patryka na kawce a w poniedzialek wyskoczylismy na Gore Zar i spotkalismy sie z chrzestna Patryka...
Oczywiscie nie obylo sie bez numerow, jak znajde wiecej czasu to opisze

Ksiadz na koledzie o dziwo ( a spodziewalam sie tego) nie smedzil Nam o drugim dziecku a wrecz przeciwnie - jak zobaczyl rozwrzeszczanego Kierownika ( juz dosc dlugo czekalismy - tak na "sztywniaka" i byl rozdrazniony) to stwierdzil ze "Patryk jest Waszym pierwszym, pierworodnym synem i na razie pewnie Wam wystarczy"
wiec fajnie musielismy wygladac ze tak walnal od razu 😜 😜 😜

Ja od poniedzialku mam problem - plamie, lekko jakby krwawie - a zaczelo sie to w 10 dniu cyklu (- w ciazy na pewno nie jestem) i do teraz te plamienie.
Od nocy pobolewa mnie podbrzusze i od rana glowa, wzielam nospe i dzwonilam zapisac sie go gina - wizyte wysepilam na 16-tego bo tak to dopiero po 20 terminy byly.
Mialam tak ze 2-3 razy w zyciu ale o wiele mniej tego bylo i krocej.
Juz nie wiem czy to znowu polipy sie nie odzywaja.
Na dodatek dzis caly dzien sama wiec dodatkowo sie schizowalam co mi jest.
Juz sie nie moge doczekac tego 16-tego, dobrze ze gin ma na miejscu usg to sie okaze co mnie znowu czeka

Wybaczcie ale dzis juz nie naskrobie do kazdej z Was, moze jutro mi sie uda, licze ze Kierownikowi sie odwidzi

Dobranoc 😘 😘 😘

Hej
Wercia koniecznie lekarz.Biedna jestes z tymi chorobskami naprawde,ciagle cos :* a ksiadz moze ma glowe na karku i wie,ze to drazniacy temat kolejne dzieci 😉
Gosiaczek !!! Polecam Teneryfe,bylismy kilka lat temu, super,cieplo, tylko plaze z ciemnym piaskiem albo takie kamyczkowe ale ogolnie to wspanialy klimat,zeby odpoczac .A tak z innej bajki 😁 - po naszym powrocie cytalismy,ze jakis facet bezdomny obcial turystce glowe w sklepie i wyszedl z nia na ulice, dopiero pozniej go zgarneli bo nikt nie wiedzial co robic. Ale to nie dzieje sie zawsze wiec dont worry .

Ja dzis mam nerwa, Wczoraj caly dzien na kuriera dpd czekalam bo moja siostra paczke przygotowala do wyslania od nas. I co nie przyjechal. Dzis dostaje email,ze kurier byl o 10,25 i nikt nie otworzyl .A my bylismy w domu,ja wstalam wczesnie,zeby go nie przeoczyc. Zawsze drzwi listonoszowi otwieram jak puka do sasiadow bo mysle,ze to do nas wiec to niemozliwoscia,zebym go nie slyszala. Chyba,ze zadzwonil do dzwonka,ktory nie dziala i jest na nim napisane prosze pukac...i jeszcze kasuja za pusty przyjazd 4,5£. A ja wczoraj widzialam auto dpd ale pojechalo dalej! i jeszcze mezowi mowilam o tym. ehh zloylam skarge narazie zobaczymy co dalej.

• Mamusie
Cześć Dziewczynki! 🙂

Wróciłam niedawno z wizyty od gina 🙂 Muszę się z Wami podzielić nowiną, otóż Oluś będzie miał braciszka!!! 🙃 🙂 Na początku trochę trudno mi było przełknąć tę wiadomość,ale teraz czuję,że jestem szczęśliwa 🙂 🤪 Także oznajmiam,że oficjalnie zostanę jedyną samiczką w stadzie 😁 😉 Poza tym wszystko bardzo dobrze, porozmawiałam z lekarzem, uspokoił wszystkie moje obawy 🙂 Teraz jedynie szukam imienia, bo nic kompletnie nie przychodzi mi do głowy... ☺️

• Mamusie
Witam

A nam dzień zleciał nie wiem kiedy do południa poćwiczyłam jednak Skalpel II bo jakoś na Turbo spalanie weny brak zrobiłam pranko a potem pojechałyśmy do moich rodziców i fajnie było bo mój tata ma urlop wiec poszalał z Lenką 😜

emiliaeem moje gratulacje życzyłam Ci dziewczynki choć wewnętrznie czułam że będziesz miała chłopaka (nie wiem czemu) no ale najważniejsze ze zdrowo rośnie a dziewczynka będzie trzecia 😁

wercia oj późno ta wizyta u gina ja na szczęście chodzę prywatnie i pewnie kazał by mi przyjechać od razu mam nadzieję że u Ciebie to nic poważnego 😉

Maja o tak ciepełko mile widziane no zobaczymy co z tego wyjdzie 🙂 co do kurierów słyszałam ze tak oszukują twierdzą że byli a tak naprawdę nie byli tylko przejeżdżają w danym miejscu takie cwaniaki.

• Mamusie
Mąż poszedł na spotkanie z dyrektorem regionalnym pewnej firmy, Lenka śpi 🙂 a ja no właśnie siedzę i robię projekt 🤢 i gdzie tu sprawiedliwość? Mam tylko nadzieję że wróci trzeźwy 🤢

Dziewczyny Lenka ma straszne wzdęcia nawet jak byliśmy a tym USG to lekarz powiedział że ma dużo gazów i praktycznie co druga noc popłakuje i się wierci a ja dopiero dzisiaj wpadłam na to że mogę podawać jej espumisan ☺️ ale ze mnie ciemna masa ☺️ mam nadzieję ze to pomoże.

