Foga my mieszkamy teraz na takiej wiosce gdzie jest cisza jak makiem zasiał, więc słyszę małą pomimo drzwi, w dodatku mój mąż ma tak wyczulony słuch że ona ledwo zaszlocha już mi mnie trąca bym do niej szła, no a dodatkowo Alicja ma głosik bardzo donośny że trudno byłoby jej nie usłyszeć, ale że oststnio tak myślałam że mogłabym nie usłyszeć maluszka chce kupić monitor oddachu może właśnie z nianią elektroniczną.
U nas dzień kolkowy, teraz po kąpieli ją ululałam i znów się zbudziła prężąc się, ale chyba chwilowo przeszło zaaplikowałam smoka i zostawiłam samą w pokoju może uśnie a jak nie zaraz będe do niej biegła. Jeśli noc będzie taka jak dzień to będzie się budziła co 15 min starając się zrobić kupę 😞 oby usnęła i oby jej ta kolka przeszła
Pati, poklaskałam ci za link. Widzę, że ta firma ma więcej modeli bielizny wyszczuplającej.
A jak u nich jest z rozmiarami. Można wierzyć ich tabeli rozmiarowej czy jest zaniżona albo zawyżona?
Jeśli dobrze zrozumiałam to ten gorset z ramiączkami to bez biustonosza jest, tak? Ramiączka tylko przytrzymują, żeby majtasy się nie obsunęły w dół?
Hi, Hi, niech no jeszcze Kornelka sobie ten link zapisze 😁😁😁 Śmiała się, jak jej napisałam, że moje majtasy mają walory antykoncepcyjne, więc teraz będzie mogła sobie kupić... z dziurką 😁
evelina to ja Ci pisałam, że mój mały wsuwa od 90-120ml. Oj szybko to się zmieniło. Teraz potrafi wypić 150 a standard to 120ml. Nosz taki mały głodomorek z niego, że ho ho 😁
jo-aneczka ja również mam butelkę Dr Browna. Ja mam większą jak bruni i ma w środku taką rurkę do odprowadzania powietrza, dzięki temu mały go nie łyka.
Mój maluszek po południu był niespokojny i jadł, jadł i jadł. Ale jak się najadł to zasnął jak aniołek. Przed chwilą obalił 130ml i śpi dalej 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Diviana_m
U nas dzień kolkowy, teraz po kąpieli ją ululałam i znów się zbudziła prężąc się, ale chyba chwilowo przeszło zaaplikowałam smoka i zostawiłam samą w pokoju może uśnie a jak nie zaraz będe do niej biegła. Jeśli noc będzie taka jak dzień to będzie się budziła co 15 min starając się zrobić kupę 😞 oby usnęła i oby jej ta kolka przeszła
Gość
tabela rozmiarów jak dla mnie oki 🙂
Inez_m
jo-aneczka ja również mam butelkę Dr Browna. Ja mam większą jak bruni i ma w środku taką rurkę do odprowadzania powietrza, dzięki temu mały go nie łyka.
Mój maluszek po południu był niespokojny i jadł, jadł i jadł. Ale jak się najadł to zasnął jak aniołek. Przed chwilą obalił 130ml i śpi dalej 🙂