Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dzień dobry 🤪
moniq - Marysia jakie cudne oczęta ma
Diviana ja sernik na zimno wczoraj robiłam i już po nim śladu nie ma hihi ☺️
piszecie o smoczkach - ja właśnie tez zastanawiam się nad zmianą bo teraz Tośka pije z 1 ale zaczęła się strasznie denerwować przy jedzeniu ,ciekawe czy przyczyną jest za mała dziurka hmmm
Daniela sto lat,moc radości,dużo zdrówka i spełnienia marzeń

a pomysł z telefonem do m nie jest głupi - anonimowa wiadomość o urodzinach żony 🤪
co do sprzętu - żelazko mam takie jak Diviana ale prasowania i tak nie lubię,a w kuchni mam robot wielofunkcyjny i w nim tworzę rewolucje kulinarne haha
sto latek i zdrówka dla Haniołka i Emilki
z suszarką też nie pomogę bo moja akurat zepsuta i dmucha na zimno bo mój pomysłowy syn
chcąc zrobić siostrze psikusa nasypał do środka mąki
Pati,Anoiłek dużo siły i cierpliwości dla Was
Paloma my byłyśmy wczoraj też na USG i polecił mi też szeroko pieluchować a kontrola za 3 m-ce
pomysł z e-mailem extra dołączam

miłego dnia 😘

• Mamusie
ann5353 napisał(a):
Dziewczynki wytłumaczcie mi jak to jest z nr listu przewozowego. Bo wiem, że po wysłaniu kuriera po numerze lp mogę sprawdzić gdzie przebywa paczka, tak? Ale jak to zrobić?

Musisz wejść na stronę internetową przewoźnika (np dhl albo gls albo inny) i tam zazwyczaj jest taka kratka do wpisania numeru przewozowego trzeba go wpisać i zobaczysz gdzie jest Twoja paczka.

• Mamusie
aniolek82 napisał(a):
Diviana napisał(a):
daniela napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
Diviana napisał(a):
Aniołku przemęczona jesteś po prostu a mała wyczuwa Twój nastrój, a nie możesz np na tydzień jechać do mamy by Ci pomogła przy małej i byś Ty mogła odpocząć?

Ja bardzo chętnie ale Krzysiu mi jej nie da 😞
Pospała całe pięć minut i znowu kwęka 😞 😞 😞 😞 😞

Aniołek jak to ci jej nie da?? to może ty wyjdź na troszkę a on niech się małą zajmie i cię odciąży

No właśnie Daniela ma racje Ty na tydzień do mamy a on niech się małą zajmuje zobaczy jak to jest fajnie to przyjedzie po Ciebie i będzie błagał byś wróciła

Dziękuje Laseczki 🙂 Pewnie gdybym chciała na tydzień przyjechac do mamy to on zawinął by Oliwke i pojechał do swojej i tak by wyglądała jego opieka nad dzieckiem bo ,,przeciez on pracuje,, 😠 😠 😠 😠 😠

ja ci serdecznie współczuje takiego "pustaka" w domu. i życzę dużo cierpliwości 😘 😘 😘

marta-lion napisał(a):
Lydzia mam plan upiec w tym worku tzn rękawie 😁 😁 😁 roladki wieprzowe nadziewane jajkiem gotowanym (pokrojonym w kostkę) i szpinakiem. Myslisz, że to się upiecze???
Czy lepiej normalnie dusić? 🤢 🤢 🤢 🤢

a czemu by się miało nie upiec- tylko dość długo będziesz musiała trzymać, bo wieprzowinka więcej czasu potrzebuje.

• Mamusie
moniczek napisał(a):
dzień dobry 🤪
moniq - Marysia jakie cudne oczęta ma
Diviana ja sernik na zimno wczoraj robiłam i już po nim śladu nie ma hihi ☺️
piszecie o smoczkach - ja właśnie tez zastanawiam się nad zmianą bo teraz Tośka pije z 1 ale zaczęła się strasznie denerwować przy jedzeniu ,ciekawe czy przyczyną jest za mała dziurka hmmm
Daniela sto lat,moc radości,dużo zdrówka i spełnienia marzeń

a pomysł z telefonem do m nie jest głupi - anonimowa wiadomość o urodzinach żony 🤪
co do sprzętu - żelazko mam takie jak Diviana ale prasowania i tak nie lubię,a w kuchni mam robot wielofunkcyjny i w nim tworzę rewolucje kulinarne haha
sto latek i zdrówka dla Haniołka i Emilki
z suszarką też nie pomogę bo moja akurat zepsuta i dmucha na zimno bo mój pomysłowy syn
chcąc zrobić siostrze psikusa nasypał do środka mąki
Pati,Anoiłek dużo siły i cierpliwości dla Was
Paloma my byłyśmy wczoraj też na USG i polecił mi też szeroko pieluchować a kontrola za 3 m-ce
pomysł z e-mailem extra dołączam

miłego dnia 😘

😘 😘 😘 😘
A syna masz pomysłowego 😁 😁 😁

• Mamusie
Paloma21 napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
Diviana napisał(a):
daniela napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
Diviana napisał(a):
Aniołku przemęczona jesteś po prostu a mała wyczuwa Twój nastrój, a nie możesz np na tydzień jechać do mamy by Ci pomogła przy małej i byś Ty mogła odpocząć?