• Mamusie
Mój tez do szefa pojechal i prźepadl. Ale pijany z pewnością nie bedzie bo raz ze zadko pije dwa ze pochal samochodem.

Gosiaczek moze przeanalizuje cos o diecie na wzięcia , moze warto cos wyeliminować lub wzbogacić w posilkach . Szkoda jej ze tak sie biedna musi męczyć z tymi kupami i bólem brzucha.

Wercia. Moze to tylko zachwiana gospodarka hormonalna, ja tez miałam podobne kilka msc. wstecz ,plemienia , spóźniony okres i uporczywe zaczynające sie po zaraz po miesiączce bóle piersi no i migreny z nie z tej ziemi. Ale tak myślami ze to przez stres brak czasu i zbilansowanej diety. Jak wyluzowalam , zaczęłam dbać o siebie jak reka odjął. Porady lekarskiej nie znam bo ja lekarzy tylko w ostateczności jak juz z bólu wyje to odwiedzam.
A ksiezulek dobrze ogarnął sytuacje.

MajaCh rozumiem zirytowanie. Czekasz a tu dup... .
Problemów chyba będziesz miała
, według ich przepisów kuriera obowiązek tez komunikowania sie telefonicznie i tylko w przypadku przy dostarczeniu paczki nikogo nie bedzie w domu, wtedy nalicza sie jakieś kary lub obowiązuje odbiór osobisty w punkcie dostawy. Ale dokładnie nie pamietam.
Zreszta tylko pobieżnie czytałam ich prawa i obowiązki. To sie wymądrzać nie bede.
Mam nadzieje ze szybko dostaniesz przesyłkę

Emiliaeem wielgie gratulacje , a dziewczynka trzecia, tylko wiesz wtedy nadal przewagi nie bedzie 😉

Hej,
AnjaP nie niee,to ja jestem nadawca przesylki do Pl wysylam do mojej siostry, w kazdym razie dzis dzwonie skarge na kierowce zlozyc jeszcze moze to wystarczy, czasem to wystarcza...
Najbardziej nie rozumiem,ze oni zadnejinformacji kartki nie zostawiaja ,ze byli, i tak oszukuja, nieludzkie....

Idziemy zaraz na playgrupe 🙂

• Mamusie
Sorry, musze poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem 😉 🤪
Wpadalam do domu na przerwę wywiesić pościel i wstawić kolejne pranie, zeby do jutra mi poschlo, bedzie czas na prasowanie. I na kawę wpadkami bo sie skończyła w atelie a ja sama od poniedziałku tam urzęduje, ale chyba musze sobie kupic bo jeszcze dwa tyg bez nadzoru w pracy. A ten tydzien to w kratkę i tak chodziłam . W przyszłym musze nadgonić z praca.

Mój maz wczoraj wrócił w szoku, ktoś z jadącego z przodu samochodu wyrzucił przed nasza maskę auta teczkę z dokumentami państwowymi , jakieś akcje plus kluczyki do BMW . Szok.
Znaleźliśmy nazwisko chyba właściciela i okazalo sie ze to ktoś z belgijskiego rzadu.
Trudniej z numerem tel. Bo to same ministerstwa. Nawet maila głupio na to powysylac.
Dzis maz zawioz te dokumenty do brata mojej szefowej , oni to najbogatsi ludzie podobno w Belgii , wiec znajomosci maja wszędzie podejrzewam. Cos wymyśla, a jak nie to na policję, a i teczka policyjnych ustaw tez tam jest .Cholera go wie czy to cos ważnego.
Podejrzewam ze przyczyna wyrzucenia teczki było burzliwe rozstanie miłosne. Ewentualnie kradzież. Choć ja mówił maz auto z którego wypadła teczka było marki mini moris a to typowo kobiecy samochód.
No i jeszcze przed domem. Tez praktycznie na oczach mojego męża wczoraj wieczorem ktoś mercedesa skroil. Maz parkował a oni uciekali , dzwi zostawili otwarte ktoś ich chciał dogonić , chyba właściciel auta. A do męża krzyczał zeby dzwi zamknął do jego samochodu.
Dziwny wieczór
Dzis Lila tez nie płakała, ale strasznie mnie wyściskała zanim sobie poszłam.

• Mamusie
Witam

U nas pochmurno i deszczowo 🤢 więc ze spaceru nici a w dodatku strasznie wieje.

Mąż wrócił trzeźwy 😮 tzn. na takiego wyglądał 😉

Ja już dwa pranka zrobiłam i posprzątałam mieszkanko teraz wypadało by poćwiczyć ale dostałam okresu i mi się nie chce 🥴 za to mam ochotę na wszystko 😜

Od wczoraj Lenka podchodzi do mnie i tak po prostu się przytula i mówi Kocham Cię mamo jej aż serce ściska do tej pory to prosiłam ją żeby powiedziała że mnie kocha a teraz tak sama z siebie 😁 😜

anjaP no to się u Was dzieje 😉

No tez w szoku jestem jak bym scenariusz filmu czytala,a u Ani to codziennosc 😁
Ja dzis odkurzaczem pioracym zagonilam starego zeby salon wypral bo tu wykladziny wszedzie drzwi wejsciowe prosto do salonu to wyobrazcie sobie jak wykladzina wygladala mimo wycieraczek itp.
Po playgrupie super.Zuzia zadowolona ja tez.
Gosiaczek prawda,ze to czarujace jak dzieci mowia kocham Cie....nastepny krok to kocham Cie jak cos chce bardzo bardzo 😁 my juz to przerabiamy 😁