Ja bardzo chętnie ale Krzysiu mi jej nie da 😞
Pospała całe pięć minut i znowu kwęka 😞 😞 😞 😞 😞

Aniołek jak to ci jej nie da?? to może ty wyjdź na troszkę a on niech się małą zajmie i cię odciąży

No właśnie Daniela ma racje Ty na tydzień do mamy a on niech się małą zajmuje zobaczy jak to jest fajnie to przyjedzie po Ciebie i będzie błagał byś wróciła

Dziękuje Laseczki 🙂 Pewnie gdybym chciała na tydzień przyjechac do mamy to on zawinął by Oliwke i pojechał do swojej i tak by wyglądała jego opieka nad dzieckiem bo ,,przeciez on pracuje,, 😠 😠 😠 😠 😠

ja ci serdecznie współczuje takiego "pustaka" w domu. i życzę dużo cierpliwości 😘 😘 😘

😘 😘 😘
Justynka poprostu mi nie da. Nawet jak sie pokłucilismy to usłyszałam od niego żebym sobie nie myslała ze w razie rozstania zabiore Oliwkę ze sobą, bo ona zostanie z nim, tzn z nim i jego mamusią bo podejżewam, że to ona by ja wychowywała bo przecież tatus pracuje 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😞

• Mamusie
marta-lion napisał(a):
Lydzia mam plan upiec w tym worku tzn rękawie 😁 😁 😁 roladki wieprzowe nadziewane jajkiem gotowanym (pokrojonym w kostkę) i szpinakiem. Myslisz, że to się upiecze???

Brzmi smakowicie 🤪 🤪 🤪 i powinno się upiec a czas bym określiła na zasadzie 1 godzina pieczenia na 1 kilogram mięsa

• Mamusie
Paloma21 napisał(a):
marta-lion napisał(a):

Brzmi smakowicie 🤪 🤪 🤪 i powinno się upiec

Marta jakie Ty masz talenty kulinarne 🙃

• Mamusie
aniolek82 - to jest chore żeby on ci groził 😠 😠 😠 😠 A wy chyba nawet nie jesteście małżeństwem, więc niech on nie będzie taki pewny że dostanie opiekę nad dzieckiem. Normalnie ciśnienie mi sie podnosi jak czytam co On wygaduje 😠 😠 😠 😠 😠

Daniela dla Ciebie dużo zdrówka i miłości oraz Aby kolki u Tosienki poszły sobie precz
Diviana pomysł z adresami bardzo dobry
sto latek dla dziewczynek Haniołka i Emilki -kiedy minęły te trzy miesiące

Paloma21 napisał(a):
aniolek82 - to jest chore żeby on ci groził 😠 😠 😠 😠 A wy chyba nawet nie jesteście małżeństwem, więc niech on nie będzie taki pewny że dostanie opiekę nad dzieckiem. Normalnie ciśnienie mi sie podnosi jak czytam co On wygaduje 😠 😠 😠 😠 😠

😠 😠 😠 mi tez sie podnosi
a to ze nie jestescie malzenstwem chyba jest nawet korzyscia.Bo w razie W ma duzo mniejsze szanse. Aniolku a dlugo jestescie ze soba? jesli moge wiedziec ☺️

• Mamusie
lydziaa84 napisał(a):
marta-lion napisał(a):

a czemu by się miało nie upiec- tylko dość długo będziesz musiała trzymać, bo wieprzowinka więcej czasu potrzebuje.
A ile?
Chce w rękawie bo jak robie tak, to zawsze suche jakieś 🤢

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
Paloma21 napisał(a):

😠 😠 😠 mi tez sie podnosi
a to ze nie jestescie malzenstwem chyba jest nawet korzyscia.Bo w razie W ma duzo mniejsze szanse. Aniolku a dlugo jestescie ze soba? jesli moge wiedziec ☺️

tak będzie ponad rok. ☺️ ☺️ ☺️ W sumie po miesiącu zdecydowalismy się na dzidziusia ☺️ ☺️ ☺️ Wiem, że troszkę za szybko ale pragnienie bycia mamą wzięło górę nad wszystkim innym ☺️

W piątek byliśmy u znajomych no i wczoraj kumpelę rozłożyło, boję się żeby Szymka nie wzięło, a już zaczyna kichać. Nasmarowałam mu stopy tym spirytusem co mogę jeszcze zrobić?